Don Dusko Posted July 29 Share Posted July 29 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 29 Share Posted July 29 Kad sam video juce ovo setio sam se kako i najbolji u istoriji imaju neko svoje mesto odakle najcesce sutiraju, ili poziciju iz koje prave najvecu stetu. Durantu je svejedno. Lik je stvarno fenomen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 29 Share Posted July 29 1 hour ago, Don Dusko said: Prikazuju ovaj kadar na poluvremenu, i Srbenda koji sjedi sto pored u kafiću dosta nervozno komentariše "Pa gurajte ga u desnu stranu, pi*ka li mu materina" 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29 Share Posted July 29 5 minutes ago, Shonewizard said: Prikazuju ovaj kadar na poluvremenu, i Srbenda koji sjedi sto pored u kafiću dosta nervozno komentariše "Pa gurajte ga u desnu stranu, pi*ka li mu materina" Prebijte ga, odalamite ga po ruci mozda promasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 29 Share Posted July 29 27 minutes ago, Shonewizard said: Prikazuju ovaj kadar na poluvremenu, i Srbenda koji sjedi sto pored u kafiću dosta nervozno komentariše "Pa gurajte ga u desnu stranu, pi*ka li mu materina" U pravu je covek, bas nista da ubaci za tri desno na 90 i 45, ocigledne slabe tacke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 23 minutes ago, Don Dusko said: Prebijte ga, odalamite ga po ruci mozda promasi. Udri, Filipe..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 29 Share Posted July 29 Sad na prijateljskoj protiv Grčke u Areni, nekolicina primata koji su sedeli iza mene Janisa sve vreme zovu "crnac". E pa logično mi je što takav misli da Duranta samo treba odalamiti ili usmeriti na desno, sve je to jednostavno kad precednik aca objašnjava, samo treba pogoditi u centar. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 29 Share Posted July 29 I tamo u hali su bili neki domaćini kojima nije bilo jasno kako je Durant tako dobar. Razumeju Lebrona da je dobar ali odakle bre ovaj Durant se pojavi sad i kako je tako dobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 29 Share Posted July 29 Da se vratim na jedan moj post od prije 3-4 dana, Paul Pierce je stvarno rekao da će Durant da nas otkine. Još je rekao da mu život zavisi od jednog šuta da bi ga prije povjerio Durantu koji nije pipnuo košarkašku loptu godinu dana, nego ijednom drugom košarkašu na svijetu. Ja mislio čovjek poludio, kad ono međutim... 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 29 Share Posted July 29 19 hours ago, PorodicneVrijednosti said: @delgado LeGeorge Bronshington laganih 21-9-7 Mora se priznati veoma kvalitetna partija sa izuzetkom nekih glupih turnovera. Iz reketa imam osecaj da nije promasio na svim pripremnim utakmicama i ovde ;D Kad se tu ukljuci i ovakav Durant, nema tu spasa nikome. Curry mi vec ima manji uticaj od ove dvojice. Odlicna odluka neigranje Tejtuma, White je vec stavio do znanja kakav je defanzivac a za Tatketa nema potrebe jer uz Embiida potencijalno moze u eliminacionom mecu da ozbiljno ukanali ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) tabletić unutar linije za 3 je sve Edited July 30 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 30 Share Posted July 30 Aleksa Avramović (PG), Frank Ntilikina (PG), Carlik Jones (PG), Vanja Marinković (SG), Isaac Bonga (SF), Bruno Caboclo (PF), Yago dos Santos (PG), Ognjen Dobrić (SF), Dejan Davidovac (F), Uroš Plavšić (C) ABA Liga lagano 10 igrača na OI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 4 hours ago, Bugl Khan said: Aleksa Avramović (PG), Frank Ntilikina (PG), Carlik Jones (PG), Vanja Marinković (SG), Isaac Bonga (SF), Bruno Caboclo (PF), Yago dos Santos (PG), Ognjen Dobrić (SF), Dejan Davidovac (F), Uroš Plavšić (C) ABA Liga lagano 10 igrača na OI Po kom kriterijumu? Na listi su trojica (Ntilikina, Jones, Bonga) koji nikad nisu igrali ABA, dvojica (Marinković, Dobrić) koji nisu igrali ABA u protekloj sezoni. Prema tome, ABA liga ima 5 igrača na OI. U suprotnom, ako ćemo da miješamo frogz end grendmadrz, tu je komplet repstacija Srbije, Exum, Landale i Reath iz Australije, Omot iz Južnog Sudana, Ejim iz Kanade, Lessort iz Francuske i možda sam nekoga zaboravio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 1 hour ago, Beonegro said: Po kom kriterijumu? Na listi su trojica (Ntilikina, Jones, Bonga) koji nikad nisu igrali ABA, dvojica (Marinković, Dobrić) koji nisu igrali ABA u protekloj sezoni. Prema tome, ABA liga ima 5 igrača na OI. U suprotnom, ako ćemo da miješamo frogz end grendmadrz, tu je komplet repstacija Srbije, Exum, Landale i Reath iz Australije, Omot iz Južnog Sudana, Ejim iz Kanade, Lessort iz Francuske i možda sam nekoga zaboravio. Iskreno, ne pratim ABA ligu, ni europsku košarku. Pretpostavio sam da igraju sva natjecanja koja igra klub, očito krivo. Nemam pojma za ostale, ali kladim se da Exum igra u Mavericksima, Jokić igra u Nuggetsima, Bogdan u Hawksima, Micić u Thunderu, Jović u Heatu. Omot igra u Sweeztzu. Edited July 30 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 1 minute ago, Bugl Khan said: Iskreno, ne pratim ABA ligu, ni europsku košarku. Pa gdje onda trčiš u nekošeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) 14 minutes ago, Beonegro said: Pa gdje onda trčiš u nekošeno? Takav sam. Živim opasno. A realno, ko uopće gleda ABA Ligu? Edited July 30 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30 Share Posted July 30 Gledaju oni koju košarku prate od pre 2015. godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Na RTS 2 stoji fazon kosarka SPA vs GRE a ono da ne pisem ovde sta je trenutno na programu. AMATERI ! Sva sreca pa imam ES 2 koji prenosi sva sreca(neam ostale kanale) Edited July 30 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 30 Share Posted July 30 Kalates otvara trojkom, hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 I prvo sto sam video je lakat Janisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 30 Share Posted July 30 4 minutes ago, Don Dusko said: a ono da ne pisem ovde sta je trenutno na programu. Nosim se mišlju da prebacim na prenos sednice s obzirom na stanje u vaterpolo utakmici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Da vidimo koliko ce Janis da usere centre Spanije danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 30 Share Posted July 30 Aldama opasna puška Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Vidi ga Papajanis, ova transformacija u Brooka Lopeza bi mogla da bude dosta uspešna. Ali Walkup mučeni šutira trojke kao da su nekog fudbalera doveli na parket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 30 Share Posted July 30 Još je rano ali koliko kontam velike su šanse da nam jedna od ove dve ekipe padne u 1/4 finalu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts