YAO Posted October 22 Share Posted October 22 Jos golman da se samopovredi,pa Rodica na gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 22 Share Posted October 22 Evo i Dalsio hahahaha Pa koliko bi bilo povređenih da je igrao najjači tim u prvenstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) 2 minutes ago, Sector said: Iskreno mnogo bolja opcija je neigrati LŠ nego je ovako igrati, blamira se klub bezveze sa ovim debilima. Ne bi uradili ništa ni da ulože 500 miliona, tako da bolje da igraju, nek bar uzmu neke pare... Edited October 22 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 22 Author Share Posted October 22 Oklizne se Bolomboj, vise od pola foruma place. Oklizne se Rodic, ceo forum se smeje. Kraj vica. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 22 Share Posted October 22 Kaže komentator Arene, Dalsio ne može da trči, više će da statira. Kao da ima neke razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, Volter said: Povredili se Duarte, Olajinka, Endiaje, evo sada i Dalsio. A i to je verovatno slučajnost. Posebno kad igrači nemaju kontinuitet igara, pa igrači koji ne odigraju ni minut u domaćem prvenstvu treba da izdrže 90 minuta u LŠ. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 22 Share Posted October 22 Što nisam novinar da budem na KZŠ ovog nafuranog trenerskog bezveznjaka? tSC ništa gore ne bi igrao od nas u LŠ. Kakva brukamo sramota . 2024 godina plešu Rodić ,Katai,Kanga i na klupi taktičar Miloje.Sunce ti ebem.Nikad veći budzet ovo ono. Daj da prodaju bar malog Maksu,upropasti će ga ovaj stručnjak sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 22 Share Posted October 22 Nabili su mi na poluvremenu pritisak 150/100, tako da sam odustao od drugog poluvremena, a i ne bih da moram sam sebe da banujem pominjajući majke nemačkim džiberima. Za manji kotakt Srnića u Beogradu, isto protiv Monaka je sviran penal. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 22 Share Posted October 22 Ne znam, pored svih gluposti meni golman Ilić ostavio najveći utisak. Svaki put kada treba da reaguje, da li na šut ili bilo kakva druga intervencija, on kasni u polasku kao da ima ping 200 a ostali na terenu od 5 do 10. Kakav lager jbem te živote. 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 22 Share Posted October 22 Ne pamtim goru evropsku utakmicu Zvezde u ovom novom ciklusu. Do sad mi je bila upravo Monako - Zvezda kod Cokne, pre toga Sasuolo - Zvezda kod Grofa, ali ovo je ipak novi nivo. Na stranu individualni nekvaliteti u liku i delu Ilica golmana, Spajica kapitena, Rodica besmrtnog, te dvojca miljenika Dalsija i Olanjinke, koji su doslovno zalutali na ovaj nivo fudbala, a sve vise se cini da je i Krunic za staro gvozdje, mi timski delujemo kao kompletna 0. U napadu neuigrani, u odbrani nesigurni. Sve na improvizaciju, sto i ne cudi kad se uzme u obzir da Milojevicu Superliga ne sluzi nicemu, osim da izvede sastav koji dogovori sa Terzom. Sramota. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 22 Share Posted October 22 10 minutes ago, Markoss said: Video sam da ulaze pa sam napisao, da budem posten. 😄 Meni je i dalje izmena Dalsio - Duarte pobeda. Dal ce neko od novinara smeti da ga pita sto to brate? Ne sme niko. Nadrkaće se odmah dobri naš Miloje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Maksimovićeve juniore da su ostavili završili bi meč bez povreda i još igrali smisleniji fudbal u II poluvremenu. Jezivo šta je sve Vladan uradio večeras, jezivo. Edited October 22 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 22 Share Posted October 22 Sta ocekivati u LS od kluba koji sluzi za preprodaju igraca i izvlacenje novca u dzepove politicara i kriminalaca? Bez kontinuiteta, bez plana. Sve sto je kvalitetno odmah se prodaje. Svake sezone 15 novih igraca. Ali bitno da smo prvi u ligi. Za vikend ne propustite utakmicu sa Spartakom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 22 Share Posted October 22 Inter nas je dobio 4:0 pa se nisam ovako jadno osecao. Bas su nas ponizili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 22 Share Posted October 22 Ja se još uvek smejem Rodićevom padu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Knipex said: Ne znam, pored svih gluposti meni golman Ilić ostavio najveći utisak. Svaki put kada treba da reaguje, da li na šut ili bilo kakva druga intervencija, on kasni u polasku kao da ima ping 200 a ostali na terenu od 5 do 10. Kakav lager jbem te živote. Najjači je bio kod poništenog gola kad se samo bacio u gomilu ispred, bez ikakve ideje gde je lopta. Tu ga sudija spasao. Takođe, nogom danas katastrofa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 22 Share Posted October 22 Nedao bog nikom ovakav fudbal kakav mi igramo trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted October 22 Share Posted October 22 Milojevic ima itekako udela u ovom sramnom izdanju,ali pre svega su igraci doprineli ovako uzasnim rezultatima.Toliki broj "neiznudjenih" gresaka i tolika kolicina bola u penisu davno nije vidjena...Ovde ne pomaze promena trenera jer je ovo skup nekarakternih igraca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 22 Share Posted October 22 Ajd što pre da se završi ovaj horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 22 Share Posted October 22 Zamalo još jedna asistencija Van Spajka 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 22 Share Posted October 22 Al likovi sto hoce efektne golove umesto simple finisha...Bilo bi 6:1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, NikeAir said: Milojevic ima itekako udela u ovom sramnom izdanju,ali pre svega su igraci doprineli ovako uzasnim rezultatima.Toliki broj "neiznudjenih" gresaka i tolika kolicina bola u penisu davno nije vidjena...Ovde ne pomaze promena trenera jer je ovo skup nekarakternih igraca... Ima ta sitnica da prošle godine nismo igrali ovakve mečeve u LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 22 Share Posted October 22 Pogledaj dzukelu lopovsku sa 6 minuta produzetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22 Share Posted October 22 Šta li će Vučić da kaže za ovu predstavu Spajića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22 Share Posted October 22 Rekapitulacija svih 10 primljenih golova do sada, sve smo sebi dali: 1. gol Krunic na gol liniji gleda dal je ugasio sporet, 2. gol Glazer bira stranu ko za penal na slobodnjaku, ostaje na krivoj nozi i prima gol u svoj ugao, 3. gol Elsnik pocetnicki gubi loptu i pravi faul za slobodni, Glazer opet prima gol u svoj ugao sa 25m u Milanu, 4. gol Krunic umislio da je Pirlo, oteli mu loptu kao detetu i dali gol, 5. gol Spajicu uspelo sto je pokusavao celu utakmicu, dodaje protivniku u noge, 6. gol Drkusic se zalece ko june i pravi penal, 7. Minamino koristi Silasovu neuspesnu ofsajd zamku, 8. Spajic asistira Embolou, 9. Singo neometan ulazi u 30m, zalece se i sutira bez bloka, 10. Rodic kliza. Krunic je poceo jako, ali ga Spajic sustize. Upravo je Spajic dodao Golovinu zicer koji promasuje, dok kucam post. Ja da sam ovoliko izgresio, izbacili bi me i blokirali iz Viber grupe za termin u balonu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts