No name Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, Don Juan said: Ne znam šta će da se promeni. Pa Vlahovic je brži i sa više snage od Mitrovica koji igra na stare zasluge. Covek nema kondicije za 30 min, a i realizacija mu ne ide na ruku što se tiče ovog prvenstva. Birmancevic je aktivniji igrač u fazi napada od Živkovića...klasično krilo, koje ne okreće du.p pri svakom kontaktu sa loptom, nego ide licem ka golu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdanikus Posted June 25 Share Posted June 25 Najgora smo reprezentacija na prvenstvu. Ubedljivo. Kakav anti(fudbal). U drugom poluvremenu očekujem da i Rajković vrati loptu nekom pozadi (autogol). Niko od naših igrača nema eleganciju pokreta, nema savršen prijem. Lopta se odbija od njih kao od drveta. Pih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Posted June 25 Share Posted June 25 Uz sve već napisano, stvarno je neverovatno da čovek koji je bio onakav čarobnjak fudbala ne uspeva da kao selektor bilo kakvu trunku fudbala uspostavi, bukvalno bilo šta da vidiš i kažeš "aha, to je zamisao i to su spremali". I pored toga, Jović rešava u 74. minutu, donji desni. Neka bude prvi i jedini šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 25 Share Posted June 25 Jbt pa niko ne trazi da pobedjuju engleze,spance,francuze al brate da ne mozes prici golu jebene Danske...ma daj pisaj vas fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25 Share Posted June 25 Kada bismo se otvorili, napunili bi nas Danci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 25 Share Posted June 25 Ajajajajaj Hahahahahaha. Koji dunsteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 25 Share Posted June 25 Bodić ko kolačić. Moram odati priznanje Pikseti. Veliki je takmičar i taktičar. Beži u Japan vezaro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 25 Share Posted June 25 Ja tvrdim da goreg igraca od Lukica mi u repki nemamo,Mijailovic je bolji od njegam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 25 Share Posted June 25 Ilic ocajan. Okej je da se igra na 0:0 poluvreme, ali mi imamo 0 suteva i kornera. Ocajan sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 25 Share Posted June 25 Samardzic za sada pokazuje da neko moze biti i manje pokretljiv od Mitra. Stisnuti smo malo ali ok, bolje i tako nego da se srlja. Ali nama ovako da igramo do sutra nista ne znaci, morace nesto da se menja. On a more positive note: - Rajkovic siguran - Ne panicimo - Micko ne komplikuje iako me i dalje hvata jeza kad vidim da ga ostave samog po boku u odbrani i polako mu osvajaju teren i uvlace ga u 16. - ...i to bi bilo to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 25 Share Posted June 25 Evropski Brazilci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 25 Share Posted June 25 Da nisu nasi ugasio bi televizor već u prvom ne minutu nego sekundi. Sramotno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Da objasni Piksi koliki je BDP nase reprezentacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 25 Share Posted June 25 Mijailovic igrac utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 25 Share Posted June 25 Covek igra na 0:0 i malttetira Mitrovica da se trosi na nasoj polovini. Bas inteligentno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 25 Share Posted June 25 Lukic jedino sto zna prijem i lopta nazad a igra iza Mitrovica,loptu napred ni ne zeli da da nema onu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 25 Share Posted June 25 Znači, bez šuta poslije prvog plv. Ne šuta u go već uopšte šuta. Pa jebo majku, ja bih je na tribinu nabio, statistike radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 25 Share Posted June 25 3 minutes ago, Dracarys said: Kada bismo se otvorili, napunili bi nas Danci. A kad bi poceli da igramo fudbal? Sta bi se onda desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 25 Share Posted June 25 Micko doktor za razne najbolje igrace grckog prvenstva ! Dobijamo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 25 Share Posted June 25 Sta sam ja ovo gledao? Pa nisu ovi nasi bas ovoliko slabi, ovo je previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25 Share Posted June 25 Zamislite osvojimo bod. I taman krenu da se raduju i dodje notifikacija da je Slovenija isto uzela bod. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 25 Share Posted June 25 Valjda ste naučili do sada da je drugo poluvreme naše. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted June 25 Share Posted June 25 Mićko još i najmanji problem u ekipi. Ne umeju tri pasa da povežu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 25 Share Posted June 25 (edited) Najjezivija reprezentacija ikad viđena na EP. Gibraltar je naš nivo. Hoće li ova prevara na klupi da se i dalje busa u grudi kako je bolji, kako je najbolji kako je sve u redu i kako ide na pobedu a ušao u utakmicu polovinu terena da ne pređe. Još jednom ponavljam, ovu tugu od reprezentativnog fudbala zakonom u Srbiji zabraniti. Edited June 25 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, Bode said: A kad bi poceli da igramo fudbal? Sta bi se onda desilo? Nemamo igrače za bolji fudbal koji bi nam doneo rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts