suptil Posted June 25 Share Posted June 25 Mitrovicev turnir bez datog gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25 Share Posted June 25 Ne postoji ta grupa koju bismo mi prosli. Nije izmisljena. Ocekivao sam nista, dobio sam nista. Nisam razocaran. Ajde kuci babe jedne, pa da gledamo konacno fudbal. Jedini pozitivan utisak je Strahinja Pavlovic. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted June 25 Share Posted June 25 Ocekivano, imali smo najgoreg selektora na prvenstvu, sve vidjeno na terenu je mahom posledica njegovog neznanja. Nema potrebe biti previse razocaran, za nas je super sto smo vezali 2 takmicenja. Pasipoljanski diletant svakako treba da ide, mada me deficit nadolazecih talentovanih igraca brine najvise od svega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 25 Share Posted June 25 Jebo nas Toyo tires sve zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25 Share Posted June 25 Da dodam, najgora grupa na prvenstvu ova nasa. Po igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, Juan Pablo Montoya said: Da dodam, najgora grupa na prvenstvu ova nasa. Po igri. 7 golova ukupno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Pilsi da ima promil ljudskosti, podneo bi neopozivu ostavku. Ali, ne. Sada ce baljezganje da smo.mi pobednici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25 Share Posted June 25 Ali ovi u RTS studiju placu i kazu "jedna lopta nas delila". A mi 0 prilika imali i jedan sut u okvir gola. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 25 Share Posted June 25 Imamo onaj Ajax 70ih, a danas je tu srpska antiteza - totalni antifudbal! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 (edited) Ali ja sam umro kod 3 napadaca kad je uveo. Mitru svaka cast ali on ne moze vise.Tj otkako je u Arabiji. 90 minuta full intisety. Iskreno ono povlacenje za dres jeste penal ali ti kao mrcina i snazan bi trebao da ti ne smeta toliko i verujem da je on u top formi da bi i uprkos tome dosao do lopte i mozda dao gol. Ovako neka mu nije svirao.Nije mi zao. Edited June 25 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 25 Share Posted June 25 Čestitke Slovencima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, berti said: Pilsi da ima promil ljudskosti, podneo bi neopozivu ostavku. Ali, ne. Sada ce baljezganje da smo.mi pobednici Ima dva promila trenutno u sebi 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 25 Share Posted June 25 7 minutes ago, Don Dusko said: Koliko smo losi ja sam se napio.Svaki put gutljaj kad je Rajko primao loptu ili ispucavao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 25 Share Posted June 25 Gledajući ovu utakmicu imam osecaj kao da sam popio antipsihotike. Sve mi je ravno, razoren mi je libido 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25 Share Posted June 25 Zahvaliti se i Piksiju, i primadoni superstaru Tadicu, i amaterskom duu iz Arabije - SMS i Mitrovic. Vreme je da se okrene novi list, ova generacija je ekstremno luzerska, i nastavimo li ovako, ima taj pelcer da ode i na ove poput Vlahovica, Ilica i Pavlovica koji svakako imaju kvalitet i mentalitet. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25 Share Posted June 25 Sa tri spica niko ne igra, to se vise nigde ne vidja sve i da moras da napadas. Ako imas 3 igraca u napadu, dva su obicno krilni napadaci, samo jedan je sidras. Ili sa 2 napadaca ali ni tu nisu oba sidrasi. Piksi nema blage veze sa strukom. Covek ne zna i to je pokazao vec ko zna koji put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 25 Share Posted June 25 8 minutes ago, Don Dusko said: Koliko smo losi ja sam se napio.Svaki put gutljaj kad je Rajko primao loptu ili ispucavao. Jos 6 piva i na Piksijevom si nivou 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 I da ja ovako pijan bi bolje sutnuo u onoj situaciji od SMS-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 25 Share Posted June 25 Ja sam isto pijan, tako da znam kako je Piksiju trenutno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 25 Share Posted June 25 3 minutes ago, Don Dusko said: Sto je najgore Danska nije odigrala nista narocito. Da smo mi fudbalska ekipa mozda bi smo i uzeli 3 boda. Pa sami su nam poklonili kakvu takvu kontrolu, njihov selektor fejlovao… Da se nisu bez razloga povukli (bez igraca za kontre) i uplasili (wtf), izrutinirali bi nas laganeze. Holmund i Eriksen se igrali sa nama. _______ Da sumarizujemo našu repstaciju, ofanzivno naš naibolji igrac je bio stoper igrajuci nekog kao levog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 25 Share Posted June 25 Dobro je da se i ovaj ciklus lozenja zavrsio. Sad mozemo ko ljudi da gledamo fudbal. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, Don Dusko said: I da ja ovako pijan bi bolje sutnuo u onoj situaciji od SMS-a. Jače sam šutirao sa pokidanim prednjim ukrštenim ligamentima od manekena SMS-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Koliko je bio veliki fudbaler, toliko je loš trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Ledd said: Ja sam isto pijan, tako da znam kako je Piksiju trenutno. Ž 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25 Share Posted June 25 Hoce li biti docek sutra ispred Skupstine? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts