Sector Posted August 20 Share Posted August 20 Imam osjećaj kao da igramo protiv nekog Sitija ili PSGa. Oni lagano vežu, mi vrebamo šansu iz ničega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted August 20 Share Posted August 20 Ovako skup tim poveren trenerskom duduku da ga vodi. Koji racku ste davali milione za pojačanja kad imaš zelju i plan da igraš bunker protiv nekog Bodo glimt a. Pa sta cemo igrati i kako ako se uđe u grupe. Posed protivnika 98% Šuteva 48 ka našem golu 38 u okvir. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 20 Share Posted August 20 Došli smo ovde da ne izgubimo. Serem se u taj gubitnički stav. Jbt kao da igramo protiv Galaktikosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) Jbt ovo je sramota. Mi držimo loptu par sekuni max. Edited August 20 by K.Dot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 20 Share Posted August 20 Tanak je Olajinka za ovaj nivo, jebiga. Daj tog Milsona kad si ga vec doveo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 20 Share Posted August 20 Igramo na 0-0 dobicemo dva komada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 20 Share Posted August 20 Norvezani mogu komotno bez golmana da igraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 20 Share Posted August 20 Mi ne pokušavamo da igramo. Dva pasa nisu u stanju da uzmu. Dupli blok, svi stoje i čekaju da prime gol. Batadjorisanje na delu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Sreca pa ovi hoce da se usetaju u gol. Plasim se ako nas otvore da ce nas napuniti po trenutnom stanju snaga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 20 Share Posted August 20 Sreča pa vole da prekombiniraju. Ali ova akcija sa loptom na špica koji igra povratnu iz prve im je vrh i prošla im je več nekoliko puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted August 20 Share Posted August 20 Prilicna sramota ovako igrati a osetno bolji tim imamo. Ceka se da primimo gol, pa da pocnemo da prelazimo pola. Uzas, bukvalno ne postoji izgovor za ovakav gameplan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 20 Share Posted August 20 1 minute ago, berti said: Norvezani mogu komotno bez golmana da igraju Power play Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 20 Share Posted August 20 Olajinka defanzivno za sve radi, mnogo je velika greska sto igramo bez desnog krila moraju ili Luka ili Mirko nazad. Ovi ostavljaju dosta prostora za tranziciju ali mi smo prespori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 20 Share Posted August 20 Spajic tempirana bomba, a umesto da je na klupi on nosi kapitensku traku. Rodic - zlocin koji traje. Inovacija Ilic na boku, valjda glumi Milica iz prvog mandata. Igra roviti Serif, jer bunarenje sto da ne? 100 dodavanja manje od njih u prvih 15 minuta, krv ti. A na klupi Drkusic koji je odlicno odigrao EP, Milson placen 4 i po miliona i Duarte koji je u pucackoj formi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 20 Author Share Posted August 20 Dobro je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Ovi su Real jbt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted August 20 Share Posted August 20 Tipični izdanak baradjorine škole fudbala. Pa mi nismo ovako izgledali ni protiv lajpciga i Citya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted August 20 Share Posted August 20 Gledamo pečat trenerske bede i neznalice. Ovo je bruka I sramota šta gledamo. Bedniče nemaš u timu više Srnića,Savića,Stojkovića, Milića.. .. Igraj fudbal bedniče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 20 Share Posted August 20 Ako se ne varam doveli smo kamion igrača a na terenu manje više likovi iz prošle sezone i Ivanić koji je tu od kako sam se rodio. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 20 Share Posted August 20 Ako mi protiv Bodea igramo ovako, ja ne znam i šta ćemo u LŠ. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 20 Share Posted August 20 Neprijatno mi i gledati. Ovo je sramota, brukaju nam klub. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 20 Share Posted August 20 Baš me zanima kako izgleda kad Miloje igračima objašnjava dupli blok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20 Share Posted August 20 Jbt ne mozemo 2 pasa da vezemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 20 Share Posted August 20 Potpuno ugusen potencijal nase ekipe nakaradnom taktikom Pa prosle godine smo se nadigravali sa Lajpcigom i Jang Bojsom u gostima, a ovih se uplasili kao da su Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted August 20 Share Posted August 20 7 minutes ago, L' Imperatore said: Fascinantnije je kako su nam ljudi sa dva pasa razbucali bunkeričinu, gde nam najistureniji igrač stoji na 35 metara od gola. Kad je njihov vezni primio povratni pas, naša odbrana je bila na promaji, kao da smo mi pre toga sa 10 igrača napadali njihov gol Zato što prema genijalnoj zamisli velikog taktičara se ne vrši pritisak na loptu, već svi igrači markiraju prostor u 40 metara, pa kad lopta uđe u tih 40 metara onda vezisti trče ka lopti da formiraju dupli blok, i onda ostaje rupa ako se lopta pasom prebaci na drugu stranu ili sa krila u sredinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts