Don Dusko Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM Cestitke potpuno zasluzena titula! 4
JPM Posted Thursday at 08:02 PM Posted Thursday at 08:02 PM Čestitke. Bili ste najbolji kad je trebalo. Uživajte! 1 2
jedibojan Posted Thursday at 08:05 PM Posted Thursday at 08:05 PM 1 lep nacin da se osvoji titula i zatvori (izvadi) sezona. Veceras slavimo, od sutra radimo jos jace 4 1
Shonewizard Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM Nek nam je sa srećom sestre i braćo! Zaslužili smo je! ❤️ 5
Papanikolesku Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM I sve na k**ac, Partizan je šampion! 🫢 Čestitke Želimiru, igračima i nama svima!! Bonga 🖤🤍 3
wrach Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM PRODUZITE BONGU PA NEKA I DEJVIS OSTANE! 1 1 1
Ludi za Poli Posted Thursday at 08:08 PM Posted Thursday at 08:08 PM Just now, wrach said: DEJVIS OSTANE! Jezik pregrizo 3 1
DameTime Posted Thursday at 08:09 PM Author Posted Thursday at 08:09 PM Dogodine u Evroligi! A kukali ste što sam ja otvorila topik 😁 1 5 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM Umorila me ova sezona... dali su nam veliku nadu i onda nas polili ledenom vodom. Drago mi je da je osvojen trofej ali trenutno ne osecam neku bas radost, s obizirom na igru cele sezone i priliku u EL koju smo prosuli. Ove 2 u Areni smo odigrali prilicno dobro i drago mi je sto smo u tom maniru uzeli trofej, sto se nismo "provukli" na domaci teren vec smo pokazali tu razliku u klasi. Pamet u glavu na leto, Zeljko. 2
Eddard Posted Thursday at 08:10 PM Posted Thursday at 08:10 PM E nek nam je sa srećom titula, nabijem ih na kurac. Da odmorimo živce do septembra. 2
Coz29 Posted Thursday at 08:10 PM Posted Thursday at 08:10 PM 3 četvrtina je bila ključna. Brendon iznenadio sebe samog, Ife sa 30% gasa 😅 Moglo je biti bolje u El, malo je falilo. Aba titula ostavlja utisak jedne uzbudljive, lepe i na kraju uspešne sezone. Bongi dati ugovor koliki god želi. Najvažniji igrac ovog tima! Zeljko titulom obezbedio sebi kredit i za naredni ugovor 😅
40Wins Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM On 6/22/2023 at 10:12 PM, 40Wins said: Hvala Željku što nam je vratio titule! ❤️ On 6/22/2023 at 10:14 PM, kironepraktičar said: titulU. On 6/22/2023 at 10:18 PM, 40Wins said: Pa nisam hteo da ureknem da napisem titulu, nego se nadam u vise kitula u buducem vremenu. Hvala Željko! I da ih bude još. 1 1
BojanaCZV Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Cestitke crno-bela braco i sestre 😘 4 7 1
Son_of_a_gun Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Dobar ovaj tim. Šampionski! Ne bih ja ovdje ništa mijenjao. 😁 2 1 1
Smrtokapa Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM E pa čestitam i neka vam je nazdravlje ova titula! Spoiler Gledamo se u KLS cirkusu! 😁 4
Xpert Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Objektivno smo bili najbolji tim u ligi i zasluženo osvojili titulu. Sezona se ne može u potpunosti smatrati uspešnom, zbog rezultata u EL, ali se nadam da će ovo biti znak boljih dana i u tom takmičenju. Bravo crno-beli. ⚫⚪ 8 1
DameTime Posted Thursday at 08:20 PM Author Posted Thursday at 08:20 PM 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dobar ovaj tim. Šampionski! Ne bih ja ovdje ništa mijenjao. 😁 Ne bih ni ja menjala Vox92 tim. Čak ni @Papanikoleskua 1 2
Barkley#34 Posted Thursday at 08:23 PM Posted Thursday at 08:23 PM Je l' ovo stvarno gotova liga? Možemo da se radujemo? Ono, osvojena titula, sledi trofej i tako to? Titula je uvek uspeh, čestitke svima u klubu i navijačima jer smo preživeli. 4
borisbakic Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM (edited) Čestitke na tituli, i nemojte da se pravite naivni imate i tu tabelu Evrolige. Sada svakako nikom nije do kosarke. Edited Thursday at 08:27 PM by borisbakic
Recommended Posts