Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, suptil said:

Neko kroz Drcelica ne gleda Covica nego Andreja. Tako da videcemo sta ce se tu desiti sve. Kada ce FMP istupiti iz sistema, kada ce neki kadrovi Covicevi izaci iz Zvezde, kada ce FMP prestati da bude sigurna kuca za Zvezdine igrace pod ugovorom koje niko nece pa ajde da FMP pomogne da igraju tu i zarade svoje plate....

To mozda i nije lose, bar po Andjusu. Kako bese, Andrej zna najvise o kosarci u Srbiji. Mada su drugo i trece mesto malo diskutabilni, posto po Andjusu tu su gospodin Jakovljevic i on licno 🙂 .

• Ha-ha 1
Posted (edited)
4 minutes ago, TripleJ said:

To mozda i nije lose, bar po Andjusu. Kako bese, Andrej zna najvise o kosarci u Srbiji. Mada su drugo i trece mesto malo diskutabilni, posto po Andjusu tu su gospodin Jakovljevic i on licno 🙂 .

Jakovljevic se od sinoc ne trezni. Rekao je na jednoj Atinskoj plazi Atamanu da nece biti prvak Evrope i na dobrom je putu da tako i bude :lol_2: Omladinci Zvezde su izasli iz sistema sa FMP-om kao posledica tog razlaza treniraju u Pioniru a ne u Zelezniku. Stvarno me zanima vase razmisljanje oko seleri kepa ko tu ostaje kratak od igraca Zvezde.

Edited by suptil
Posted

Ali zasto mislite da tipa Davidovac ne bi dobio tipa 500k negde, u nekoj Turskoj, u nekom spanskom klubu.
Kao sto smo mi platili renome EL-a za Canan-a, tako bi oni platili. I Davidovac bi tamo bio igrac sa 12,13 PIR prosecno.

Da se nadovezem na ovu pricu i temu oko pasosa, da li igra i koliko igra...
Jasno je da pasos ne igra kosarku na parketu, i da nema potrebe da u 2025oj budemo nekakvi SRPSKA KOSARKA bla bla, ali ima svoju funkcionalnost broj domacih igraca.

- lakse se adaptiraju na klub/grad
- teze upadaju u depricu, jer i da igraju lose, da im trener smanji minutazu, ili im pak da nezeljenu rolu, lakse ce da podnesu to. Tu ima ekipa, porodica, drugari, partner.
- zbog navedenog gore, mnogo manje nestrpljivij i nervoznije igraju kad nisu u formi, ili imaju nekakav, njima nezeljen status. Pa pogledajte u Partizanu sta se desilo kad se oporavise svi. Kad se oporavise Ntilikina, Vanja i Washington, Sterling odmah krenuo da igra nestrpljivije. To su igraci kojima 'leb, svaki naredni ugovor, i CV zavisi od stats. Znaci gledace da prvom prilikom pripale akd imaju prostora jer mora da se odrzi stats. To je manje prisutno sa domacim igracima

Jednostavno, retrospektivno pogledajte trendove u evropskoj kosarci. Cak i ovi najjaci, sa budzetima da nakrcakuj tim sa najboljim dostupnim strancima su bili najuspesniji kad su imali neku bazu domacih igraca. I Grci i Real. Retki su slucajevi da totalna legija stranaca na kraju dana bude taj the tim, koji overachieve-uje. A jbg barem u nekoj meri mora da budes overachiever da bi uspeo. POOOOOOOGOTO kad si KKCZ ili KKP.

Meni je veci problem sto ovi nasi nemaju cojones za strance. Gledaju vise te proverene ispusene, ili pak polumediokritetne igrace sa EL scene.
Eto Zvezda i KKP upadaju sad u EL (verovatno) u taj ciklus 3 sezone. Probaj sa nekim igracem koji jos nema establisovanu cenu na EL. Ok, fulaces 2 sezone, jednu ubodes. To je kad pogledas u okvirima KKCZ i KKP bolje nego ova, vecita "nedovoljnost" za nesto ozbiljnijie.

Ima vas koji mnogo vise pratite trziste, ono sto sam ja primetio, je da po Italiji ima dosta tih stranaca koji su relativno mladi (danas je svako ispod 28 mlad u EL), a koji jos igraju za manje od 500,600k i mozes da ih privolis da igraju za manje od milke. Ili tipa neko kao sto je Carlic.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted

Mi smo specificna sredina i sve to sa stranim i domacim igracima nije isto kao u drugim klubovima. Ako me pitate sta Partizanu fali vec godinama da sav taj kvalitet koji imaju u rosteru pretoce u nesto vise i naprave rezultate, ja bih rekao domaci igraci. Sa njima se cuva tradicija i identitet kluba koji su jako bitni navijacima ovde da bi se povezali sa timom i klubom. Tako da, meni je skroz ok da je sistem da se dovode domaci igraci, ali mi nije ok sto se ne radi nista po pitanju afirmisanja novih igraca na EL nivou. Kojeg smo to poslednjeg domaceg igraca izbacili? Zapravo od Davidovca i Dobrica nikoga, a oni su debitovali u EL za nas davne 2017. godine. Topica necu ni da racunam jer je onih nekoliko utakmica odigrao silom prilika, a ne planski. Sta ce biti kada aktuelna domaca osnova ode u penziju, a to ce biti uskoro? 

Posted
14 minutes ago, СтелаРоса said:

Sta ce biti kada aktuelna domaca osnova ode u penziju, a to ce biti uskoro? 

42dddp.jpg?a484776

P.S. Možda onda počnemo da sastavljamo roster po košarkaškim kriterijumima, umesto čuvanja tradicije i identiteta koji su jako bitni navijačima da bi se povezali sa timom i klubom. :classic_rolleyes:

• Like 7
  • Thanks 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Guru said:

42dddp.jpg?a484776

P.S. Možda onda počnemo da sastavljamo roster po košarkaškim kriterijumima, umesto čuvanja tradicije i identiteta koji su jako bitni navijačima da bi se povezali sa timom i klubom. :classic_rolleyes:

Kao sto rekoh, razlicita su misljenja. Ja tvoje postujem, ti moje ne.

edit: zapravo nisam to napisao hahahha, ali stoji

Edited by СтелаРоса
Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Ništa, daj onda 12 stranaca jer to provereno donosi rezultate. :default_coffee:

Ništa provereno ne donosi rezultate, al' će svakako pre da ih donese smislena košarkaška selekcija nego random skupljanje dostupnih domaćih igrača.

• Like 17
Posted

Cuj ozbiljno smo zagrizli za Gudurica i Petruseva, mozes misliti. Svako sa pola grama mozga zna da cemo naravno svim silama pojuriti najtalentovanijeg domaceg igraca i najboljeg domaceg igraca EL van Bg timova. Mocart otkrio toplu vodu i ako se ne desi nesto od toga uvek moze da se kaze pa jbg nisu se dogovorili puklo nesto.

• Like 3
Posted

Ja se slažem da ne bi trebalo da se nastavi forsiranje domaćih igrača, samo zato što su domaći. Ali ne vidim svrhu da se dovede 10 stranaca i dva domaća, koja popunjavaju klupu. Ako već imaš para u budžetu, iskoristi ih pametno. Ako već moraš da kupiš i nekog domaćeg igrača, šta fali Jokiću? 😀

• Ha-ha 1
Posted (edited)

(Рачунајте да умем да убацим гиф Бате Стојковића из "Балканског шпијуна" са издвојеним делом "Па, мајку вам јебем")

Имамо најнеспособнији медицински стаф у Европи и то више није никаква тајна. Поигравање са здрављем човека који ти је дао све би требало да активира куке и мотике, или бар да испразни халу, али не, написаћемо текст о сигурном останку Петрушева и скоро сигурном доласку Гудурића и све пет. Ово је невероватно. Засад је ова сезона одлична какву смо заслужили, али ме страх да нам се за ово шибицарење не врати у наставку.

Edited by Сандро Лаки Ђентиле
  • Like 1
Posted (edited)

Nije baš da domaća osnova i smisleno koncipiran roster moraju da budu u koliziji.

Npr. domaći sastav Gudurić, Kalinić, Petrušev (u glavnim ulogama), Davidovac, Mitrović (pomoćno osoblje u 12), neki random Momirov i Kondić (da dopune sastav do 14) ne bi uopšte bili smetnja da se, uz 7 pravilno odabranih stranaca, napravi vrlo smislen tim.

Naš problem je što godinama unazad prvo popunjavamo rezervne opcije, najčešće, ali ne uvek, domaćim igračima (bude tu i neki Jago, Daum, Rokas...), pa onda pokušavamo da njihove brojne nedostatke i nekompatibilnosti rešimo sa nekoliko startera koji moraju da budu polusupermeni. A to ne biva.

Edited by MarioKempes
  • Like 8
Posted
1 hour ago, Guru said:

Ništa provereno ne donosi rezultate, al' će svakako pre da ih donese smislena košarkaška selekcija nego random skupljanje dostupnih domaćih igrača.

Isto bi se tako moglo reci da skupljanje random stranih dostupnih igraca nista posebno ne donosi. Evo ga primer kod komsija.

Koji to extra kvalitet u odnosu na domace igrace su nam doneli Daum, Gedraitis, Braun, Tobi, Tompkins, Gilespi, Holland, Smart, Teri, Hol, da ne nabrajamo dalje, bilo ih je ohoho.

Ovo sto je odigrao Jago ove godine je na nivou Ivanovica, npr.

Smislena selekcija da, ali ne mora strani igrač da se glorifikuje bas toliko.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Guru said:

U teoriji se slažem, ali praksa nam pokazuje drugačije. Da li misliš da je Partizan od dolaska Željka vršio selekciju košarkaški smisleno ili u najmanju ruku smislenije od KKCZ? Većinsko mišljenje na ovoj temi je da je to upravo slučaj. I meni se npr. ovaj tim KKP-a na papiru svideo, sezona nije gotova i ne znamo kako će se završiti, jeste novi tim minus Balša, ali očigledno je da nešto fali, ipak imamo uzorak od 3 i po sezone. Evo baš danas se vodi diskusija na komšijskom topiku i priziva se Lučić pa makar kako kažu komšije igrao na svakoj petoj aba utakmici. Bitnije je njegovo prisustvo i autoritet.

Ne volim da gledam preko plota i nije poenta u tome. Uzimam njih za poređenje jer su budžeti približni, igramo ista takmičenja, borimo se za iste trofeje, dolazimo iz iste zemlje i na kraju to je naš večiti rival. Ajde da kažemo imamo dva drugačija sistema ili dva drugačija pristupa u već nekoliko sezona. Da li bi menjao njihove rezultate za naše?

I opet da naglasim, Željko je hteo domaće igrače, imali su ponude na stolu, ali momenat je takav da smo pre njegovog dolaska bili mi dominantni i sve što je iole domaće vredelo, igralo je za nas. Da je ovo nenormalno ulupavanje para u bg blizance došlo nakon Duletove dominacije, verujem da bi Željkov Partizan izgledao skroz drugačije i ne sa toliko mnogo stranaca.

I naravno da nisam za nasumično gomilanje domaćih igrača bez ikakvog smisla, što sam i više puta pisao, evo i kolega @MarioKempes je dao odličan primer balansa domaćih i stranih igrača.

@BattleBender i @СтелаРоса su naveli neke prednosti tima čiju kičmu čine domaći igrači i takve primere imamo i u turskim, grčkim, litvanskim i španskim timovima. Mislim da nije korektno ismejavati mišljenje šta je za navijača tradicija i identitet tima za koji navija.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Partizanu ove sezone ne bi pomoglo nekoliko srbskih pasoša više ako bi kvalitet ostao identičan, ne pojedinačni kvalitet nego celog tima, i u tome je suština.

Kao navijač bih voleo da gledam Lučića u Partizanu, osim toga što ga gotivim, mislim da ima jasne kvalitete i ljudske i igračke koji bi nam značili. Odavno sam ukačio da mladi domaći prospekti koji pariraju jačim protivnicima u EL jednostavno nije moguće gledati, oba naša kluba nose mnogo pritiska, obaveza da pobeđuju. Tu je pitanje koliko onda mogu iskusniji igrači da doprinesu, kod vas je drugačija slika i mislim da neki Ristić, Jović, Mitrović, Dobrić, Davidovac mogu da doprinesu kvalitetu tima (u šta ulazi i hemija, hijerarhija, odgovornost...) ali ne u većim ulogama. 

Stvar mi se čini veoma jasnom, 1) gledaš kvalitet igrača 2) gledaš balans u ekipi/profile/role 3) gledaš te intangibles koji mogu da budu jako značajni ali ne ulažeš velike novce da će to biti tas na vagi.

Vama je famozna domaća osnova donela dosta dobrih stvari poslednjih godina, ali postoji momenat gde uloženo u njih prevazilazi potrebe tima. Sasvim je dovoljno da imaš nekoliko igrača koji će značiti da se novopridošli aklimatizuju, snađu, preporuče restoran, održe neke radne navike visoko... nema potrebe da gomilaš sve što možeš, neretko i za dosta novaca, da bi se ponekad pohvalio koliko zastavica stoji na flešskoru.

Što se tiče baš ovog trenutka, meni se čini logičnim i ispravnim da osnovu čine Kalinić, Gudurić i Petrušev, ekipa može da se nadogradi oko njih i tada je to što su domaći i/ili zvezdaši zaista ima dodatnu vrednost. Tu dodaš još par igrača za kraj rostera i završiš priču o identitetu i pasošima. Ova trojica vrede dosta ali svaki na svoj način može i da donese dosta, ostale domaće npr. Davidovca, Ristića i Jovića ukoliko su srećni sa projektovanom ulogom i manjim primanjima vežeš za 10-14 mesto u rosteru i ostaje dovoljno prostora da zadovoljiš sve potrebe ekipe na duže staze. Neki strani prospekt, neki specijalac...

Partizan je u totalno drugačijem položaju i ne može da pođe sličnim putem. Tako je bilo i pre nekoliko godina, pa smo imali fantastičnu sezonu, hemiju i povezanost igrača sa navijačima. I nije bilo samo do rezultata, već i do karaktera igrača, konekcije sa publikom...

17 minutes ago, Čvarkov said:

@BattleBender i @СтелаРоса su naveli neke prednosti tima čiju kičmu čine domaći igrači i takve primere imamo i u turskim, grčkim, litvanskim i španskim timovima. Mislim da nije korektno ismejavati mišljenje šta je za navijača tradicija i identitet tima za koji navija.

Koju to domaću kičmu imaju Fener, Efes, PAO, Olympiakos? Španci su postavili domaći zadatak svima na temu rada sa mladim igračima, pre neki dan videh i da su napravili B repku da naprave još jedan cushion pre prelaska u seniorsku ekipu. Pod Španci mislim Barsa i Real, nešto ne vidim da se Baskonia ili Valensija sem par role igrača prošle sezone pretrgli sa kičmom.

5 hours ago, СтелаРоса said:

Ako me pitate sta Partizanu fali vec godinama da sav taj kvalitet koji imaju u rosteru pretoce u nesto vise i naprave rezultate, ja bih rekao domaci igraci. 

Na prvom mestu, ove sezone nedostaje kvalitet i uigranost, prošle sezone je nedostajalo svega samo ne domaćih igrača, osim ako naivno pretpostavimo da bi jedan Lučić sprečio onakvu imploziju svlačionice. Pre tri sezone, kao što sam pomenuo, imali smo odlične rezultate i nikome ni na kraj pameti nije bilo da gleda u pasoš (sem vama, hehe) a Exuma, Lesora, LeDay-a su navijači zavoleli kao da su se rodili prekoputa Francuske ambasade.

• Like 4
Posted

@Čvarkov

Mislim da je razlika u tome da Željkov Partizan ima viši plafon, ako se i kada se poklope kockice. Kao recimo sa sezonom 22/23. U principu Želimir ima, ajmo reći šire vidike, ima ideju i tiče se isključivo terena i košarke. Sa druge strane, Zvezda nudi neku konstantnost, manje amplitude, kao neki stabilni stari premijerligaš. Znaš šta možeš da očekuješ od ekipe, i ona uglavnom igra i donosi rezultate u skladu sa kvalitetom. 

Tako da, za neki iskorak koji navijači priželjkuju, mislim da je potrebno napraviti određeni zaokret u poslovanju i transfer politici kluba. Domaći igrači (ovi što su trenutno u klubu), izuzev Petruševa i Kalinića nemaju adekvatan kvalitet da isprate ambiciju navijača, i čini se da kao klub, sada već čitavu deceniju tapkate u mestu. Stranci se menjaju, domaći ostaju i vrte se u krug, a rezultat je prvi u selu, i među poslednjima u gradu. To je neka vaša konstanta, i prosto, već ste videli šta Dobrić, Mitrović, Davidovac, Lazić, istrošeni Teodosić i ekipa donose. Primat u domaćim okvirima i suvi prosek u Evropi. 

I zato, ja bih rekao da Guru ima poentu, potrebna je košarkaška selekcija, ali ona koja ne gleda u crveni pasoš. 

• Like 6
Posted

Ja nemam problema sa domacim vec imam problem da se domaci vija po svaku cenu. Ne znam ako hocemo lupam mladu perspektivnu i atleticnu ekipu onda ne bih vijao Stefa Jovica npr.

A nasi bi to sigurno odradili....

• Like 3
Posted
5 hours ago, Čvarkov said:

Ništa, daj onda 12 stranaca jer to provereno donosi rezultate. :default_coffee:

Rezultate donosi izbalisiran roster dobrih igrača bez obzira dali su domaći ili strani.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, kendrick duckworth said:

Partizanu ove sezone ne bi pomoglo nekoliko srbskih pasoša više ako bi kvalitet ostao identičan, ne pojedinačni kvalitet nego celog tima, i u tome je suština.

Pa eto npr. Lučić umesto Majka na 4 i Milutinov umesto Dejvisa mislim da bi napravili savršen balans spoljne i unutrašnje linije kod vas. Ne kažem da je neko kriv što nije bilo tako, nisu bili ni dostupni u ovom trenutku, ali opet postoje domaći igrači i kod vas koji bi legli kao dupe na nošu.

14 minutes ago, kendrick duckworth said:

Stvar mi se čini veoma jasnom, 1) gledaš kvalitet igrača 2) gledaš balans u ekipi/profile/role 3) gledaš te intangibles koji mogu da budu jako značajni ali ne ulažeš velike novce da će to biti tas na vagi.

Slažem se.

17 minutes ago, kendrick duckworth said:

Što se tiče baš ovog trenutka, meni se čini logičnim i ispravnim da osnovu čine Kalinić, Gudurić i Petrušev, ekipa može da se nadogradi oko njih i tada je to što su domaći i/ili zvezdaši zaista ima dodatnu vrednost. Tu dodaš još par igrača za kraj rostera i završiš priču o identitetu i pasošima. Ova trojica vrede dosta ali svaki na svoj način može i da donese dosta, ostale domaće npr. Davidovca, Ristića i Jovića ukoliko su srećni sa projektovanom ulogom i manjim primanjima vežeš za 10-14 mesto u rosteru i ostaje dovoljno prostora da zadovoljiš sve potrebe ekipe na duže staze. Neki strani prospekt, neki specijalac...

Pa ja sam upravo o ovome pisao više puta. Znači ako imaš Bolomboja i Petruševa na 5, nije problem da ti Mitrović bude 3. centar, dovedeš startnu četvorku koja može da pegla 25+ minuta i onda ti iza Bolomboja, Petruševa i te četvorke ostaje svega par minuta. Davidovac kao druga četvorka i možeš ga koristiti u nekim specijalima kao džokera. Spolja Kalinić i Gudurić, možda neko od Dobrić/Nedović sa smanjenom ulogom, tu je i Kostić, neko jeftinije rešenje kao 6. visoki i ostalo kvalitetni stranci.

24 minutes ago, kendrick duckworth said:

Koju to domaću kičmu imaju Fener, Efes, PAO, Olympiakos? Španci su postavili domaći zadatak svima na temu rada sa mladim igračima, pre neki dan videh i da su napravili B repku da naprave još jedan cushion pre prelaska u seniorsku ekipu. Pod Španci mislim Barsa i Real, nešto ne vidim da se Baskonia ili Valensija sem par role igrača prošle sezone pretrgli sa kičmom.

Fener i Efes nemaju trenutno kičmu domaćih osim Larkina :classic_biggrin:. Šalu na stranu uvek su imali top strance, a ostatak popunjavali domaćim igračima koji su im bili dostupni. Sigurno ne bi imali ništa protiv da imaju Osmana ili Yurtsevena. U Feneru se Mahmutoglu dugo mota, tu je i Šanl i za mene odlični Biberović. U Efesu slabija situacija, jedino Osmani iskoristio šansu. Npr. što se tiče Panate, da se ne zajebavamo. Prošle sezone kao osvajači imali su Slukasa, Mitoglua i Ćaćapetrua koji je odigrao odlično kad je bilo najpotrebnije, a Kalaicakis odradi posao kada treba. Oliju su godinama kičmu činili Spanulis i Printezis kada su imali uspeha.

Inače dobar tvoj post u celini. Meni je iskreno krivo što se kod nas ne pokušava više sa strancima ispod radara ili makar ne samo sa onima koji su imali u prošlosti dobre/odlične sezone, malo više da se rizikuje. Kod vas je tu situacija mnogo bolja. Eto samo ove sezone Karlik, Tajrik, Sterling koji nije imao ne znam kakvu prošlu sezonu u el i Bonga. Malo li je.

@Papanikolesku slažem se za veći deo posta, posebno vezano za plafone ekipa i šta se može očekivati od oba tima. Što se tiče drugog dela, odgovorio sam već Kendriku. Nisam za nasumično nabacivanje domaćih igrača, već dobar balans domaćih i stranih, gde se tačno zna koji domaći su nosioci, koji su ti 11., 12. igrač, a koji su igrači zadatka.

• Like 2
Posted

Sta se ovo desava?!

Zadnji post pre 13 sati i to o kosarci?

13 sati nikoga nismo doveli i oterali?

Semenkari i forum propo.

Posted (edited)

@СтелаРоса

Ne razumem ovo obavezno orgazmiranje na prisustvo domaćih igrača u blizancima. Meni evo u KKP uopšte ne fale domaći igrači, uživam u igrama Sterlinga, Carlika, T. Jonesa, kao što sam uživala u igrama Exuma, Jamesa, Kevina, Ledaya...

Edited by DameTime
slovo
Posted
13 minutes ago, DameTime said:

@СтелаРоса

Ne razumem ovo obavezno orgazmiranje na prisustvo domaćih igrača u blizancima. Meni evo u KKP uopšte ne fale domaći igrači, uživam u igrama Sterlinga, Carlika, T. Jonesa, kao što sam uživala u igrama Exuma, Jamesa, Kevina, Ledaya...

Pa ti si ti, ja sam ja. Svako na to gleda drugacije i oseca drugacije. Ja ne bih mogao emotivno da se povezem sa timom u kojem glavnu rec vode strani igraci, a domaci se pojavljuju u tragovima. Isto tako ne bih mogao da prihvatim da Avramovic dodje u Zvezdu, a vidim na drustvenim mrezama da bi mnogi drugi mogli. Mislim da nema poente da se ubedjujemo sta je ispravno, svako gleda iz svog ugla.

• Like 2
Posted

Naravno da bih voleo sto vise domacih igraca u Zvezdi, ali onih koji to zasluzuju. Ako je kvalitet stranca i domaceg priblizan, uvek obe ruke za domaceg.

Jeste klub jedno, a reprezentacija drugo, ali je kosarka nas nacionalni sport i barem ja uvek to nekako spojeno gledam. Bude li stranac zaigrao za nasu reprezentaciju, verujem da ce mnogi biti debelo razocarani.

• Like 2