atmsfr lnČ Posted August 20 Share Posted August 20 Ubedjen sam bio da Rodic pravi penal ovde.... Cuti 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 20 Share Posted August 20 Stvarno ne znam što ste napunili gaće. Prolazimo ovo lagano, ali u lš moramo igrati fudbal. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 20 Share Posted August 20 A dobro, mi ćemo njih u Beogradu ovako da sabijemo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 20 Share Posted August 20 Kakva ce promaja u odbrani na Marakani da duva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Ovo su baš viktorije, ali ne ugrožavaju vas, što ne znači da neka van 16 neće ući ili neki dupli pas proći. Očekujem makar malo otvorenije u drugom poluvremenu, ovo je teško izgurati 90 minuta... Imaju uvek potez vise, ali jednom nece imati. Problem je sto mi bukvalno ne igramo nista, i jedino gol mozemo da damo na neki korner user. Ali kao sto rekoh, ne moze Milojevica vecno da sere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted August 20 Share Posted August 20 Sram te bilo Milojeviću!!! Sram te bilo Terziću!!! Ne želim više ovo da gledam. Sa luzerom na klupi i sa fudbalom koji je sraman i bode oči ne može se više i bolje od ovog što upravo prikazujemo. Za Našu ligu sa ovim timom može i moja pokojna baba da bude trener CZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Djiga nam spasio guzicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 20 Share Posted August 20 Just now, Markoss said: Imaju uvek potez vise, ali jednom nece imati. Problem je sto mi bukvalno ne igramo nista, i jedino gol mozemo da damo na neki korner user. Ali kao sto rekoh, ne moze Milojevica vecno da sere. A još su mu UEFA dušmani ukinuli pravilo gola u gostima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Ilic kako je sutirao jbt. Kao pas da je dodao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) Ovo je gol. Ipak se izvuce ovaj stoper na vrijeme Edited August 20 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 20 Share Posted August 20 Još samo katai i kanga da udju i tu smo i dalje u 2020 g... Kamion igraca su doveli a i dalje se improvizuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 20 Share Posted August 20 Greška epskih razmera je vraćanje Milojevića. Neka nas i uvese u LŠ, ali ovo je blamaža 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 20 Share Posted August 20 Hoce li ovaj Serif nekada izbeci ofsajd Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Don Juan said: Greška epskih razmera je vraćanje Milojevića. Neka nas i uvese u LŠ, ali ovo je blamaža Alibi trener, sigurica. Miloje je bio ok za nekadasnji tim, ovaj 5 puta skuplji ipak trazi mnogo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 20 Share Posted August 20 3 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Ovo su baš viktorije, ali ne ugrožavaju vas, što ne znači da neka van 16 neće ući ili neki dupli pas proći. Očekujem makar malo otvorenije u drugom poluvremenu, ovo je teško izgurati 90 minuta... Prike, ako si srcem i dusom prinudjen da gledas onaj vas antifudbal, ne moras bas i ovim nasim odronom od igre da krvavis oci 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, Don Juan said: Greška epskih razmera je vraćanje Milojevića. Neka nas i uvese u LŠ, ali ovo je blamaža Koji bi trener koji drzi do sebe dosao kod terze i kompanije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 20 Share Posted August 20 Nije mi bilo teško potražiti statistiku protiv Sitija u gostima prošle godine. Ispadoše tu negdje ili bolji od Sitija. U svakom slučaju, večeras idu mejlovi na sve adrese u klubu sa svih mejlova koje imam. Znam da neće promijeniti ništa ali moram, za svoju dušu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 20 Share Posted August 20 Mi moramo da dovedemo nekog modernijeg trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 20 Share Posted August 20 Uhhhh koliko mali ofsajd steta Ajmo da igramo fudbala malo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 20 Share Posted August 20 Au pola pete mu u ofsajdu bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted August 20 Share Posted August 20 I onda se jos ljuti kad ga nazivaju "defazivni trener" a trebao bi biti pocastvovan jer ovo nije ni defazivni fudbal vec obicna seljacka bunkercina od 20 ocenasa i 10 bozijih zapovjesti! Fujcina jbt!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) Pregazili smo ih, šteta pa lopta neće u gol. Dobri su mi ovi naši žuti dresovi, malo odmoriti od onih tamno plavih Edited August 20 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 20 Share Posted August 20 Bezveze. Sa ovakvim razmisljanjem i nacinom igre potpuno je nebitno da li cemo ovo proci ili ispasti, jer tapkamo u mestu i ne napredujemo. Ne znam kome je vise ovo zanimljivo i ko moze da gleda. Bukvalno kao da gostujemo Realu, a ne ekipi od koje smo bar duplo vise ulozili u igracki kadar. Zali boze ovih nasih igraca koji imaju odredjen kvalitet ali je skroz ugusen i zrtva je kukavicke taktike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 20 Share Posted August 20 Just now, K.Dot said: Mi moramo da dovedemo nekog modernijeg trenera. Bahara?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Just now, K.Dot said: Mi moramo da dovedemo nekog modernijeg trenera. Doveli smo prosle godine pa su ga domace vadete izbusile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts