Jump to content

Recommended Posts

23 minutes ago, ScepanScekicSto said:

covek misli na fudbal

sta ste ga odmah napali? 

zar nije cudno sto nije sutra dan zalosti?

Питао сам да објасни коментар, што је он и учинио. Мени није чудно што није сјутра Дан жалости код вас. Након Рибникара, Бањске, сад ове трагедије код нас на Цетињу није било одмах следећи дан, из главе овако. Има вјероватно још примјера. 

На основу ових примјера ме занима како провукосте Партизан-Звезда паралелу? 

31 minutes ago, Big Ticket said:

Па чему онда коментар први, који у јеку трагедије, не би требао ни као шала да се провуче?

Šala na konto Zvezde, ne zameri. Ne znam principe odlučivanja kada će odluka stupiti na snagu. Verujem da obično bude dan nakon odluke, a odluka se obično donese dan nakon tragedije; ali sada to nije slučaj. 

• Thanks 1

Just now, Papanikolesku said:

Šala na konto Zvezde, ne zameri. Ne znam principe odlučivanja kada će odluka stupiti na snagu. Verujem da obično bude dan nakon odluke, a odluka se obično donese dan nakon tragedije; ali sada to nije slučaj. 

Немам шта да ти замјерим друг, хвала на одговору. 

Можда ја нијесам толико загрижен као ви, али ми ни на крај памети не би била шала у релацији Звезда-Партизан у контексту трагедије.

А ево колега изгледа вјерује да се одлучује да ли Звезда или Партизан играју тог дана меч. Очигледно ништа битније од два близанца нема у држави

• Like 1

20 minutes ago, Big Ticket said:

Немам шта да ти замјерим друг, хвала на одговору. 

Можда ја нијесам толико загрижен као ви, али ми ни на крај памети не би била шала у релацији Звезда-Партизан у контексту трагедије.

А ево колега изгледа вјерује да се одлучује да ли Звезда или Партизан играју тог дана меч. Очигледно ништа битније од два близанца нема у држави

Pročitah negde u bezdanu interneta da u ovoj državi treba proglasiti apsolutni dan žalosti dok je ovakvo stanje u istoj, na svim nivoima. Malo malo pa se dogodi tragedija. 

Možda nije bilo ni vreme ni mesto da provučem šalu, ali je stoprocentno bila benigna u mojoj glavi i ticala se isključivo Zvezde kao predmeta iste. 

• Thanks 1

1 hour ago, Papanikolesku said:

Odluku o proglašenju i trajanju dana žalosti donosi Vlada Republike Srbije. Obično se izglasa dan nakon tragedije, bar tako mislim; u ovom slučaju je to odmah danas rešeno. Ne znam zašto nije recimo sutra, ali kapiram da obično bude dva dana nakon tragedije

Pa nije ni izglasano danas.

Spoiler

Премијер Милош Вучевић рекао је да ће Влада на сутрашњој седници донети одлуку о проглашењу Дана жалости у среду због трагедије у Барајеву.

• Like 1