Jump to content

Recommended Posts

Ako je Mike zakačio isto što i ja, nema ništa od njega... Hoću pluća sopstvena da iskašljem, ovo je užas, ali se ne postavlja pitanje da li idem, tu sam makar crko!!

Već vidim nervozu, crta mi se kakva će utakmica biti, ali verujem da ćemo nekako da se izvučemo. 

Frenk Nilikina, the floor is yours 

• Like 3
  • Love 1

Bas me zanima da li smo i zasto nismo probali da dovedemo Brauna Treceg. Ok, razumem da se islo na fizicki fit ekipu letos a on u duzem procesu oporavka... ali kada se videlo gde smo najbusniji i to slikovito prikazivalo u kontinuitetu, ne znam sto se nije reagovalo (pod uslovom da nije, posto ovde mora da se ostavi disclaimer u zadnje vreme).

Lik je najcistiji primer low risk-high reward koji je mogao da se nacrta. Jedino ako ja nisam u zabludi, pa je on trazio brdo para komsijama u svom tadasnjem statusu, a ovi istresli.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 3

12 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Bas me zanima da li smo i zasto nismo probali da dovedemo Brauna Treceg. Ok, razumem da se islo na fizicki fit ekipu letos a on u duzem procesu oporavka... ali kada se videlo gde smo najbusniji i to slikovito prikazivalo u kontinuitetu, ne znam sto se nije reagovalo (pod uslovom da nije, posto ovde mora da se ostavi disclaimer u zadnje vreme).

Lik je najcistiji primer low risk-high reward koji je mogao da se nacrta. Jedino ako ja nisam u zabludi, pa je on trazio brdo para komsijama u svom tadasnjem statusu, a ovi istresli.

Provlačila se cifra od 500k ove, milka sledeće sezone.

Šta znam, možda su ga vrbovali ranije, sumnjam da su klubovi otvorili oči tek nakon novinarskih izveštaja da je blizu povratka. Ali nešto mi se čini da se nismo ni raspitivali, Željko četvorku bez šuta nije doveo evo već četvrtu godinu...

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Lik je u Monaku imao skoro milku. Nije mogao traziti vise, ali vrv nije ni smanjio upola svoje zahteve. Ta povreda ramena moze da bude zajebana stvar, pogotovo u 33. godini. Prosla su vremena kada smo dovodili rekonvalescente, sa ACL, dvostrukim ACL i slicno.

2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Kako lik sa onakvim medicinskim kartonom treba da bude taj igrač koji će da reši problem na bušnoj poziciji? Šta, da sedi na klupi pa APP? 

Mislim da je ovo samo naknadna pamet, u smislu kad se pogleda ceo roster KKCZ.

Može vrlo lako da se ispostavi da će Zvezdi Braun da bude odličan dodatak, ali je doveden po našem oprobanom principu gde se usred sezone pravi veoma skupa pokretna bolnica čiji pacijenti dele cveće na 8. mart.

Ako biste i vi da budete kao mi i da još više lučite kortizol, be my guest. :classic_smile:

Srećno večeras komšije. Da i vama dobro krene godina.

2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Pa u principu ako je dobio brdo para, onda valjda nije ovo boldovano? Ali dobro, vidim ima ljudi koji znaju koliko ga je Zvezda platila. Nije malo za 6 meseci košarke. Ta druga godina mislim da nije garantovana.

Odličan igrač.

43 minutes ago, DameTime said:

Kako lik sa onakvim medicinskim kartonom treba da bude taj igrač koji će da reši problem na bušnoj poziciji? Šta, da sedi na klupi pa APP? 

Mislim da je ovo samo naknadna pamet, u smislu kad se pogleda ceo roster KKCZ.

Ponavljam, verujem i ja da je do novca vs. rizika spremnosti.

Ali iz sportskog ugla gde npr Dzonovi finansijski zahtevi nisu bili poveci bas zbog povrede - imas Majka i Pokua ovako ili onako. Onda ne moze biti greska dodati fizicki snaznog i skocnog igraca za koga se jos na leto znalo da ce zaigrati krajem decembra. Ako bude upola onaj stari, pogodak. Ako ne, jahanje Majka i Pokua (tj ostatka tima na ustrb toga) se nastavlja.

4 hours ago, Dzep said:

Ako je Mike zakačio isto što i ja, nema ništa od njega... Hoću pluća sopstvena da iskašljem, ovo je užas, ali se ne postavlja pitanje da li idem, tu sam makar crko!!

Već vidim nervozu, crta mi se kakva će utakmica biti, ali verujem da ćemo nekako da se izvučemo. 

Frenk Nilikina, the floor is yours 

Znaci resio si da za sledecu utakmicu kuci bude 20% Arene? 😂😂😂

1 hour ago, Alek The Great said:

Lik je u Monaku imao skoro milku. Nije mogao traziti vise, ali vrv nije ni smanjio upola svoje zahteve. Ta povreda ramena moze da bude zajebana stvar, pogotovo u 33. godini. Prosla su vremena kada smo dovodili rekonvalescente, sa ACL, dvostrukim ACL i slicno.

Bukvalno ste u prosle dve sezone imali (bar) po jednog igraca sa ozbiljnim povredama u karijeri (PJ, Eksum), a obojica su dali dobar doprinos (Eksum naravno mnogo veci).

Okej, nisu dosli kod vas direktno iz povreda, ali nije ni da su bile mnogo davno pre toga.

Ja bih pre rekao da su prosla vremena kada se na rekovalescente gledalo kao na bogalje.

Medicina je mnogo napredovala, igraci koji su mentalno cvrsci prolaze kroz nekada karijerno upropascujuce povrede i vracaju se jaci, evo Kinana Evansa iz prosle godine kao odlicnog primera, verujem da ce se i nakon ove najnovije povrede vratiti spreman da doprinese.

Ja ipak mislim da se Braun kod vas nije ni razmatrao jer Zeljko tu i ne zeli pojacanje.

Prosto je odlucio da ima poverenje u Majka, prepoznao je u njemu igraca koji moze da se otkljuca i da rilja 30mpg, telo za to svakako ima, a deluje da je i glava na mestu.

Tu je Bonga koji je fizikalan i atletican dasa i prava zakrpa na 4, a nije nemoguce da je Poku uz ugovor dobio makar usmenu garanciju da nece biti skrajnut, pa tako postoji obaveza i prema njemu.

Mozda ima malo i trenerske sujete u Zeljku pa hoce da gura sa ovim sto je letos birao ali pre svega mislim da je zadovoljan konstelacijom koju ima i da zeli da najpre izvuce maksimum iz nje.

• Like 1