Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

3 minutes ago, Creed Bratton said:

Ovo moze mozda da prodje drugim klubovima al protiv nas Satoranski, Vokap, Kalates i ta ekipa pogadja zmureci.

Sto se tice utakmice nama ne neophodna dobra utakmica Kaline i da jedan od Nedovic/Kenan odigra ono njihovo kad udju u ritam. 

Inace u drugim vestima Antoni Rendolf zavrsio karijeru, mogao je da se cuje sa nasom upravom verovatko bi mu napravili neki ugovor do kraja sezone.

Slažem se sa tobom i imam potpuno isti stav vezano za Volkapa i protiv Partizana pogodio one trojke i takvi igrači proigraju, medjutim mišljenja sam da ipak kao i protiv Partizana što se videlo on ne može pogoditi sve i da je bolje pustiti njega da ako treba i ceo meč šutira nekada čak i skroz otvorene trojke, nego pustiti sve ostale, dakle fokus mnogo više na Vildozu, Mekisika i ostale koji su provereniji igrači i probati njih maksimalno zatvoriti, pritisnnuti da ne mogu lako šutirati, a Volkapa pustiti, jer moramo rizikovati sa nekim nazalost...

• Like 1

Mi domaći teren nemamo. Uspešno smo uspeli da izgubimo sve utakmice u BG protiv jačih timova. Čak i protiv partizana. Valjda večeras, kad su već prežaljeni, uspeju da naprave čudo.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

57 minutes ago, suptil said:

Na  ticket.rs ima karata za nivo 400 i to prilicno.

Ima zato što se karte za 400 puštaju u serijama iz nekog razloga. Svaki put se prikaže se rasproda pa se pusti nova serija za ceo sektor i tako po 3 puta.

Ne vidim kako možemo da dobijemo večeras, ali ovaj tim ima moju podršku.

Ovo je inače jedina košarkaška utakmica Zvezde koju uvek zaobilazim u Areni. Navijačka grupa može da ih smatra braćom, za mene nisu, niti će to ikada biti.

Srećno Zvezdo.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

3 hours ago, Dropkick Murphys said:

Protiv Bajerna beše tesno xD

Више мислим на ове powerhouse екипе које су гостовале типа Барса, Пао (додуше само они су и гостовали из тог top tiera).

Coach Teo4 не игра, реално појачање.

Pozdrav ljudi, dugo vas čitam - još od starog B92 foruma pa sam konačno rešio i ja da se pridružim. Ok, čekao sam skoro mesec dana na verifikaciju, ali dobro šta da se radi  😉

Nadam se pobedi Zvezde protiv (lažne) braće večeras i pozitivnom skoru u EL.

• Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

Miša ne igra i to je svakako plus na spoljnu liniju. Minute će podeliti Cody i Jago na poziciji 1. Na poziciji 2 Cannan i Nedovic...što bi i trebalo da bude praksa kada se igra EL. Nece biti tumbanja tima, nece biti konfuzije, tri niska i ostalih stvari koje su prezentovani da bi se udovoljilo jednom igraču na uštrb celog tima. 

Vezenkov igra , dok je recimo protiv Partizana propustio meč, navodno povreda, I sve bi to bilo u redu, da već posle 2-3 dana nije igrao 30 minuta u Euroligi. Očigledno i oni imaju igrače koji biraju kada će I gde da se pojave.

Samo bi bilo lepo da ih onako lepo isprašimo,  da im uši bride.  Nije da Olimpijakos nije zaslužio da ih nakantamo jednom domaćinski.

• Like 2
  • Ha-ha 2

2 hours ago, Manu said:

Ima zato što se karte za 400 puštaju u serijama iz nekog razloga. Svaki put se prikaže se rasproda pa se pusti nova serija za ceo sektor i tako po 3 puta.

Moja poenta je bila usmerena ka pitanju da li ce Arena biti rasprodata ili ne?

Pozdrav svima!

Nisam nov, samo za zaboravio šifru s prethodnog naloga(Giorgio) a sin mi je izbrisao aplikaciju email-a za koji nisam nikad ni zapamtio šifru 😁 (mali ima godinu i po 🙄)

Mora da je neki znak šti je baš danas odobrena (ponovna) registracija ...

Šalu na stranu, šanse su male ali možda budemo dobri tehničari...

• Like 4

Šta je ovo danas, svi maltene smo prvi put registrovani na forumu, ili se neki ponovo vraćaju danas, još petak 13. ko znaa možda ovo na dobro izadje i ovaj prvi dan na forumu na kojem sam konačno dobio registraciju baš danas bude i srećan! 😀