Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Održan novogodišnji koktel KK Crvena Zvezda, ima slika i snimaka, bili su svi igrači, klub se zahvalio Čoviću i dao mu poklon dres. Kalinića jedino nisam video nešto..

slican skup nazalost kao stotinak metara pored

Edited by Filbi
  • Like 1

Hvala @СтелаРоса , jer bih ostao u uverenju da ih je stvarno neko ostetio. Kada sam stavio u video editor klip, on je pokazao 5.33 sec, tj na 5 sec je lopta jos uvek u rukama igraca partizana koji izvodi loptu. Posto u editoru moze da se gleda frejm po frejm, lepo se vidi gde je nestala sekunda. Na svakoj sekundi stoperica dolazi do 30 i onda se prebacuje na pun sekund. Ako pogledate usporeno lako cete to primetiti.

• Like 5
  • Ha-ha 1

32 minutes ago, Clash said:

https://www.instagram.com/p/DEA6GpexQud/?img_index=6&igsh=b2VuYTI0aG1qNTZw

Neki uisci sa ovih slicica:

-Nisam znao da Nedovic nosi cvike

-Daum izgleda kao student prve godine filozofije koji je otkrio sareni svet opijata

-Tu je Kalina, sav u crnom

-Covke forever

-Boki jedini shvatio da je ovo dirma organizuje pa dosao u kosulji, gospodin

-Tvrdo jezgro domace osovine, Teo, Luka, Deki se drze zajedno uvek

-Nisu stavili pepeljaru ispred Tea neko ce da najebe

-Na storiju su neke cice sto razvlace neke violine i tako nesto, dje je BMK ili bar Ljuba Alicic?

Kakva gospoda! 💗

• Like 6

Voditeljka sa Arene osim što prati fudbalere, prati i košarkaše. Lepa je, ali žao mi što moram napisati očajna kao voditeljka.

Edited by Volter
Editovao sam post da bih Čvarkova nazvao đubretom.
  • Love 1
  • Ha-ha 5

1 hour ago, Clash said:

https://www.instagram.com/p/DEA6GpexQud/?img_index=6&igsh=b2VuYTI0aG1qNTZw

Neki uisci sa ovih slicica:

-Nisam znao da Nedovic nosi cvike

-Daum izgleda kao student prve godine filozofije koji je otkrio sareni svet opijata

-Tu je Kalina, sav u crnom

-Covke forever

-Boki jedini shvatio da je ovo dirma organizuje pa dosao u kosulji, gospodin

-Tvrdo jezgro domace osovine, Teo, Luka, Deki se drze zajedno uvek

-Nisu stavili pepeljaru ispred Tea neko ce da najebe

-Na storiju su neke cice sto razvlace neke violine i tako nesto, dje je BMK ili bar Ljuba Alicic?

Dobrica i Gospodin:

FB-IMG-1735162144034.jpg

Neda pozajmio naočare od Bagzija:

FB-IMG-1735162283493.jpg

Deca zabavljaju Jaga:

FB-IMG-1735162273955.jpg

Petrušev se još jednom zahvalio Mišku što mu je sredio pozajmicu, Plavša kad je čuo reč "pozajmica", nije mu bilo dobro:

FB-IMG-1735162151655.jpg

Daum zaboravio na današnji koktel, dovukli ga direktno iz kreveta:

FB-IMG-1735162298830.jpg

• Like 13
  • Love 4
  • Ha-ha 9

4 hours ago, Čvarkov said:

P.S. Za ekipu koja meri, možete uzeti različite merne jedinice, ali to neće ništa promeniti.

Sto bi moj profa rekao - tolki je kolki je, sve ostalo je marketing...

Nego...

@sudije - kukaju neki Grobari isto kao i neki nashi u prvom poluvremenu... Nista neobicno. Da su sudije gresile - gresile su - i gresice. Da gledaju sve po x puta da ne pogrese - gledaju - i gledace. Da je glupost sto neki navijaci sudijama skidaju s vrata za Petruseva ili 5sek - glupost je. Gresilo se na obe strane, bez tendencije. Mozda i gresim, ali ako nisam siguran prvo cu onda pitati Sharp-a sta misli i tek onda zauzeti stav... Npr. Prinston se javio na lajvu, procitajte sta covek kaze. Al kakav je Zoc, takvi su i prosecni navijaci...

Inace, naravno da je kroz istoriju bilo utakmicama koje su tendenciozno odsudjene, ali ova svakako nije ta. Prvi ABA derbi sezone - tradicionalno najnebitniji derbi u sustini...

A sad jedna od najjacih stvari koje sam procitao danas - ekspertiza sudijske komisije je takva kakva je treba da bude upozorenje Zvezdi zbog "Vucicu pe*eru" 😄 .

@Filip veliki - vec je apostrofirano - povratak Bolomboja je ubio Petruseva. Filip je ocito za neke stvari americki djak / Miskov produkt - lako se ljuti i deluje da je nezadovoljan ulogom sto rezultuje kombinacijom nervoze i kurcobolje (jedan je Ognjen Dobric!). Vreme je za Sferinu reakciju koja ce pomoci Filipu. Naime, on je prototip 5tice koja ce napuniti druge postave iz rola. Kada imas Dzoela kao nacrtanog prvog centra zbog premocnih defanzivnih sposobnosti, preraspodela minutaze i uloga je nuzna. Ja bih startovao sa Bolombojem i Daumom, onda uvodi Filipa na 4, pa onda spustao petorku sa Dedom (ako pozivi ova reinkarnacija) na 4 i Gidrom na 3. I Filip i Dzoel traze otvoren reket kako bi se lepo rolali, tako da meni i dalje nije jasno koj ce nam djavo Dzon Braun... Mislim, mozda je eventualno ideja da on bude Filipov bogigard koje ce krpiti defanzivno iz njega, al nije to taj tip igraca nije je Sferina odbrana tako postavljena...

@CMM - posle silnog kukanja na epizodiste, mislim da smo dosli do srzi naseg potencijalnog uspeha ili potencijalnog fejla. To je svakako pozicija pleja. Ono, Neda i Kenan ce nas nervirati, ali ce dati zbirno 20-25 po utakmici, Kalina i Gidra ce riljati, Boki takodje, ako cetvorke fejluju Filip ce se dovesti u red - sve je to nekako skockano. Zaustaviti nase trcanje i prisiliti CMMa da igra pozicione napade je najbolji recept za dobiti nas. Tu nam treba dodatno resenje... Mozda cak uparivanje CMM sa Filipom? Da brzo izlazi iz igre ako ne ide, pa da igra u drugoj cetvrtini? Nmp, ali realna prica je da idemo dokle nas on dotera, jer je teg ako mu ne ide...

@Jago - ja nikako nisam njegov fan, em skracen, em ne vidi, em davi loptu, em upitan kosarkaski iq... Ali u poslednje vreme u proseku igra bolje od Nedovica i Kenana. U krajnjem slucaju - momak probija prvu liniju, ide ka kosu i tako predstavlja neku pretnju iz ulaza. Voleo bih da to vise vidim od Nedovica, Kenana sam vec prihvatio kao JC Kerola...

• Like 11
  • Love 1

1 minute ago, uncletima said:

Idemo, sad lagano, svi sa klupe, direktno kod razrednog...

PS. A ti, Braune, na kuruzima da klecis, ispred kancelarije, zato sto se za Krku cuvas.

Ulazak Kenana je hajlajt.

• Like 2
  • Ha-ha 2

Pogrešnih odluka je bilo mnogo u prethodnih nekoliko derbija, sudi se pod velikom tenzijom, jedni kažu da su sudije oštetile jednu stranu, drugi da su oštetili drugu i umesto da se smire strasti, ljudi prenose neke klinačke stranice sa društvenih mreža, koje unose dodatne tenzije, a tek da ne pričam o Tegeltiji, koji je sve osim objektivnog novinara. Ništa manje grešaka neće biti ni u sledećem derbiju i opet će biti povika na sudije i ABA ligu. Nije mi jasno zašto je uopšte bilo kome stalo do ABA lige, koja već neko vreme ništa ne donosi, osim prestiža, isto kao i KUP i KLS. Bukvalno isto. 

• Like 2
  • Thanks 1

6 minutes ago, forumko topic said:

Pogrešnih odluka je bilo mnogo u prethodnih nekoliko derbija, sudi se pod velikom tenzijom, jedni kažu da su sudije oštetile jednu stranu, drugi da su oštetili drugu i umesto da se smire strasti, ljudi prenose neke klinačke stranice sa društvenih mreža, koje unose dodatne tenzije, a tek da ne pričam o Tegeltiji, koji je sve osim objektivnog novinara. Ništa manje grešaka neće biti ni u sledećem derbiju i opet će biti povika na sudije i ABA ligu. Nije mi jasno zašto je uopšte bilo kome stalo do ABA lige, koja već neko vreme ništa ne donosi, osim prestiža, isto kao i KUP i KLS. Bukvalno isto. 

Upravo zato i jeste neozbiljna liga. Dozvoljava se da i kuso i repato konstantno pljuje na sudije,  koje nisu zlatne naravno, ali nisu uopste losi i svakako znaju pravila. Posledica toga je da su konstatno pod pritiskom i da im se meri svaka odluka, a disciplinske kazne za ponasanje klubova, tribine i pojedinaca skoro da su smesne.

Da bi sudije sudile sa autoritetom i integritetom, oni moraju da se osecaju bezbedno i sigurno na parketu. To ne znaci da im treba dati da rade sta hoce, ali za njihov monitoring postoji sudijska komisija ili neka druga institucija. TO nisu ni igraci ni treneri ni tribina. Zna se ko ocenjuje sudije.

I ovakve "ekspertiz" koje na osnovu par odluka donose zakljucke takodje treba da budu kaznjive. 

Napravili su cirkus od lige.

• Like 2

Dakle, da rezimiramo derbi.

Od silne kuke i dreke kako je Partizan drasticno ostecen dosli smo do toga da je umesto 4.9 sekunda svirano 5 sekundi jer jebiga sudije nemaju stopericu u glavi i do toga da je propusteno da se sviraju koraci Bolomboyu i to nakon sto je ocigledno fauliran.

WOW, kakva drasticna steta prema gostima. Evo ja svaki put hocu da tako budemo osteceni kad gostujemo.

A o tome da je neko radio ekspertizu sudjenja koja sadrzi ukupno 4 odluke od kojih su dve tehnicke Petruseva sa kojim smo se svi slozili bez ikakve ekspertize, ... o tome ne vredi ni pocinjati.

• Like 10

Mnogo mi kukamo, nekad s' pravom nekad bez, ali da je gotivna ova ekipica, stvarno jeste. Bilo bi bas steta da ne krunisu to ulaskom u top 8 pa sta bude.

Nadam se samo zdravlja i bez povreda u drugom dijelu sezone i to ce sve doci na svoje.

• Like 8

Gledam sad ovaj komšijski kalendar u shop-u i malko sam ljubomoran, pa mi nešto pade na pamet.

Ko je zadužen za dizajn i uopšte izbacivanje novih, svežih proizvoda kod nas? Čini mi se da su baš leni po tom pitanju. Znam da @drpence radi crteze za neke majice i ne što je on ovde na forumu, ali to su verovatno najkvalitetnije stvari na sajtu. Od ostalih stvari, pogotovo ovi propratni aksesoari su blago rečeno užas.

Mislim, pogledaj ti ovo, dobavljač suvenirnica zoki, banja koviljača:

kkczshop.png

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1

7 minutes ago, Gavran said:

Gledam sad ovaj komšijski kalendar u shop-u i malko sam ljubomoran, pa mi nešto pade na pamet.

Ko je zadužen za dizajn i uopšte izbacivanje novih, svežih proizvoda kod nas? Čini mi se da su baš leni po tom pitanju. Znam da @drpence radi crteze za neke majice i ne što je on ovde na forumu, ali to su verovatno najkvalitetnije stvari na sajtu. Od ostalih stvari, pogotovo ovi propratni aksesoari su blago rečeno užas.

Mislim, pogledaj ti ovo, dobavljač suvenirnica zoki, banja koviljača:

kkczshop.png

Brate, šta je ovo?

Ovako na prvi pogled može biti šolja, kanta za led, kanta za smeće. posuda za kafu, za olovke, filter za motor...

Edited by Clash
  • Like 1
  • Ha-ha 3