Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu


Kooineeperk

Recommended Posts

Mali Đukanović bi nam bio baš bomba pojačanje. Posle grande Mirka i Jovetića se nije pojavio takav napadač sa kompletnim skill-om za vrh lige 5. Dovoljno da se vidi ona građa, ubrzanje i šutina, sve jasno. Kad ga nisu pokupili iz Budućnosti za bagatelu nek' se isprse i daju koliko traže. Vratiće puta 3 lagano. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni taj Djukanovic nikako nije za krilnog napadaca. Sto pre pocne da igra u sredini napada to bolje za njega jer se kao krilo nece leba najesti od fudbala u top ligama. Taman da potpisemo njega i ispratimo Serifa.

 

Drago mi je da se pominje krilo, jer nam je neophodno klasno krilo, ali to svakako nije Djuka.

Link to comment
Share on other sites

On 7/13/2024 at 3:06 PM, CuaTheTime said:

Kad prestanete da se lozite da ce u Srbiju doci razni Marin, Tores lakse ce vam biti

Niko se ni ne lozi na imena. Da ne idemo tako daleko pa da se pitamo kako je olmo zavrsio u dinamu, ali kako skandinavski i dansski timovi svake godine izbace po jednog igraca za lige petice, gde je ludogorec nasao igora thiaga i da ne nabrajam vise. Kome trebaju skupo placeni igraci u godinama kad se na njima vise ne moze zaraditi, ako ne parazitima iz uprave koji se tale za procenat!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Fudbal bez krilnih napadača nije fudbal. Bez krila bi bili kao reprezentacija. Nešto se kao pokušava kroz sredinu tuc-muc, tamo gde je najgušce i na kraju uglavnom nema ništa kada se protivnik skupi i organizovano brani.

 

Videlo se to i u poslednjoj proveri  protiv Argentinaca nasta to liči kada nemaš probojnost sa krila. Najbolji fudbal smo igrali kada smo imali klasična krila koji šire igru u isto vreme odbranu protivnika,  koji imaju brzini, koji igraju licem ka golu ( Bukari. Radonjic )..sve ostalo na krilu poput Bena,Kataija, nema nikakvu svrhu. Ovakvi tipovi igrača nemaju brzinu za tu poziciju, usporavaju kontre, zadržavaju loptu, skupljaju u napadu i uglavnom ulaze u sredinu sa loptom,  gde prave gužvu, sudaraju se.

 

Puma nista nije pokazao u prošloj utakmici.  Ok, jedan meč, ali konstantno je okrenut leđima ka golu, I umesto da traži loptu u prostor on je dobija u noge, gde nema mogućnost protiv ozbiljnih ekipa ni da se okrene.

Jovanović je zelen i ti se vidi. Ima on talenta, ima želju, ali nama treba kvalitet na krilu. Pucamo na LŠ ili LE i tu mora ozbiljan igrač koji pravi razliku.

Dobro je što smo doveli napadača.  Čekamo da se Seol priključi pa da vidimo.

.Mnogo je igrača u opticaju i to mi se ne svidja zbog uigranosti. Svi će čekati šansu, a poznajuci  milojevica biće i tumbanja u timu .

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Odličan je Marko Ilic za rezervnog golmana, pogotovo za domacu ligu jer mu je igra nogom vrhunska. Sad da li on može da zameni Glazera kao prvog golmana je već drugo pitanje. Mislim da će ipak sačekati godinu dana pre takve odluke i da Omri bar još ove sezone bude u klubu. 

Link to comment
Share on other sites

Na cetri mejla fk koja sam uspeo da pronadjem (sajt, gugl, instagram stranica), na dva mejla zaposlenih u klubu sa kojima sam imao kontakt prosle i predprosle sezone takodje u vezi sezonskih i niko ne odgovara. 
 

Stvarno su azurni.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Slavoljub Srnić oprostio celu godinu AEL-u  i traži novi klub

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

  • Ha-ha 5
  • Tuzno 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, pantelia said:

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

Slavoljub Srnić traži novi klub

 

Što sad svog ljubimca Stankela ne zove u Rusiju.

Ovde je prodavao priču kako Srnić ima kvalitet za Zvezdu.

 

Srećom,tu je OFK-a,pa nek skupljaju univerzalce i specijalce.

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Zanimljiv video o Tijagu Moti i čudu koji je napravio sa Bolonjom prošle godine. Poseban zanimljiv deo kako se Džošua Zirkzi spuštao u sredinu da stvori višak i otvori više prostora krilima za utrčavanje u prazan prostor. Nešto slično što Arteta radi sa Arsenalom i Havercom. Možda je to neka zamisao sa Brunom jer one što slično igra u Farenseu. Ili da igramo sa dva napadača pa da se oba spuštaju dole a na krilima da budu Puma i Ivanić. Videćemo, bićemo mi drago ako je tako. 

 

Malo o Bolonji

 

Malo o Arsenalu

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Olajinka u Ceskoj. Kako stvari stoje trenutno smo slabiji nego prosle godine. Uigravanje kroz prvenstvo ne uliva poverenje u realnu sansu da udjemo u  LS ove godine.

Link to comment
Share on other sites

Očekivao sam da ima brutalnu sezonu, idealan igrač za neki fizikalniji/kontranapadaški fudbal u Evropi za manje ekipe. Razumem da ne treba držati nezadovoljne igrače pošto poto, ali ne bi bio prvi put da se igrač nagovori uz neke kompromise i podebljanje. Na kraju godinu dana igranja za bonus na potpis, bonus za golove, kup, titulu i 2 meleona obeštećenje. Odigrao brat sezonu za dž i ode. Ispade meh posao.

Link to comment
Share on other sites

Бразилац на три године.

 

Пун позитивних утисака био је Дуарте након потписа уговора са Звездом.

- Звезда је велики клуб и срећан сам што сам дошао јер је ово у складу с мојим амбицијама. Осећам се спремним да играм, и желим што пре да се упознам са саиграчима, те да почнем да постижем голове. Иза мене су добре припреме, и физички сам потпуно спреман. Знам какав стил игре гаји Звезда, да је реч о нападачком и агресивном тиму, који увек тежи да постигне што већи број голова и то ми одговара. Порука за навијаче је да ћу дати све од себе да кроз добар рад, сви заједно остваримо велике резултате. Једва чекам да заиграм - закључио је Дуарте

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Small Owl said:

Kupujemo igrače tako što za one koji vrijede 15, nudimo 2 miliona. Prodajemo igrače tako što tražimo 6 a pustimo ih za možda 2 miliona. Boli nas kurac.

Jer tako smo u mogucnosti...

Jbg, Olajinka po meni nije pokazao sav svoj kvalitet u Zvezdi, inace jako koristan i zahvalan ofanzivac koji je vise puta prosle sezone zasijao.

Steta sto nije ostao, a ovakvi transferi jasno pokazuju kako se "vodi" klub.

Edited by Manoly
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...