KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 890 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Tormund said:

Da li je neko gospodinu Sferopulosu rekao da mi do sada ni blizu ovih ulaganja nismo bili? 

Ponavlja već nekoliko puta da nismo ekipa koja je do sada zabeležila pobedu u PO. Dejan Radonjić je imao 3-4 miliona budžet i OK, tu nije realno, ali ti treneru imaš 23 miliona. Ko ti je kriv što si sastavio ekipu kakvu si sastavio. Sve sami izgovori.. 

Da baš je grk sastavljao ovu ekipu. Čović mu je ostavio Teodosića, Nedovića, Davidovca,Jaga, Mitrovića, Litvanca.. Dan pre nego što je otišao uterao i Dobrića. Grk je promašio Kodija i olupinu Brauna. Mislim, ne treba baš svašta pričati.

• Like 1
Posted

Tuga, na svim nivoima.

Nadam se da sa Bokijem nije nešto baš loše. Njegova ozbiljnija povreda nam i definitivno gasi svaku nadu i ovu sezonu pretvara u košmar.

Nemam snage za više od ovoga sada. Ima i važnijih stvari. Blago onima koji ne navijaju ni za koga, produžili su sebi živote za 10 godina.

• Like 18
  • Tuzno 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Bejn said:

Da baš je grk sastavljao ovu ekipu. Čović mu je ostavio Teodosića, Nedovića, Davidovca,Jaga, Mitrovića, Litvanca.. Dan pre nego što je otišao uterao i Dobrića. Grk je promašio Kodija i olupinu Brauna. Mislim, ne treba baš svašta pričati.

Večeras odigrao sasvim solidan meč. Vidi se da je fizički propao, ali se bar maksimalno trudio. 

Edited by TB Told
  • Like 6
Posted

Ostaće zapisano da je Crvena Zvezda na 16-10 imala najbolji raspored od svih do kraja sezone, od 8 utakmica 5 kod kuće, bolji skor od svih oko nje, odličnu poziciju za četvrto mesto i da se jednostavno raspala.

Ova utakmica mi je pokazala ono što sam i mislio. Nije do odnosa u timu. Do trenera je. Nema vođu, nema vodonoše. Ne zna se uloga igrača. Svi su tu, nagurani da dele minutažu, nema hijerarhije. Verovatno je to i najteže u trenerskom poslu, imati autoritet nad timom.

Sem Bolomboya, svi odreda su mentalno luzeri. I kako to obično biva, najhrabriji pogine prvi i časno. Ostanu kukavice poput Petruševa i Nedovića. Petrušev koji jedva dobaci do prvog obruča kada se lomi i Nedović koji nestane kad god je bitno.

Momci, probajte plivanje.

• Like 18
  • Thanks 1
Posted
20 minutes ago, Kooineeperk said:

Koliko se zaista culo? Nit sam mogao da idem u Arenu, niti da gledam kako valja, sve nesto u prolazu, tek jedno 10ak minuta drugog poluvremena... 

• Like 9
Posted
20 minutes ago, TB Told said:

Prve minute je dobio na 3.50 kraja treće, a onda je odigrao 2/3 preostalog vremena. Baš primer racionalne raspodele minuta.

Meni je Dobrić simpatičan igrač, trudi se ma koliko igrao, uvek je podrška drugim igračima, sve suprotno od parnjaka iz domaće osnove koga mrzi da se trudi, ali koja je poenta da jedne nedelje bude starter na dvojci, pa kad se vidi da ne ide, onda da mu se traže minuti na trojci, gde je evo danas ekipa bila na - 11 za njegova 3.5 minuta. 

Nestvarno sta covek radi

Mislim na Sfera

Nisam video trenera sa manje dara za prepoznavanje situacije na terenu i prilagodjavanje istoj 

• Like 8
Posted

Ne znam. Da je neko pre pocetka sezone rekao da cemo da imamo u ovom momentu 16:13 ja bih pristao. Kao sto je Sfero zasluzan za poslednjih 5 utakmica tako je i zasluzan za ono pre toga.

Ako gledamo tabelu trenutnu, ja zadovoljan. E sad momentum i sve sto se trenutno desava naravno da nisam.

Mislim da ga ne trebamo dirati. Jos uvek barem.

U ovome sto je pricao veceras u pravu je u 80 posto toga.

Jednostavno smo ekipa koja je mnogo utakmica ove sezone imala na jednu loptu kao i veceras. Gidrina trojka je neverovatno izasla , Petrusev 2 bacanja promasi.

ideml dalje. Ako od 3 kod kuce dobijemo 2. Mi smo na konju.

Idemo dalje! Borba i podrska.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ali čovek traži tajm aut na -2 i 30 sekundi do kraja... I ja znam da gubimo.

Apsolutno najgore akcije posle tajm auta.. Ja mislim da 99% akcija nije prošlo. Od toga bar pola nismo ni šutnuli na koš.

Pa jbg brate, ovde se lomila sezona, da si mi iz oka ispao..

Posted

Nekako smo najgluplja ekipa..izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio,na off sam do prelaznog roka/pocetka sezone sve i dobili oly u Pireju a necemo sigurno..😊

Posted

Nije mi los utisak posle ove utakmice sto se tice borbe, pristupa, pa i kvaliteta. Bili smo solidni, oni isto, na kraju je jedan kos prelomio. Ponavljam se, ali velika mana ovog tima je nedostatak lidera spolja. Udje se u neizvesnu zavrsnicu i ne znas kome lopta ide u ruke. Nemamo bossa koji uzima stvari u ruke, za koga i protivnik zna da mu ide lopta pa fokusira odbranu na njega. Za razliku od nekih prethodnih utakmica Nedovic i Kenan su kao nesto i ispogadjali, sto nas je i dovelo do ovog rezultata, ali za pobedu je falio bar jos malo doprinosa njih ili Kodija. Petrusev sramotan u odbrani, na sve to promasaji u zavrsnici. On decko mora da ubaci 20 poena, u suprotnom je kontraproduktivan. Ni odbrane, ni blokova, ni skokova. Cesto je i u svadji sa sudijama, dobija tehnicke. Svaka cast na kvalitetu, ali ovo je neozbiljno sto ponekad pruza. Jbg sjebali smo. Iskreno nisam optimista, vidim nas na 17 pobeda sto ce verovatno biti 11. mesto.

• Like 5
Posted
10 minutes ago, BriJones said:

Opet rezultati od večeras kao so na ranu. Izgubili Pariz i Monako, sutra Barsa i Bajern?🔓

Šta nam to znači kad mi sledeće nedelje padamo na 10,11,12 mesto. 

• Like 3
Posted

Meč izgubljen u momentu kad su videli da Džo ne može da ustane i hoda. Kao deca kad ih roditelj ostavi same kući. Unezvereni matori ljudi, na nerešeno kući. Skoro nisam video. Jebeš plejof i 3 pobede do kraja ako on teže prođe, baš nije fer. 

• Like 10
Posted

Ne znam sta da kazem.

Ovo je bas epski raspad ekipe koja je mogla da pobedama kuci protiv Zalgirisa i veceras da bude 3. ili 4. Ali, treba postaviti pitanje sve i da je tako bilo, a pogotovu sada kada se borimo za 6. mesto (ili za 7-10): Sta i ako uspemo da to izguramo? Jedna, dve ili najvise tri bous utakmice u kojima realno nemamo ama bas nikakve sanse. Mislim, tu se vidi sva nasa nemoc i beznadeznost.

Veceras ne mogu nikome nista zameriti za borbu. Mislim da je vadjenje Yaga prelomilo. Ne zato sto je on bio izuzetan, ali njegova zamena (CMM) je bio neuporedivo neučinkovitiji za tim. I Yago je barem znao prodorima da unese nemir u odbranu Armanija kojoj je nasa staticna igra inace odgovarala.

Davidovac WTF momenat broj 1 kod odbrane na Shieldsu za tri poena sa centra. Kalinic WTF momenat broj 2 kada gleda prazan kos iz reketa i daje loptu napolje!? Ili sam ja to pored terena pogresno vidio?

Ali, Kalinic je danas bio manje los nego inace, Brown solidan. Bolomboy moram reci ispodprosečan i to se najvise vidi kod iskakanja i preuzimanja u odbrani. Uzasno je da se povredio. Sto se tice tih preuzimanja to je tako lose uradjeno tj. plod lose komunikacije izmedju igraca, da it igre dva-na-dva cesto dvojica odlaze na istog igraca tako da jedan napada redovno ostaje sam. Vrlo tuzno, jer se to ponavlja vec duze vremena. I tu nije samo Bolomboy, tu su i Kalinic, Dobric, Nedovic, CMM, Petrusev... O Petrusevu i slobodnim bacanjima je suvisno trositi reči. Porazno je za ceo tim da ima 10 promasenih bacanja. Jednostavno, sramota.

Mi smo proklet klub. O izboru tima i igracima i filozofiji dovodjenja istih... vidi gore pod Petrusev i slobodna bacanja.

Mi smo se raspali. Bez perspektive u EL i ABA. Sa ovakvom igrom i bez Bolomboya, game over.

Posted (edited)

Ocekujem Bolomboja i Petruseva zdrave od septembra uz nadu da ce biti u Zvezdi i zdravi,nikakva titula Aba i Kls ne moze da mi promijemi misljenje lose sezone i luzerske ekipe,ocekujem velike rezove domace osnove,ocekujem dovodjenje mladjih igraca atletski i poenterskih potentnijih,cekajuci ljeto i kupanje..volim te Zvezdo ❤️

Edited by Nik1991
  • Like 8
Posted
21 minutes ago, Čočo said:

Šta nam to znači kad mi sledeće nedelje padamo na 10,11,12 mesto. 

Značilo bi. Ako se Joel vrati za mesec dana u formi u kakvoj se vratio prvi put.

Imamo bolji međusobni skor od Monaka, Pariza i Barselone.

Ekipe koje su nam direktni konkurenti za 10.  Još se jedino Real i Efes (trenutno od Efesa imamo dve pobede više) javljaju  kao ozbiljna pretnja, od Zelenih imamo isto dve pobede više. 

Sada je jasno da raspored nema nikakve veze, dosta timova igra loše, niko kao mi istina.

Dve pobede (Efes i Virtus) mislim da su dovoljne. Loše je što će nam braća vratiti sa kamatom sledeće nedelje, a biće bitna koš razlika na kraju. 

Da je neko ponudio ovo u septembru?  

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1