Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

462 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      8
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

48 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne znam kako ove Kineze nije sramota da prodaju ovakvo đubre. Bolji dres bih ja napravio za jedan čas tehničkog a ja sam sakat za bilo kakve praktične radove.

Nisu ništa novo pravili. Posle sam našao da imaju prošlogodišnju garnituru. To je bukvalno ovaj samo su brojevi i slova sa ovogodišnje i obojili crveno, plavo, belo oko rukava i vrata. Interesovalo me baš kako izgleda. Kinez ali uživo i nije loš. Jbg. iz kluba treba da se zapitaju zašto im ljudi poručuju dresove sa Temua i zašto nemaju u prodaji veličine manje od 2XL duže od tri meseca. I po informacijama prodavaca iz šopa, neće ih više ni biti. 

1 hour ago, fradler said:

Red bi bio da ispunimo Pionir sutra, zauzdamo Javora i Peteka, poguramo ekipu i u dobrom raspolozenju odemo na kup.

Subjektivni osecaj da nam Javor uvek sudi protiv Buducnosti me je naterao da proverim - od poslednjih 10 utakmica sudio je 7.

Kolega mu Petek se nedavno protiv Dubaija u pozorisnoj atmosferi odomacio i raspistoljio...

Treceg kolegu (Porobic) ne znam, ali prezime je indikativno :default_coffee:

Sudije na stranu, nece biti lak mec, Buducnost je osetno kvalitetnija od Albe. Podsecam da su komsije rutinirali i izgubili samo dve od poslednjih 15 utakmica.

U Podgorici smo porodili pobedu najvise zahvaljujuci najboljoj partiji sezone Nedovica i najgoroj partiji sezone Sulaimona: 2/14 iz igre, indeks -10. U poslednje vreme Suljo igra odlicno, a Nemke prilicno slabo...

Treba reći i da na toj utakmici nije bilo Petruševa, a i Bolomboj se povredio.

Takođe treba napomenuti da je Budućnost gubila 20 razlike sredinom treće četvrtine od moćnih Wolves-a iz Litvanije u utakmici gde su morali da dobiju, tako da svaki rezultati osim naše pobede jeste neuspeh.

Sa prvom rečenicom se apsolutno slažem, Pionir mora biti pun i tu nema izgovora, pre svega jer treba podržati ove momke nakon 4 pobede u 7 dana.

• Like 7

22 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Nemoj da brines, oni su u naredna tri dana reseni 😂😂😂

Vise me brinu ovi nasi admini ... cim se malo bocne u politiku, odmah brisanje.

Ili je mozda problem da se prica o komsijskoj protekciji u medijima ?

• Like 2
  • Ha-ha 3

3 minutes ago, Sector said:

Ova utakmica večeras nam je potrebna ko čir na dupetu.

Nijesam optimista.

Daće Bog da momci skupe dovoljno snage i da pobede ovo uz pomoć publike. Ja iskreno jesam optimista, ali neće biti lako uopšte. U odnosu na prošli susret u Morači, imamo Petruseva, Bolomboja i Brauna. Tezak raspored i zgusnut dosta, ali nadam se da će biti sve kako treba 💪

Igraci zasluzeno umorni posle 8-2 u poslednjih 10 u EL.

Na prvom mecu igraci Zvezde maltretirani, Bolomboj se povredio zbog kondenzacije uzrokovane bakljama.

Aba liga i ovako nece postojati sledece godine.

Svi su preduslovi ispunjeni za dobru, staru atmosferu linca ❤️

• Like 1
  • Love 1

mogli bi šuteri nepogadžači da se konvertuju večeras pa umesto vazda bunarenja na Bokija i Filipa da baće nešto sa razumevanjem i unutar mrežice a ne da loptu samo hitnu u smeru u kojem se verovatno nalazi konstrukcija koša...

Edited by Wingwalker
  • Like 7

Momci, potrebna pomoć, ako može u kraćem roku 😄

Sledeća karta:

Parter 4

Ulaz JUG

223

RED P

Da li su to redovna mesta, iza koša, ili je neki od onih prvih redova do terena?

Edited by realno *w

19 minutes ago, berti said:

Teo ce bas da sacuva ove bekove KKP...

Koje bekove?

Francuz povredjen, Ife ce da izvisi kao stranac, kao i Vasington (ako gledamo sve bekove). Karlik ce da igra i videli smo na poslednjem EL derbiju kako je to kad igra protiv visokog beka a kako protiv Jaga. Dakle stavicemo i krilo na njega ako treba, ne mora Teo sa "sporim laterarnim kretnjama iz poznatog razloga". I tu su jos i Lakic i Brown (verovatno pre Vasingotna). 

Ako mi ne mozemo sa CMM, Teom, Nedom, Kenanom, Kosticem, Lazicem, a dodaj na to ako treba i neko krilo da se spusti na beka, onda da i ne idemo na kup. 

Ako nam toliko treba Jago za to "cuvanje ovih bekova KKP" onda jbg. 

-------------spojio mi postove------------

10 minutes ago, realno *w said:

Sledeća karta:

Parter 4

Ulaz JUG

223

RED P

Da li su to redovna mesta, iza koša, ili je neki od onih prvih redova do terena?

Pise ti ovde iza kosa levo, narandzasti deo gde je "Parter 4".

Mapa-arene-SEZONSKE-sajt-768x637.jpg

Edited by Kooineeperk
  • Like 4
  • Thanks 1

8 minutes ago, Kooineeperk said:

Koje bekove?

Francuz povredjen, Ife ce da izvisi kao stranac, kao i Vasington (ako gledamo sve bekove). Karlik ce da igra i videli smo na poslednjem EL derbiju kako je to kad igra protiv visokog beka a kako protiv Jaga. Dakle stavicemo i krilo na njega ako treba, ne mora Teo sa "sporim laterarnim kretnjama iz poznatog razloga". I tu su jos i Lakic i Brown (verovatno pre Vasingotna). 

Ako mi ne mozemo sa CMM, Teom, Nedom, Kenanom, Kosticem, Lazicem, a dodaj na to ako treba i neko krilo da se spusti na beka, onda da i ne idemo na kup. 

Ako nam toliko treba Jago za to "cuvanje ovih bekova KKP" onda jbg. 

-------------spojio mi postove------------

Pise ti ovde iza kosa levo, narandzasti deo gde je "Parter 4".

Mapa-arene-SEZONSKE-sajt-768x637.jpg

Obrni, okreni...Teo mora nekog da čuva. Da li je on uopste vise sposoban za to...

16 minutes ago, realno *w said:

Sledeća karta:

Parter 4

Ulaz JUG

223

RED P

Nisu prvi redovi do terena, to je Parter 4, iza koša, u gornjoj polovini tog narandžastog dela, kao što je Kooineeperk već napisao.

• Thanks 1

2 minutes ago, berti said:

Obrni, okreni...Teo mora nekog da čuva. Da li je on uopste vise sposoban za to...

Druze, kad bude trebao neko da cuva nekog njihovog beka, pa sigurno nece Teo uci to da odigra... 

Teo ce uci ako treba nesto u napadu da se iskreira, ako zaskripi. 

• Like 1

13 minutes ago, Kooineeperk said:

Druze, kad bude trebao neko da cuva nekog njihovog beka, pa sigurno nece Teo uci to da odigra... 

Teo ce uci ako treba nesto u napadu da se iskreira, ako zaskripi. 

Ma sve to ok, ali jedina zamena Kodiju je Teo. Desetak minuta mora da igra sigurno