KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 888 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Braćo ako vam je teško setite se samo da sledeću utakmicu u EL protiv Olimpijakosa igramo bez Bolomboja, Petruševa i Mitrovića. 

Edited by Čočo
Posted

Kraj nasih ambicija u ovoj sezoni staje u onom minutu kad se Boki povredi a Gidri izadje trojka. Bacanja su nas upropastila veceras, sto nasa sto poklonjena njima. Deda bi mi za onaj faul na kraju prvog poluvremena trenirao u cetiri ujutru do kraja sezone

• Like 3
Posted

Nadam se da je Boki dobro ali to je to za njega za ovu sezonu. Em je imao ozbiljnu povredu em smo ga posle toga raubovali kao da sutra ne postoji(ritam i minutaza je brzo dosla na max za povratnika). Filip je u jako losoj formi a izgleda da malo puca pod pritiskom.

Sfero dolazi do toga da u Ip gura Dobrica i Dedu pa onda u II se seti da ima Jaga i Gidru...I sta bude duplo golo.

Previse Milosa na terenu koji svojim odlukama unosi nervozu a pritom u odbrani je cunj.

Tesko bas tesko. 

Ide leto aka teski dani.

Posted

Koliko god volio i cenio Kalinica sto je uradio za Zvezdu u prethodnom periodu, u poslednje vreme imam utisak da utice na tim kao kancer. Konstatno se raspravlja sa sudijama, a u poslednje vreme sve vise ima gestikulacije i prema saigracima...

Sa druge strane Filip i njegova bacanja ce mi skratiti zivot.

Poraz koji nas baca u play-off zonu, gde ce biti pravi uspeh ako do kraja regularnog dela sezone uspemo i to da sacuvamo.

Nadam se da je Bolomboj dobro. 

Posted
4 minutes ago, Issey said:

Njegove izmene najbolje govore o tome. Guranje raspalih Dobrića i Davidovca u prvom, a bez minuta u drugom...

Ako im veruje neka mu igraju i drugo poluvreme. 

Ovo se odnosi najviše na Davidovca koji je simbol mediokritetstva u klubu i pravi odraz stanja u državi. 

Dobio je trogodišnji ugovor na podobnost. 

Izjavio pre 20 dana da ga mrzi da igra Evroligu jer je previše intenzivna. 

Protiv Cedevite smo primili trojku jer krenuo u svlačionicu umesto da čuva igrača, a večeras su dali najlakša tri poena na utakmici jer ga je mrzelo da krene ka igraču da pravi faul, već je čekao da se podigne na šut. 

Posted

Što se tiče utakmice izgledali smo baš onako kako sam i očekivao. Kamenjarenje level pro. Mi bez pritiska bacamo cigle, tačno sam znao kako će tek sa pritiskom da izgleda. Što smo se radovali to nam je. Barem smo napredovali. Do sada smo se od EL opraštali u decembru a sad smo dogurali do marta. 

I još jednom, poraz je najmanji problem za odustajanje od daljih ambicija. Problem je što se izlaz iz ovog kanala ne vidi a ne vide ga ni trener ni igrači. I tu se završava svaka priča. 

Posted
2 hours ago, spanac2 said:

Mozda sam ja staromodan, ali Kenan koji preskace potpuno samog Petruseva pod kosem....
image.thumb.png.b0aaf889ec159fbf7eba90834f268445.png

Jedan od nekoliko WTF poteza , kod old school trenera se za ovo dobija ozbiljno feniranje

Posted

Utakmica sezone a ti rotiraš do besvesti,niko preko 24' ako sam dobro video.Super,niko se neće valjda naljutiti od igrača.

Zadnja 4 min nisi u stanju koš da daš.Naš nivo napadačke apatije i bezopasnosti za koš protivnika jednostavno boli.Inferironost koja nas krasi već duže vreme je neverovatna.

Čim protivnik povede sa lakoćom održava razliku,mi se nešto džilitamo ali sve na silu bez nekog plana.

Promašena bacanja,greške kao na traci su naš zaštitni znak.Užasni smo.Grl je užasan i ove rotacije koje gura do iznemoglosti.Hijerarhija ne postoji u timu,ne zna se ko rešava,na koga se ide, kada.Ovde može da zatehžgne trojku ko god želi i kad želi.

Žao mi samo brata Joela gde ona scena ne obećava.I tu bi bio naš kraj ovogodišnje EL.Džabenama i 70 mil budžet kad je tu Ostoja2.0 na klupi a u sportskom sektoru dva teletabisa.

Bilo je baš onako nestvarno gde smo svi poverovali da se nešto može više,ali ipak naš KK te nepogrešivo demantuje i vrati tamo gde i pripadamo donji dom EL.

Razočaran sam i besan.

Posted

Naravno da je propuštena prilika za šok terapiju. To je bilo sad i ko zna kad. Sad može Sfero slobodno da ostane do kraja ugovora. Nećemo ni u plej in da uđemo, pobedićemo još Virtus do kraja i to je to.

Posted

Voleo bih da sledeće sezone ne ostane niko od domaćih igrača. Lepo neka momci nađu klubove koji će ih debelo plaćati dok oni vode međusobnu borbu u klubu. Trener nema podršku uprave da ta raščisti a i ne trudi se mnogo, njemu plata ne kasni. Sramota kakva smo ekipa, sa izuzetko Bolomboja sve bih sutra otkačio iz kluba 

Posted

Koliko je bio zalostan onaj Kalinicev coast to coast i driblanje u nogu u poslednjem napadu. Da se prekrsti covek. Petrusevu bi i Shaq pozavideo na bacanjima. Dobicemo jos samo Virtus do kraja i tu ce biti cimanje i to ce biti dovoljno za 11.mesto. ABA je izgubljena, ostaje jos KLS pa da se rastajemo sa polovinom igraca a bogami i trenerom. Sfero je nedovoljno pragmatican da bi vodio CZ do ozbiljnijih uspeha.

Posted

Kakav deža-vu na sezonu 2016/17.

Igraš top košarku cele sezone, sve vreme si u top 8 a veliki deo u top 6, gubiš Milano(tada Oly) povredjuje ti se duša tima Boloboj (tada Jović) i sve što si riljao pada u vodu zadnjih 4-5 kola.

Neverovatno, mislio sam nikad više neću doživitu tu sezonu i razočaranje.

Petrušev 2 bacanja, Gidrina trojka matematički treba da se si ispita kako je izašla, jednostavno neverovatno,neverovatno.....

Još se već mesec dana trudim da sačuvam živce,kao nije vredno tolikog nerviranja i večeras sam definitivno sagoreo...sagoreo.

I na sve to, 15sek pred kraj zablokira telefon, niti imam prenos,niti mogu na flascore....jbn saznam kraj posle 10min dok se vratio u život.

Kakvo veče, kakvo jebeno veče!!!

Posted

Ono kad poslednjih par minuta gledas potpuno miran jer znas da ces nedeljama tugovati zbog povrede Bolomboja.

Sezona u EL kao Virtus prosla

Gotova sezona u svim takmicenjima a nije ni sredina marta

Posted

Kakve smo mi samoubice postali, ovo je neverovatno... karma je to.

Zao mi je samo sto se lomi preko nas koji volimo Zvezdu vise nego "majcicu Rusiju" (prim.aut. ne volimo je uopste), vise nego "legalan pos'o od namestenih partijskih dilova"... 

Zao mi je sto se lomi preko nekih momaka u nasem dresu (ocigledno ne svih), koji daju sve od sebe... 

Ali, karmicki je nekako to. Prosto, tako i treba da bude. Kad se kao klub bavis svime drugim osim koraskom, tako i zavrsis. 

Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Naravno da je propuštena prilika za šok terapiju. To je bilo sad i ko zna kad. Sad može Sfero slobodno da ostane do kraja ugovora. Nećemo ni u plej in da uđemo, pobedićemo još Virtus do kraja i to je to.

Gde da potpišem?

• Love 1
Posted

Očekivan poraz ruku na srce. Jako lošu košarku igramo još od Makabija.

Negdje smo se na volšeban način provukli, ali sve to se na kraju izniveliše i dođe na svoje. 

Prosto nije to ta ekipa, nije taj trener.

Žalivije mi je od poraza i činjenice da smo realno završili svoje što se tiče el je povreda Boćka. 

Nevjerovatan karakter, sjajan tip. Jedina svjetla tačka ove sezone. 

No, šta je tu je. Sledeće sezone nadam se da ćemo mnogo srećnije i pametnije sklopiti roster. 

Pumpaj, pumpaj!

Posted

Nadam se da vam je Bolomboy ok, apsolutno nije zasluzio da mu se desi ovo. Jedan od najpostenijih radnika i sportista u evropskoj kosarci poslednjih 20 dina. KKCZ takodje zasluzuje vise i nadam se da ce se ispeglati ovo do kraja. 

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
5 minutes ago, JPM said:

Valjda je Boki ok. 

Sfero rece da misli da je ozbiljno

Zbog njega bih voleo da nije a nama je i dve nedelje njegovog odsustva katastrofa a bice duze kako okrenes

Edited by srlepajce
Posted

Ja rekoh da neću da gledam, već da pratim na forumu, a forum pade. Ovo je već bila izgubljena utakmica, uvukao se luzerski mentalitet kod igrača, a trenera da ne komentarišem. Nadam se da Bolomboj nije doživeo težu povredu, izrazi lica nisu bili obećavajući. Sad je svakako gotovo, jednostavno ne možemo nikoga dobiti. A naročito bez jedinog dobrog igrača. 

Posted

Sveropulos standardno,  svi su igrali, svih 12 igrača je bilo na parketu. Niko nije prešao 25 min, što je jako bitno, valjda da se ne umore. Prvi plej jedno poluvreme ( 20 min) igrao. Dva beka jedan 18 drugi 21 min...na ravne časti. 

Na kraju poraz, a koga i briga. Bitno je da su svi podneli teret, da su svi igrali, da se niko nije naljutio ne daj boze. 

Rotiraj svero, rotiraj. Kad bi moglo nekako da se ubaci pravilo da imaš na spisku 18 igrača, i da ti jedina misao bude kako da svi kroče na parket.