Jump to content

UEFA Champions League 2024/25

Мџе

Recommended Posts

16 minutes ago, dzoneee said:

Sutra Vučić drži još jednu vanrednu sedeljku da upozori UEFA mafiju što kradu Crvenu Zvezdu 🤣

Ovoj Andrija Milošević level forici iz 2015-e više pristaje iks de umesto emodžija.  

• Like 1

1 hour ago, Molina23 said:

Ovoj Andrija Milošević level forici iz 2015-e više pristaje iks de umesto emodžija.  

Pa pazi da ima Lea ili Abrahama stavio bih njih, ali pošto nema između ovog smajlija i xda odlučio sam se za ovaj. 😘

5 minutes ago, berti said:

Mi se šibali, vi cete da ih išibate

Al za malo. Monaco (i prosutih 2:0) je bila naša šansa. Tražit 3 boda protiv Milana i Arsenala je neozbiljno. Makar Nenad obećaje pobjedu protiv Milana 

57 minutes ago, Bugl Khan said:

Al za malo. Monaco (i prosutih 2:0) je bila naša šansa. Tražit 3 boda protiv Milana i Arsenala je neozbiljno. Makar Nenad obećaje pobjedu protiv Milana 

Ma moze se sa Milanom. Iz tog kalca, sem Intera koji je klasa i ludaka iz Bergama, sa svima se moze igrati. Mozes da izgubis, na bilo koji nacin kao mi sinoc, a mozes da ih i dobijes.

Može se sa Milanom ako odigraju kao sinoć ili negde na samom početku sezone. Imali su oni neke ozbiljne utakmice u poslednjih par meseci, ipak zavisi od toga kako se oni pripreme za taj meč i koliko se tapka lopte Leau, Ernandezu i Reijndersu.

Dinamo je u čudnoj situaciji, utisak kao da im je poslednja tri kola "ta" utakmica, a zaredom svaka od njih izmiče. Sada imaju dva ozbiljna protivnika protiv kojih jure bodove, a najbolje šanse su bile protiv Monaka gde su volšebno ispuštena 3 boda i preksinoć protiv Seltika.

5 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Može se sa Milanom ako odigraju kao sinoć ili negde na samom početku sezone. Imali su oni neke ozbiljne utakmice u poslednjih par meseci, ipak zavisi od toga kako se oni pripreme za taj meč i koliko se tapka lopte Leau, Ernandezu i Reijndersu.

Dinamo je u čudnoj situaciji, utisak kao da im je poslednja tri kola "ta" utakmica, a zaredom svaka od njih izmiče. Sada imaju dva ozbiljna protivnika protiv kojih jure bodove, a najbolje šanse su bile protiv Monaka gde su volšebno ispuštena 3 boda i preksinoć protiv Seltika.

Protiv Celtica su falili Sučić, Petković, Mišić, Torrente, Nevistić, Ademi, Ogiwara, Mmae. Prva dvojica igraju u početnoj postavi reprezentacije( Petković ako nije u 11, onda je među 16, ovisno o formi), Mišić je glavni organizator igre, Torrente s KTCom i Bernauerom tvori stoperski trojac. Nevistić je prvi golman, za Ademija ne treba pojašnjenje, Ogiwara je jedina prava zamjena Ristovskom( pošto RPG igra lijevo), a Mmae je doveden isključivo radi Lige prvaka. Znači 5/8 navedenih bi jučer, da su zdravi, počeli utakmicu. To nije ni najmanje upitno. Isto tako nije upitno da bi, u nekom trenutku, Ademi ušao u igru (o rezultatu, kartonima, stanju na travnjaku ovisi kada). Isto vrijedi i za Ogiwaru. Mmae bi bio na klupi. On, ja mislim, nije ozlijeđen nego je kažnjen zbog nediscipline (neprofesionalno ponašanje, zalaganje na treningu nije bilo 100% pred neku HNL utakmicu). RPG je bio kažnjen iz istog razloga, al je brzo shvatio da će u CL igrati jedino ako bude orao i protiv Šibenika, Gorice i Varaždina. Koliko god Celtic nije neka sila, nisu tako loši da bi ih Dinamo rutinirao bez pola početne postave. Iako je Kulenović zapucao zicer. S tim da su od 5 najbitnijih igrača falila četvorica.

Isti igrači su falili i protiv Borussije. Dinamo u najjačem sastavu mora odigrati izvrsnu utakmicu i nadati se da Dortmund neće imati dan. Zadnja 3 kola su bila Slovan, Dortmund i Celtic. Izmakao nam je jedino Celtic. Ako uopće možemo reći izmakao, al ajde, pošto igramo gdje igramo, Celtic je momčad koju doma moramo tuć ako hoćemo dalje. Monaco i Celtic su propuštene prilike, Slovan i Salzburg su odrađeni kako treba, a Bayern i Borussia u 1. i 5. kolu nisu utakmice u kojima Dinamo može računati na nešto. Nadao sam se kako bi Arsenal mogao sve riješiti prije utakmice s nama i izvesti rezervnu postavu jer u 10 dana igraju s Unitedom, Tottenhamom, Villom i Dinamom. Vidjet ćemo.
I blio bi lijepo kad bi Zvezda maznula PSV, ili barem igrala X.

Edited by Bugl Khan
  • Like 1