Amigo21 Posted March 4 Posted March 4 Terzica ne voli realno velika vecina Zvezdasa. Zbog rezultata kluba Delije ga ne teraju. Sto se tice Delija najblizi odlasku je bio kada se u Banja Luci slikao sa 10ak ljudi a za stolom je bio i sin Vucica a bio je i Aca Rosavi jedan od bitnijih ljudi na Jugu. Inace Aca Rosavi i njegova ekipa i dan danas cuva ledja Vucicu na mitinzima i ulicama generalno. Delije su posle u Areni na kosarkaskoj utakmici zesce prozivale Terzica i vagalo se da li da dobije zuti ili crveni karton na kraju je dobio zuti karton. Terza je tada preziveo sve posle toga grupu nije nista pogodilo kao ta slika. Sto se tice njegove podrske SNS_u ja koliko znam nije bilo nekih bas zustrih rasprava receno mu je da ukloni sliku Vucica iz kancelarije i jos par primedni sto su Delije imale on je odmah usvojio nije bilo rasprava. Terzic je uvek realno podrzavao Vucica ali otkad mu je Vucic krstio dete Terza to radi na jako odvratan nacin i zgadio se svima. 1
Kosjan Willavić Posted March 4 Posted March 4 Znam da ce lojalista Terzic ostati na celu FK dok god je Hulja tu, bilo to godinu dana, dve ili pet, ali treba napraviti neki protest prptiv njega makar da operemo obraz kao navijaci 2
Volter Posted March 4 Posted March 4 13 hours ago, berti said: Terza opet baljezga o studentima, protestima... Da, još jednom je pokazao o kakvom idiotu se radi. Da neko od fudbalera piše onakve objave kao on, samo da su podrška studentima, bio bi istog dana sikterisan iz Zvezde. Smrad ovog govnara je odavno nepodnošljiv i nadam se da će uskoro završiti tamo gde je odavno i trebao biti, ćorku. Pa tamo neka tura sliku duha koji lebdi. Možda budu i cimeri. 1
Čočo Posted Thursday at 10:37 AM Posted Thursday at 10:37 AM https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/cela-juzna-amerika-prica-o-bivsem-fudbaleru-zvezde-542555 Gospodin! Dogodine u Zvezdi. ❤️💪 1 4
Guru Posted Saturday at 02:21 PM Posted Saturday at 02:21 PM CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Seol, Milosavljević, Đurić, Anan – Elšnik, Šljivić – Maksimović, Ivanić, Radonjić – Duarte
Knipex Posted Saturday at 03:18 PM Posted Saturday at 03:18 PM Lepo je prošao Anan, nanizao igrače Radničkog i još lepše poslao idealan pas Duarteu za gol. Duarte ne maši iz ovakvih situacija.
Guru Posted Saturday at 04:39 PM Posted Saturday at 04:39 PM Unpopular opinion: Ilić je u ovom trenutku osetno bolji igrač od Maksimovića, malog bi trebalo prodati na leto jer je po kvalitetu treći ofanzivni vezni. Đurić je spor kao puž a nema neku anticipaciju kojom bi to koliko-toliko ispeglao, daleko od toga da je Milosavljević brz, al' mnogo bolje čita igru i tehnički je superiorniji.
JPM Posted Saturday at 04:56 PM Posted Saturday at 04:56 PM Maksa ce biti prodat ali 20 miliona da vidimo nema sanse. Tesko da ce neko biti toliko naivan. Nakon prvog derbija on je u blagom padu. Tad je odigrao kao mator. Sad ne pravi razliku uopste. Ako mu u klubu veruju bolje je da odigra jos sezonu kao starter, ali ne verujem. Utopice ga Terza za desetak miliona plus standardno 20%. Nama ce to biti predstavljeno kao najbolji transfer.
berti Posted Saturday at 05:15 PM Posted Saturday at 05:15 PM Jbt, koliko su se ove delije otuđile od svega. Ivanic dao gol, otčao do severa, a ovi ga ne jebavaju. Pevaju neku svoju pesmicu... Oni se više i ne raduju golu. Ranije, u vreme radio prenosa naseg prvenstva, po urlanju se cuje da je postignut gol i kad nije u tom momentu ukljucen reporter sa nase utakmice. Ovo u danasnje vreme je tragično. 2
СтелаРоса Posted Saturday at 05:53 PM Posted Saturday at 05:53 PM Mali Maksimovic je jos uvek dete i tesko je sada proceniti koji mu je domet. Potencijal svakako ima, ali od mnogo faktora zavisi u kojoj meri ce ga ispuniti. Da je srece gledali bi ga u nasem dresu jos 3-4 sezone i nakon toga bi jos uvek bio mlad, ali sa oko 100 utakmica u nogama, ulogom startera i kapitenskom trakom oko ruke. Kad prodjemo pored nekog igralista da cujemo decu kako sutiraju loptu i deru se "Maksimoooviiiiiic". Ali dzabe mastanje, prodace se on uskoro, vrlo verovatno vucarati po pozajmicama pa se vratiti kod nas da ozivljava karijeru. Voleo bih da gresim. 6
Milko Miller Posted Sunday at 01:14 PM Posted Sunday at 01:14 PM I meni je Maksimovic vise nego solidan. To sto on vec igra na nivou Superlige i sto moze da igra na nivou Lige Sampione i da ne izgleda kao da nema sta da trazi u tom takmicenju dovljno govori o talentu kad igrac nema ni 18 godina. 1
suptil Posted Monday at 06:27 PM Posted Monday at 06:27 PM Jel zna neko koliko ce kostati ovaj retro Zvezdin dres u kojem ce klub igrati 16. marta?
Don Juan Posted Monday at 08:35 PM Posted Monday at 08:35 PM Nezvanično - Veljković potpisuje na tri godine. 1
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 11 hours ago, Don Juan said: Nezvanično - Veljković potpisuje na tri godine. Jel si ga gledao skoro, jel igrao uopste konstantno? Ja Nemacku ligu bas slabo pratim.
Don Juan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, JPM said: Jel si ga gledao skoro, jel igrao uopste konstantno? Ja Nemacku ligu bas slabo pratim. Solidan je Veljković, učestvovao je i kod nekoliko golova....Ono što mene više brine su česte povrede. Nema nekih težih povreda, ali često propušta mečeve zbog "sitnih" povreda. Zato nam treba još jedan jak igrač u paru i ja se nadam da će os ovog Kolumbijca biti nešto. 1
Milko Miller Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Uvek je lepo kad dolazi igrac koji ima skoro 200 utakmica u Bundesligi i 34 puta za reprezenzaciju gde je cetiri puta bio starter na svetskom, a tri puta na evropskom prvenstvu. Uz to najbolje godine za stopera, dolazi bez obestecenja i veliki Zvezdas iz dijaspore, a videli smo kod Marina i Dragovica da oni cesto igraju sa najvecom motivacijom. U svakom slucaju jasan upgrade u odnosu na Spajica. Ali ima tu i mana, prvenstveno ceste, sitne povrede iako se tu nadam da to moze dobro da se regulise zbog slabog intenziteta srpske lige i da ce biti spreman za bitne utkamice. Nije ni najbolji u duelu, tako da mu svakako treba partner a la Djiga. Ako stize dobra zamena za Djigu i ako Sandoval pokaze potencijal onda bi to uz Milosavljevica i Veljkovica bila solidna stoperska rotacija. Ako od Sandovala nema nista, onda bi morao i treci stoper da dolazi jer licno ne vidim ni Djurica ni Fala kao cetvrtog stopera.
drperce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Don Juan said: Solidan je Veljković, učestvovao je i kod nekoliko golova....Ono što mene više brine su česte povrede. Nema nekih težih povreda, ali često propušta mečeve zbog "sitnih" povreda. Zato nam treba još jedan jak igrač u paru i ja se nadam da će os ovog Kolumbijca biti nešto. Nasa sredina je dobra za takve posto je intenzitet u nasoj ligi da ga samo cuvamo spremnog za LŠ Mislim da bi uz njega savrsen parnjak bio Djiga, e sad, da li uprava vec ima nekog koga vide da moze da popuni Djigine kopacke... To je pitanje
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ma ako je sklon povredama, taj će i na treningu da se povredi. Sad gledaj u pasulj kada će da se uhvati za zadnju lozu, da ima loš doskok, da se povredi prilikom klizeceg starta. Ako je neko sklon povredi, njemu nije neophodan protivnik ni ti intezitet. Onda će to biti raj za milojevica da kombinuje . Malo malo će da rotira, da ga čuva da ne ide u Lucane,Ivanjicu, gde se već bude igralo, da bi bio to bože spreman za Evropu, pa će njegovo mesto zauzeti neki Djuric, a onda tek nemamo čemu da se nadamo o uigranosti i sinhronizaciji zadnje linije.
Guru Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Gledam nešto statistiku Veljkovića koja je baš otužna, pa me zanima u čemu je on zapravo dobar, koji je uopšte profil štopera?
Recommended Posts