Jump to content

Recommended Posts

Čestitke komšije. Totalno razbijanje uz par sitnih opuštanja, ali svakako igra mačke i miša.

Ono u prvoj četvrtini kada nisu mogli da pogledaju koš je potsetnik na setna vremena one Zvezdine kaznene ekspedicije iz sezone 2016/17 protiv CSKA koji nije znao šta ga je snašlo.

Najlepše je u košarci gledati agresivnu, uigranu ali čistu odbranu. Nema tog napada koji može da zaseni dobar difens.

• Like 3

Red je da se imenom i prezimenom pohvali Brendon Dejvis. Pri tom najmanje mislim na napadacki ucinak (imao je tu opet par "svojih" momenata, @Son_of_a_gun je svedocio mom hvatanju za glavu 😆) koji jeste bio vidljiv, ali mnogo vise mislim na hustle i defanzivu, odavno nisam kod njega video tako pametnu i pozrtvovanu igru u odbrani, kao i brzinu.. bas je podsetio na slavne dane, mogao bi malo cesce.

Jeste rival medju slabijima, ali EL je to, a taj isti Makabi je znao da dobije i Real ove sezone. 

P.s : praštaj @jedibojan 🥲😁

• Like 13

5 minutes ago, Papanikolesku said:

Kako bi nam legao jedan brejkić u Atini protiv braće... 😄

Ajao

Uh. Bilo bi sjajno, ali bas se pribojavam tog meca. Olaksavajuce za nas je da nema Lesora, ali ovi ce biti ultra nalozeni da se revansiraju, od tada igraju daleko bolje, a Ataman je dovoljno jako plakao oko sudjenja i "dopustenog" kriteruma. Dodaj na to pritisak koji ce Dzoni Dep da pravi pred taj mec...biću šokiran ako nas sudije ne masakriraju, a to rade bez blama i kada smo domacini  

Najveca nada mi je neodustajanje ove ekipe i kad ima losih perioda. A bice ih more than some u cetvrtak...

• Like 6

4 minutes ago, Shonewizard said:

Želim 2/3 u naredna 3 gostovanja, a Željko i ekipa neka se dogovore kako će to da rasporede.

Upravo krenuo da pisem 🙂 Dve pobede u gostima od naredne 3, sve jedno koje dve. Nisam gadljiv ako taj jedini poraz bude u Milanu.

Edited by TripleJ

3 hours ago, MC Thunder 2 said:

Red je da se imenom i prezimenom pohvali Brendon Dejvis. Pri tom najmanje mislim na napadacki ucinak (imao je tu opet par "svojih" momenata, @Son_of_a_gun je svedocio mom hvatanju za glavu 😆) koji jeste bio vidljiv, ali mnogo vise mislim na hustle i defanzivu, odavno nisam kod njega video tako pametnu i pozrtvovanu igru u odbrani, kao i brzinu.. bas je podsetio na slavne dane, mogao bi malo cesce.

Jeste rival medju slabijima, ali EL je to, a taj isti Makabi je znao da dobije i Real ove sezone. 

P.s : praštaj @jedibojan 🥲😁

Let's go Brandon. Najbolja partija do sad, sto je u mnogome doprinelo ovakvoj pobedi.

Ajde da vidimo jel ova lasta cini prolece ili se vraca u svoj mod

• Like 3

Bas gazi ova Evroliga vi vec o narednom kolu, a ni ovo nismo pošteno ispratili.

Koliko god to bilo na stoka razlike, mora se ponoviti da je Poku napravio potez koji zasluzuje vise paznje. Na trenutak je podsjetilo na kosarkaskog Mocarta. Toliko košarke u njemu u par sekundi. I Evroliga je tu sekvencu stavila na prvo mjesto svog TOP 10.

Ako bi koja dobra dusa mogla da izvuce neki kratki video da ostane ovdje na topiku, greota je da se potisne u zaborav.

• Like 7

18 minutes ago, odupri se ludilu said:

Bas gazi ova Evroliga vi vec o narednom kolu, a ni ovo nismo pošteno ispratili.

Koliko god to bilo na stoka razlike, mora se ponoviti da je Poku napravio potez koji zasluzuje vise paznje. Na trenutak je podsjetilo na kosarkaskog Mocarta. Toliko košarke u njemu u par sekundi. I Evroliga je tu sekvencu stavila na prvo mjesto svog TOP 10.

Ako bi koja dobra dusa mogla da izvuce neki kratki video da ostane ovdje na topiku, greota je da se potisne u zaborav.

Strasan potez, zasluzeno najbolji potez nedelje. Subjektivni osecaj mi je govorio da ima zbirno vise ukradenih i blokada nego poena ove godine u EL 😄 I pored toga sto je njegov ofanzivni doprinos mizeran u odnosu na ocekivanja sa starta njegove karijere, Pokusevski je bukvalno jednorog za evroligaske uslove sto se defanzive tice. Iako sam zlocesti komsija, nekad me naprosto odusevi, a vec za dva napada sam u fazonu sta je s ovim likom. 🙂Ako vec Zeljko nece da dovodi pojacanje na visokim pozicijama, njegov razvoj mu mora biti jedan od prioriteta

• Like 6

Poku mora da stavi slaNNuTM (slanina) u fokus svoje ishrane, al ozbiljno. Malo da se okurazi. Kod one trojke se vidio cijeli proces oklijevanja, pa shvatanje da ne treba da oklijeva, pa sut. Protiv Cedevite je tako propustio sut za trojku, krenuo unutra pa kad je shvatio da napad curi,  onda kos sa poludistance iz okreta dao. To oklijevanje  kada savlada, kada se okurazi malo, okosta i skupi iskustvo, bice to dobro.  Talenat preliva. 

• Like 3

Mrzi me sada da potražim post gde sam na 2-8 napisao da ćete posle 19. kola imati 9-10. Mnogi su se tada cerekali, zajedljivo provocirali, omalovažavali moju stručnu procenu, pisali da sam ćuknut...Mislim da mi je Barkli napisao da me gotivi ali da mi u zimskom periodu izgleda nisu sve koze na broju. Ipak, pokazalo se da sam bio u pravu (ne morate da mi se izvinjavate). :smiley53: Čestitke komšije!

• Like 5
  • Love 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1