Brat od Korneta Posted September 3 Share Posted September 3 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jaramaz-baskonija-je-vrhunac-moje-karijere/491060 Bas bezvezna izjava. Nakon izjava Jaramaza i Vukcevica i jos po nekog domaceg koji nisu bas javno izjavljivali al za koje znam spletom okolnosti da su bili nezadovoljni (sto i nisu neke tajne), Partizan definitivno nije za svakog domaceg igraca cak sta vise je za specificne domace igrace. Marinkovicu mislim da ce da legne sve samo tako i mislim da ce biti jos bolji nego prethodne sezone. Mozda i Pokusevski uslovno receno proradi i on je Partizanovac (pride ima i odredjeni talenat i telo), al opet mi ne deluje da je taj borac tip igraca poput Vanje, Lucica, Novice itd. Mada nikad se ne zna. Ocekujem i napredak Koprivice ukoliko ne bude imao nekih tezih povreda i dosta vecu ulogu u Aba ligi u kojoj moze da pravi razliku i od Nakica ocekujem da bude bolji od Jaramaza ako nista drugo i on da ima solidnu rolu u Abi posto je za tu ligu dovoljno dobar a ima jos prostora za napredak. Bosnjakovica i Majstorovica tesko ocekivati i i Aba ligi neke ozbiljnije uloge, mozda povremeno protiv slabijih timova neku manju minutazu i to je to. Mislim da je realno je da ce u El igrati samo Vanja i mozda Pokusevski ukoliko se izbori za minute pored Bonge/Majka sto kapiram da ce biti tu raspodela minuta izmedju njih trojice na 4 ukoliko se ne dovede nova cetvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 3 Share Posted September 3 Da, baš se ne slažem sa Ognjenom. Vrhunac njegove karijere jeste prva EL sezona u Bajernu, skoro 7ppg i par ludih partija u plejofu, su svakako nešto što više neće doživeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 3 Share Posted September 3 On 8/31/2024 at 6:32 PM, MilošVB said: Pozdrav Miloše, svaka čast na tekstu i svemu što radiš. Voleo bih da jednog dana budem kao ti. ime već imaš. sad kreni sa neumerenom konzumacijom fast fooda - kad preživiš i pokaješ se...e tad počinje ono pravo! 4 3 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 3 Share Posted September 3 ognjen je salty na zeljka, to je sasvim jasno, iz tog motiva i izjava da li je sa razlogom ili ne vi cete bolje znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 3 Share Posted September 3 7 hours ago, Brat od Korneta said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jaramaz-baskonija-je-vrhunac-moje-karijere/491060 Pardon na off-u, ali Špancima se osladilo nakon Lorenza...ladno će da izšpanizuju i Boldvina. Ide Evropsko, treba da se brani titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 4 Share Posted September 4 Poku u Partizanu, Petrusev u Zvezdi. Ko kaže da ima razloga za brigu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 4 Share Posted September 4 1 hour ago, Aman 2 said: Poku u Partizanu, Petrusev u Zvezdi. Ko kaže da ima razloga za brigu? Sto? Jel se nesto posvadjali njih dvojica? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 4 Share Posted September 4 (edited) 20 hours ago, Shikamaru said: Meni je interesantno korišćenje Vašingtona na kecu, znam da je on napominjao u intervjuu da može obe pozicije da pokrije al optimalno sam ga video kao čistu dvojku, i dalje nisam siguran da će moći to u EL da prođe ali nešto za pratiti Naravno pripreme su, poenta je isprobavati, pa tako ne verujem da ćemo petorku sa Bonga/Jones/Dejvis viđati osim za defanzivne specijale Ne verujem da će striktno igrati pleja. Imamo Džonsa, Nilikinu, a ja tu iskreno vidim i Ifea. Ife je baš definicija kombo beka, nije ne znam kakav organizator, ali je strašno pouzdan igrač na obe strane, i kao takav će Žocu sigurno odgovarati i na kecu. Recimo da je prošle godine imao 1.3 izgubljene po meču. za nekih 20 min u igri, a gotovo svi minuti su mu bili na kecu. To je baš minimalno. Sa druge strane, sekundarna kreacija će sigurno biti prisutna sa Vašingtonom. Tipa da igraju on i Nilikina u postavi, gde je Frenk nominalno plej, prevodi loptu, ali ovaj nakon neke primarne varijante napada, preuzima organizaciju. 18 hours ago, Son_of_a_gun said: Pa udario u Corsleya Edwardsa u Višegradu dva dana nakon toga. 😁 Korsli je realno bio car od igrača. Edited September 4 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 4 Share Posted September 4 Izgleda procurili novi dresovi. U klubu guraju ovu ljubičastu svuda, and I ain't even mad, ja volim ljubičastu. 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted September 4 Share Posted September 4 2 hours ago, Aman 2 said: Poku u Partizanu, Petrusev u Zvezdi. Ko kaže da ima razloga za brigu? nhf ali ponekad mi se čini da je ovaj nalog neki AI generator 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted September 4 Share Posted September 4 10 minutes ago, pendulum said: nhf ali ponekad mi se čini da je ovaj nalog neki AI generator Kaskamo za komšijama, oni imaju chatbot-a kapaciteta 14k karaktera, naš baca samo onelinere. 😄 5 2 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 4 Share Posted September 4 23 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Kaskamo za komšijama, oni imaju chatbot-a kapaciteta 14k karaktera, naš baca samo onelinere. 😄 Ovo ti je by far najjači upis. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4 Share Posted September 4 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: Kaskamo za komšijama, oni imaju chatbot-a kapaciteta 14k karaktera, naš baca samo onelinere. 😄 Kad se Ostoyah stis'o pa nece da uplati pretplatu nego samo free accounte koristi. A Terza, mag tih novih tehnologija, mecovanja atacmenta i servera i 'cki materina, odavno vec fura na Premium pretplatama... Techa za to vreme pokusava nesto sa Copilot-om u Excel-u, svaki dan ga smara pitanjem "kako ostvariti dodatnu finansijsku pozitivu" i Copilot mu u svojim halucinacijama jednom rekao "ako dovedes sto vise igraca, vise ces moci da otupustis, i veca ce ti biti finansijska pozitiva". I on poslusao. V&V razmisljaju da zamene i navijace na tribinama i clanove skupstine sa AI botovima. Eto, i to sam nam resio 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 4 Share Posted September 4 Prejake su ove ljubičaste nijanse. Nema ljepših dresova od ljubičastih, potencijalno najbolji dresovi u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4 Share Posted September 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted September 4 Share Posted September 4 7 minutes ago, Sector said: Prejake su ove ljubičaste nijanse. Nema ljepših dresova od ljubičastih, potencijalno najbolji dresovi u EL. U rangu sa onim crno-zutima(!!) otprije par sezona. Otprilike level kao da Boston pocne nositi zuto-plave dresove. Nidje veze 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 4 Share Posted September 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 4 Share Posted September 4 Quote Ljubičasta se smatra najtajanstvenijom bojom. Smatra se simbolom znanja, strasti, pokajanja, umerenosti. Jedno od glavnih značenja ove boje je transformacija. Hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 4 Share Posted September 4 27 minutes ago, Kosta said: U rangu sa onim crno-zutima(!!) otprije par sezona. Otprilike level kao da Boston pocne nositi zuto-plave dresove. Nidje veze 🙄 Crno-bijelo sa nijansama ljubičaste je odlična kombinacija. Uostalom treba pratiti trendove, zašto robovati za sva vremena crveno ili crno-bijeloj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted September 4 Share Posted September 4 Just now, Sector said: Crno-bijelo sa nijansama ljubičaste je odlična kombinacija. Uostalom treba pratiti trendove, zašto robovati za sva vremena crveno ili crno-bijeloj. Ok, mozda sam malo pretjerao, moze da bidne i okayish dres. Ali onaj crno-zuti dres Partizana je zaista bio vodafak moument. Zamisli da stavis boje jednog od svojih najjacih rivala(Jugoplastika) kao svoje. Potpuno suludo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4 Share Posted September 4 5 minutes ago, Kosta said: Ok, mozda sam malo pretjerao, moze da bidne i okayish dres. Ali onaj crno-zuti dres Partizana je zaista bio vodafak moument. Zamisli da stavis boje jednog od svojih najjacih rivala(Jugoplastika) kao svoje. Potpuno suludo. Ne, bre, to je bio Leday. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 4 Share Posted September 4 20 minutes ago, Sector said: Crno-bijelo sa nijansama ljubičaste je odlična kombinacija. Uostalom treba pratiti trendove, zašto robovati za sva vremena crveno ili crno-bijeloj. Zato što su nam to boje. Tačka. Osim korišćenja istorijskih boja (bordo-plave i zelene za KKP), tu za mene nema nikad kompromisa. Druga stvar su detalji na dresu (trake, oblici i slično), koji mogu da budu drugih boja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4 Share Posted September 4 Ljubicasta kazete? U skladu sa novim sponzorom?! Spoiler 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 4 Share Posted September 4 4 hours ago, Charles De Ketelaere said: Kaskamo za komšijama, oni imaju chatbot-a kapaciteta 14k karaktera, naš baca samo onelinere. 😄 Nismo isti... 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted September 4 Share Posted September 4 4 minutes ago, Brat od Korneta said: Nismo isti... Ne zaista, posle Zeljka i 14k karaktera chatbota su pokvarili. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts