Problem sa licnim greskama Posted January 17 Share Posted January 17 37 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ovo znaci da je situacija bas ozbiljna😔 Drzi se Miloje💪💪 Au, kakva vest 😞 samo da se zavrsi dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17 Share Posted January 17 Ovo je odlicna ponuda za Siakama @bodo ovo bi im bila greska. Allen igra odlicno ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 17 Share Posted January 17 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ovo je odlicna ponuda za Siakama @bodo ovo bi im bila greska. Allen igra odlicno ove sezone. Nema šanse da daju Allena. Bar mi se čini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 17 Share Posted January 17 2 hours ago, uini said: moguće je da je video situaciju tek kada se digao na šut, ako je tada i gledao išta osim koša; sad će neko reći, što nije dodao onda iz skoka, jebiga, i to može da ispadne smešno kada nisi neko ko ume da dodaje nije da ga branim, samo razmišljam naglas Čim sam napisao post, pomislio sam - stiže Uini da ga brani 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) E braćo i sestre. Jebem ti ja ovaj život. Danas te ima za nekoliko sati te više nema. Počivaj u miru dobri naš Dejo. Tuga. 😢 Edited January 17 by Čočo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) ... Иницијална реакција емотивна, али и непристојна. Почивај у миру Милоје! Edited January 17 by Big Ticket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17 Share Posted January 17 Tuga😔😔😔 Pocivaj u miru Miloje 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 17 Share Posted January 17 Auuuuu jebem ti zivot i sve, ne mogu da se opasuljim Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 17 Share Posted January 17 Strasno jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 17 Share Posted January 17 Ufff nemam reci 😔 Pocivaj u miru Miloje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 17 Share Posted January 17 Počivaj u miru Miloje, jedan od retkih dobrih ljudi u našoj košarci za kog sam imao čast da upoznam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 17 Share Posted January 17 Jbt kao da je vecnost prosla na onaj osmeh kad je Jokic dao kos za pobedu.. :S 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 17 Share Posted January 17 Baš sam tužan, baš prerano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 17 Share Posted January 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17 Share Posted January 17 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted January 17 Share Posted January 17 Ne prodjose kanadjani loše za Siakamov expiring.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted January 17 Share Posted January 17 A i pičku materinu. Baš sam se sjebao. 😐 Nadao sam se i vjerovao da će se oporaviti. Ali čim je odgođena utakmica i čim je kompletan stručni štab bio u bolnici, pojavio mi se crv sumnje. O jebote...šta ti je život. 🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 17 Author Share Posted January 17 oklahoma moze komotno da dovede browna za playoff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 17 Share Posted January 17 Sta je zivot ☹️ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 18 Share Posted January 18 Spreman za jos jedan poraz protiv Dallasa Lively krenuo jako... Luka fejduje preko Torijana, ovaj bas pripazio da ga ne pipne, daje kos, folira kontakt sa vazduhom i kuka od sudije i za faul. Koliko ne volim ovog lika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 18 Share Posted January 18 Počivaj u miru, Deki 💔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 18 Share Posted January 18 Najbolja treca cetvrtina (i do sada utakmica) sezone Lakersa za sada. Glupost na kraju trece, imamo napad do kraja, pravimo turnover i Grant Will daje buzzerbeater trojku od tablu. Ulazimo sa +17 a znajuci koliko je Dalas opasan u trpanju i da bez problema stize velike razlike, ovo nije gotovo, iako smo ih do sada odvalili. Realno, DLo mora da se pojavi da bi licili na ozbiljan tim, tako je uvek bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 18 Share Posted January 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 18 Share Posted January 18 Uzivam u svakoj sekundi ove utakmice, ovakav performans nismo izveli od pocetka sezone. Vandina najbolja utakmica sezone sigurno. Sad treba nastaviti u ovom ritmu i ne potceniti Bruklin, nego i njih pregaziti. Vreme je da se uhvati momentum i zaigra bolja kosarka... Primetno je da se sve vise igra na Davisa i raste mu i broj asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18 Share Posted January 18 @delgado sve vise udvajaju AD-a, koji je ranije zurio da se oslobodi lopte ali to vise nije slucaj. Sada saceka d vidi razvoj situacije i onda pravovremen pas koji se kaznjava odbrana. Sto se tice utakmice, evidentno je da proslogodisnji starteri itekako imaju hemiju. DLo koliko god ga ne podnosio je bitan sraf zato sto skida pritisak sa AD a posebno Lebrona u organizaciji napada ali isto tako je sposoban da veze po nekoliko pogodaka zaredom. Primijetno je da je Vando sada vec 100% fit i koliko god da je los suter, u odbrani je prava zvijer jer cuva sve od 1 do 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts