Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

463 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

Put it in the Louvre:

KLJUČNI DOGAĐAJI

• 23:34

"Znamo svi o čemu pričamo"

• 23:33

"Neki drugi faktori su odlučili finale"

.23:31

"Ako ijudi ovako zamišījaju finale Kupa.."

• 23:29

"Mnogi faktori su odlučili, nije potrebno da

objašnjavam"

• Like 6

Obradovicu je sve nobicno i sve je protiv nega jedino mu nije neobicno da njegova ekipa ne moze da uvede loptu posle pauze za produzetak i posle njegovog tajmauta. Sigurno je do nekog drugog. Nije do njega. Isto kao i skor u njegovom mandatu.

• Like 7

37 minutes ago, NMX said:

Vidim da je ludi Zex izbacio video koji pocinje sa - Vasar u Nisu je zavrsen, Janis za malo kao Grof Bozovic, da izgubi namenjenu titulu :lol_2:

Ovo cemo ujutru uz kaficu

Prenesi utiske.

Oce li biti Cili Vili davi loptu opet.

Mada ja tipujem da ce biti Carlik Dzons je bek suter, bilo bi pristojno da ubaci bacanja, a jebote nemoj da mi masis bacanja.

• Ha-ha 2

Željkov nivo toksičnosti počinje da prevazilazi i Duletov, mislim da ove njegove priče na konferencijama više nijedan grobar ni ne uzima za ozbiljno. Svakako je i sinoćnjom i večerašnjom izjavom učinio ovaj trofej mnogo slađim.

Svaka čast Sferu i momcima, veliku zamerku imam na držanje Petruševa na klupi skoro celo drugo poluvreme nakon što je u prvom imao uticaj maltene kao Karlik u drugom, ali nije se obilo o glavu. Kodijev karakter u presudnim trenucima mi je bio jedan od većih upitnika oko ove ekipe i zato raduje što je on bio x-faktor u produžetku.

Btw, kad već Kalimero pominje suđenje, može li neko da mi objasni situaciju gde se u 4/4 (mislim da je bilo 64:61 ili tako nešto) svira faul na šutu za tri nad Dobrićem i dok lopta putuje ka košu u očigledno silaznoj putanji, Tajrik je skida a ne dosuđuje se 3+1? Nisam video ni da se neko od naših bunio, a ja sam bukvalno zapenio kod te situacije, verovatno onda postoji nešto što propuštam.

Edited by Born Ready
  • Like 16
  • Thanks 1

54 minutes ago, NMX said:

Vidim da je ludi Zex izbacio video koji pocinje sa - Vasar u Nisu je zavrsen, Janis za malo kao Grof Bozovic, da izgubi namenjenu titulu :lol_2:

Ovo cemo ujutru uz kaficu

Ja ipak odgledao pred spavanje. Sve preporuke.

"Petrušev skoči i udari po glavi Tajrika Džonsa i nogom kao konj pozadi izbaci nogu i udari dva Džonsa odjednom"

"Režimska televizija sportklub"

"Crvena Zvezda osvojila ovaj bezvredni ćup'

"Takmičenje organizovano da bi se igrači Partizana povredili"

• Like 3
  • Ha-ha 23

2 hours ago, Čvarkov said:

Ja ipak odgledao pred spavanje. Sve preporuke.

"Petrušev skoči i udari po glavi Tajrika Džonsa i nogom kao konj pozadi izbaci nogu i udari dva Džonsa odjednom"

"Režimska televizija sportklub"

"Crvena Zvezda osvojila ovaj bezvredni ćup'

"Takmičenje organizovano da bi se igrači Partizana povredili"

"Petrušev skoči i udari po glavi Tajrika Džonsa i nogom kao konj pozadi izbaci nogu kao konj i udari dva Džonsa odjednom""

• Like 1

Dobro jutro ciganijo. 

Stanje na terenu redovno. 

Zvezdi još jedan trofej. 

Još jedno plakanje sićušnog trenera. 

Janis opet demonstrirao silu nad sućušnim u 10 od 13 derbija za dve godine( od tri poraza, prva dva su usledila nakon nekoliko dana od preuzimanja ekipe).

Lepo i veselo vam jutro želim, ciganijo moja. ❤️

Screenshot-20250216-064205-com-instagram

❤️

Edited by Čočo
  • Like 8
  • Love 4
  • Ha-ha 3

7 hours ago, Born Ready said:

Željkov nivo toksičnosti počinje da prevazilazi i Duletov, mislim da ove njegove priče na konferencijama više nijedan grobar ni ne uzima za ozbiljno. Svakako je i sinoćnjom i večerašnjom izjavom učinio ovaj trofej mnogo slađim.

Svaka čast Sferu i momcima, veliku zamerku imam na držanje Petruševa na klupi skoro celo drugo poluvreme nakon što je u prvom imao uticaj maltene kao Karlik u drugom, ali nije se obilo o glavu. Kodijev karakter u presudnim trenucima mi je bio jedan od većih upitnika oko ove ekipe i zato raduje što je on bio x-faktor u produžetku.

Btw, kad već Kalimero pominje suđenje, može li neko da mi objasni situaciju gde se u 4/4 (mislim da je bilo 64:61 ili tako nešto) svira faul na šutu za tri nad Dobrićem i dok lopta putuje ka košu u očigledno silaznoj putanji, Tajrik je skida a ne dosuđuje se 3+1? Nisam video ni da se neko od naših bunio, a ja sam bukvalno zapenio kod te situacije, verovatno onda postoji nešto što propuštam.

Evidentno je bilo da ce lopta zavrsiti putanju daleko od kosa, a u tom slucaju je takva reakcija dozvoljena.