diego Posted August 6 Share Posted August 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted August 6 Share Posted August 6 Da li neka dobra dusa moze da preporuci onlajn mesto za gledanje snimka danasnje utakmice? Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 6 Share Posted August 6 Sve ste rekli, svaka cast ekipi, neverovatna pobeda. Trebalo je imati hrabrosti, karaktera i psihe za ovakav preokret. Ja bih samo dodao da nije slucajno sto su Gudura, Dobric i Aleksa u jako bitnim momentima dali doprinos. To su igraci koji vec godinama igraju utakmice pod pritiskom, sto u nasa dva najveca kluba, sto u Feneru, derbijima i plej ofu EL. Naigrali su se toga i spremni su na fajt cak i na -20. Zlata vredno. Nazalost sada je trend da se taj korak preskace i da se odmah iz juniora ili Mege ide u Nba, bez igranja pravih takmicarskih utakmica punih naboja i pritiska. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 6 Share Posted August 6 4 minutes ago, holden c. said: Da li neka dobra dusa moze da preporuci onlajn mesto za gledanje snimka danasnje utakmice? Hvala unapred https://basketball-video.com/serbia-vs-australia-full-game-replay-august-6-2024-olympic-games-paris-quarter-final 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 6 Share Posted August 6 Hvala Jokiću što nas je svojeručno uveo u borbu za bronzu. Dva koplja iznad svih drugih aktera meča. Inače..ja ne znam šta i kako vi gledate..niti je ova Australija toliko naivna da se očekivala šetnja parkom,niti mi izvan Jokića imamo kvalitet da sebi dajemo epitet apsolutnog favorita protiv iole kvalitetnije ekipe.. Protiv Amera probati da uživamo na terenu..ne trošiti se nepotrebno..treba sačuvati svežine i snage za meč za treće mesto. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 6 Share Posted August 6 bas obrnuto treba svi da daju sve sto mogu makar cena toga bila i gubitak bronze priliku da igramo s amerima na oi dobijamo prosecno koliko - jednom u 4 ili 5 oi bogdanu i jokicu je ovo drugi put, svim ostalima sem eventualno jovicu bice prvi i poslednji put 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 Radije bih da izgube oba meča nego da se predaju unapred u polufinalu. A i ne znam kako bismo to "uživali na terenu" dok nas Ameri trpaju bez otpora. 14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 6 Share Posted August 6 U tradiciji uspješnih srpskih olimpijaca, čuvamo se za repesaž. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 6 Share Posted August 6 Naši ako su pametni ne gledaju kako ameri parkiraju Skalu 128 kariokama...i to u rikverc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 +23 za Amere trenutno. Više nego dostižna prednost. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 6 Share Posted August 6 Super je ovo, mi vaskrsli ko Feniks, Ameri opusteni i uljuljkani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 6 Share Posted August 6 Šta se zapravo desilo na kraju regularnog toka? Ja sam shvatio da je Pešić zvao dva tajma zaredom, ali u zvaničnom play by play piše da je bio jedan TO Australije i jedan TO Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Zvao je 2 al su mu rekli da nema i tako...Pa nije bio. AUS TO ---> SER TO--->kos Millsa --->Ser TO koji nema je zatrazen al posto nije moglo nije se zvao. Edited August 6 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 6 Share Posted August 6 5 minutes ago, Beonegro said: Šta se zapravo desilo na kraju regularnog toka? Ja sam shvatio da je Pešić zvao dva tajma zaredom, ali u zvaničnom play by play piše da je bio jedan TO Australije i jedan TO Srbije. Bio je TO na TO, a zašto je Pešić zvao TO na njihov TO niko ne zna, jer bi nam značio za poslednji napad. Posle su tražili ali su ukapirali da nemaju više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 6 Share Posted August 6 5 minutes ago, Beonegro said: Šta se zapravo desilo na kraju regularnog toka? Ja sam shvatio da je Pešić zvao dva tajma zaredom, ali u zvaničnom play by play piše da je bio jedan TO Australije i jedan TO Srbije. play by play ne laze ja mislim da je neke zbunilo to,da je prvo zvao TO Goorjian i odmah posle toga Pesic (zadnji u regularnom delu, zato nismo imali TO za zadnji sut) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 6 Share Posted August 6 Ali brate koja je funkcija onolikih ponoćnih trenera, da mu nijedan ne kaže da nemamo više tajm auta.. Odbijam da poverujem da je Kari svesno onako potrošio zadnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, Ledd said: Bio je TO na TO, a zašto je Pešić zvao TO na njihov TO niko ne zna, jer bi nam značio za poslednji napad. Posle su tražili ali su ukapirali da nemaju više. Ne, Kari je po PBP u drugom poluvremenu iskoristio samo 2 TO, jedan na 23 sekunde do kraja i jedan na 9 sekundi do kraja. Po tome je imao još jedan da pozove nakon koša Millsa. Još jedan neshvatljiv detalj iz završnice, zašto Jokić nije faulirao Reatha kad smo ga već natjerali da on primi loptu? Em cijenim da je bilo 20% šansi da pogodi oba bacanja, em bi nam to ostavilo 8 sekundi za poslednji napad. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 6 Share Posted August 6 3 minutes ago, Beonegro said: Ne, Kari je po PBP u drugom poluvremenu iskoristio samo 2 TO, jedan na 23 sekunde do kraja i jedan na 9 sekundi do kraja. Po tome je imao još jedan da pozove nakon koša Millsa. Još jedan neshvatljiv detalj iz završnice, zašto Jokić nije faulirao Reatha kad smo ga već natjerali da on primi loptu? Em cijenim da je bilo 20% šansi da pogodi oba bacanja, em bi nam to ostavilo 8 sekundi za poslednji napad. Izgleda da je dogovor bio da se brani zadnji napad, bez obzira ko primi loptu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 6 Share Posted August 6 Za mene biće uspeh ako izgubimo sa manje od 20 razlike u polufinalu. Nemamo mi ni blizu kapacitete da se nosimo sa ovima, ovo što oni igraju je druga galaksija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 6 Share Posted August 6 46:29 - odgledati obavezno 😄 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko96 Posted August 6 Share Posted August 6 11 minutes ago, Beonegro said: Ne, Kari je po PBP u drugom poluvremenu iskoristio samo 2 TO, jedan na 23 sekunde do kraja i jedan na 9 sekundi do kraja. Po tome je imao još jedan da pozove nakon koša Millsa. Još jedan neshvatljiv detalj iz završnice, zašto Jokić nije faulirao Reatha kad smo ga već natjerali da on primi loptu? Em cijenim da je bilo 20% šansi da pogodi oba bacanja, em bi nam to ostavilo 8 sekundi za poslednji napad. Mislim da je trazio u 4/4, kada su smanjili na 73-71, tako nesto… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 6 Share Posted August 6 +- Добрића у ове 4 утакмице је чак +54 више и од Јокића који је на +43 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 6 Share Posted August 6 11 minutes ago, mister-no said: Izgleda da je dogovor bio da se brani zadnji napad, bez obzira ko primi loptu.. Za mene glupa odluka. Smatram za veliku sreću što je Mils odlučio da šutne za 2, nego za 3, jer mislim da bi dao. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 6 Share Posted August 6 6 minutes ago, realno *w said: Za mene glupa odluka. Smatram za veliku sreću što je Mils odlučio da šutne za 2, nego za 3, jer mislim da bi dao. Kriminalna odluka, nije to 2 sekunde, nego 9 sekundi sa ubacivanjem na našoj polovini, maltene normalan napad. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 6 Share Posted August 6 22 minutes ago, Beonegro said: Ne, Kari je po PBP u drugom poluvremenu iskoristio samo 2 TO, jedan na 23 sekunde do kraja i jedan na 9 sekundi do kraja. Po tome je imao još jedan da pozove nakon koša Millsa. U zadnje dvije minute mogu se zvati maksimalno 2 timeouta, to bi svaki trener morao znati. 18.2.5 Each team may be granted: • 2 time-outs during the first half. • 3 time-outs during the second half with a maximum of 2 of these time-outs when the game clock shows 2:00 minutes or less in the fourth quarter. • 1 time-out during each overtime 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts