Ječmendo Posted May 25 Share Posted May 25 Mavsi su zapravo igrali lošu utakmicu, bar je meni tako izgledalo. I opet su dobili, možda zato što su bolja ekipa ili zato što imaju zaista najboljeg igrača. Luka je trenutno za klasu bolji igrač overall u odnosu na Anta. Zaslužio je ovaj dagger! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) Kakva majstorska 4/4 Irvinga iako je promašio 3 od 4 bacanja što mislim da mu je prvi put u životu. Ako se ne varam jedini Lukini poeni u 4/4 su ovi za pobedu. Kakav šef, toplo mi oko srca kao Nola da gledam. Edited May 25 by Урош19 11 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 25 Share Posted May 25 Chokeovao Antara, mora jos da vezba. Luka tata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 Gober brat moj napaćeni opet će svi o njemu da pričaju a KAT i Edwards prodali utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 25 Author Share Posted May 25 edwards kao butler u proslom playoffu. od jordanovog sina u prvoj rundi do regena jonnya flynna na kraju playoffa. moze se reci iskljucivi krivaz za 0-2. zajebo je onaj napad na kraju prvog poluvremena prve utakmice posle kojeg irving pravi and1 i sada haliburtonski gubi loptu u dobijenoj situaciji u pretposlednjem napadu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 25 Share Posted May 25 On 5/23/2024 at 3:19 AM, Miki28 Teoljub said: Luka na 4 mjestu🤣🤣🤣 Sada sam proverio, jebem ti Twitter i misleading headlines/clickbait. Našao sam izvorni članak: https://www.theringer.com/nba/2024/5/22/24162049/best-nba-players-25-and-under-rankings Ranking nije "ko je najbolji igrač", iako su tako stavili u web naslovu (da bi privukli pažnju pretpostavljam). Ovo im je kriterijum. A šta to znači - nemam pojma. Quote We asked our panelists to rate 30-plus young players on the following five categories on a 1-10 scale: Current performance: The current quality of the player’s overall game. Future performance: Where the player’s overall game will be in five years. Gets the people going: Charisma and marketability. Is this player appointment viewing? Would your niece or nephew want to buy their shoes? Intangibles: All of the qualities a team executive looks for in a player: leadership, injury risk/history, reliability. Does this player get it? Foundational qualities: Can you build a franchise around the player’s game? How adaptable is it? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted May 25 Share Posted May 25 Novi Dzordan😆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 25 Share Posted May 25 idemooo lukaa trpaj mooda u usta 1 hour ago, gggggggg said: edwards kao butler u proslom playoffu. od jordanovog sina u prvoj rundi do regena jonnya flynna na kraju playoffa. moze se reci iskljucivi krivaz za 0-2. tako mu i treba, previse klinackog kurcenja trash talk izmedju njega i KD je recimo ok, ono go home ka publici u denveru kad su dobili seriju je bas seljacki 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 25 Share Posted May 25 Kako ga ne voljeti? Lukaaaa Doncicccc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) 18 minutes ago, NikadProtivKaline said: idemooo lukaa trpaj mooda u usta tako mu i treba, previse klinackog kurcenja trash talk izmedju njega i KD je recimo ok, ono go home ka publici u denveru kad su dobili seriju je bas seljacki Još veće seljačenje je McDaniels koji pokušava sam sebi da nabaci zakucavanje na 30 sekundi do kraja u 7. utakmici. Može se sad i napomenuti kako je Edwards najavio zaključavanje Irvinga i onda mu ovaj ubacio 25 poena u prvom poluvremenu prve utakmice i 15 u 4/4 danas. Mnogo su poleteli. Edit: Spojiše se tviter i odgovor Edited May 25 by Урош19 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted May 25 Share Posted May 25 Srecom po Dalas, Lukin stil igre odgovara mu i kad igra sa jednom nogom, kao Bodiriga 2.0 version... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 25 Share Posted May 25 Bravo Luka. Al dobro Vanebajama je bolji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 3 hours ago, Darko said: Sada sam proverio, jebem ti Twitter i misleading headlines/clickbait. Našao sam izvorni članak: https://www.theringer.com/nba/2024/5/22/24162049/best-nba-players-25-and-under-rankings Ranking nije "ko je najbolji igrač", iako su tako stavili u web naslovu (da bi privukli pažnju pretpostavljam). Ovo im je kriterijum. A šta to znači - nemam pojma. 1 minute ago, Don Dusko said: Bravo Luka. Al dobro Vanebajama je bolji! Evo ima ovde objašnjenje rang liste ali je i dalje skroz besmislena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) 2 minutes ago, Урош19 said: Evo ima ovde objašnjenje rang liste ali je i dalje skroz besmislena. Kako god Vanebejama jos po nijednim parametrima nije bolji od Luke. Btw video sam i opet mi je smesno, Edited May 25 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 25 Share Posted May 25 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Kako ga ne voljeti? Lukaaaa Doncicccc https://x.com/BleacherReport/status/1794236551586873637?t=qsV76D6vm0FjYacHicwR4w&s=19 Videlo se da mu se načestitao nove godine na našem, kakav engleski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) 2 minutes ago, Green23 said: https://x.com/BleacherReport/status/1794236551586873637?t=qsV76D6vm0FjYacHicwR4w&s=19 Videlo se da mu se načestitao nove godine na našem, kakav engleski Gober ga udario pesnicom u stomak čini mi se u prvom poluvremenu pa je bilo suđeno da se ovako završi utakmica sa sve čestitkom nove godine. Edit: Inače nije bio flagrant nego onaj faul kad seku kontru pa bude 1 bacanje i lopta sa strane. Edited May 25 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 25 Share Posted May 25 (edited) Provozao ga samo tako. Reakcija McDanielsa sve govori, jasno mu je bilo sta ceka Goberta. Edited May 25 by Miki28 Teoljub typo 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 25 Share Posted May 25 Lepotica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 25 Share Posted May 25 Dobro jutro svima osim minesocanima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 25 Share Posted May 25 Poleteo je mali kuronja malo prerano, treba da ima u vidu da pored Jokica u ligi ima još potentnih jebača. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 25 Share Posted May 25 Minesota gubi u dve neizvesne završnice i u velikom su gubitku. Dalas standardno igra dobro u gostima, uzeli su obe na strani, sad im je u G3 biti ili ne biti. U finalu Minesota ima mnogo veće šanse, nego Dalas. Kakvi su srećnici Bostanezi, niko se ovako do sad nije prošetao do titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 25 Share Posted May 25 Mora se reći da je jedan od ključnih momenata utakmice bio nesviran čist faul Irvinga na McDanielsu kad su morali da daju loptu Mavsima. Nije još gotovo za Minesotu, obe utakmice su bile na nož, imaju kvalitet da ovo okrenu ali ne sa ovakvim predstavama 2 svoja najbolja igrača. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 25 Share Posted May 25 U prvom mecu 6/20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 25 Share Posted May 25 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Mora se reći da je jedan od ključnih momenata utakmice bio nesviran čist faul Irvinga na McDanielsu kad su morali da daju loptu Mavsima. Nije još gotovo za Minesotu, obe utakmice su bile na nož, imaju kvalitet da ovo okrenu ali ne sa ovakvim predstavama 2 svoja najbolja igrača. I pored toga su imali loptu i +2 na 20 sekundi do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 25 Share Posted May 25 34 minutes ago, McLeod said: Dobro jutro svima osim minesocanima. E, jebi ga sada. Zar te nisam opomenuo ... Žao mi je Luka, but McLeod has spoken. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts