Jump to content

Recommended Posts

Utakmica bez pravila koja može da ode na bilo koju stranu.

Oni su, osim što su kvalitetna ekipa, vrlo iskusni i vrlo namazani. I sigurno je da puna Arena neće negativno uticati na njih, a imaće i svoje navijače.

Tako da, nije da optimizam kipi iz mene, ali otvoren sam za prijatna iznenađenja.

• Love 1

34 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Komšije su potegle sve džinksare, čak i Lošmikopulosa, a nama Frensis u poluoptimističnom oneliner fazonu. 

Imamo još 5 minuta da se dozovemo pameti, hoću red nemamo akcije, red gde je četvorka, red gubimo 13...

Ja nisam jinxara, ali ova ocekivanja pred sutrasnju tekmu su bas bazirana samo na poslednjoj sedmici, a to u ovogodisnjoj Evroligi vidimo da ne znaci nista. 

Oni su znacajno kvalitetniji na pozicijama 3,4 i 5 a mi na 1 i 2, ali kada imamo Frenka i Vanju, pa imamo veliki kvantitet igraca koji u svakom trenutku mogu da igraju kosarku na obe strane parketa.

Takodje, ovolika pauza apsolutno njima vise odgovara + su iskusnija ekipa i namazanija, apsolutno nece imati problem da igraju pred nasim navijacima sutra.

Mislim da ce nas Petrusev urnisati, a plasim se i Kaline da pokusa da se iskupi za losija izdanja u prethodnim utakmicama.

Jedina nada mi je da su zaista losi odnosi u njihovoj svlacionici, ali gde ces bolju utakmicu da se ekipa pregrupise i gde pobeda znaci mnogo vise od obicna dva boda. 

Svakako i ako izgubimo, ne treba da padamo, vidimo da ove sezone svako svakog moze da pobedi, tako da igramo do kraja a mi kao navijaci bi trebalo da uzivamo u voznji.

• Like 1