Jump to content

Recommended Posts

On 11/4/2023 at 9:20 AM, Barkley#34 said:

Da l' su realni sa ovako jakim bojama parketa? Oči bole od gledanja, mogu misliti kako je tek onima u hali. Dobro neko nije spičio fluo zelenu ili narandžastu.

Nemoj da im daješ ideje, ljubi te brat, zna se da oni pomno prate nas ovde. Ionako mi se iz dana u dan dioptrija uvećava 🥸

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Sombor Shuffle said:

Covek razume sustinu.
Evo kako to izgleda, slikovito opisano

Ovo je Jokic verzija, a bice video i za Luku :classic_biggrin:

 

Nije tebi namenjeno, ali ako neki ovo shvate čak i poluozbiljno - ne čini im uslugu. Pretpostavljam da ima onih koji misle da je Jokić postao ovo što jeste samo na talenat, bez mnogo rada - što je daleko od istine. Ako tako misle u svom privatnom životu - eto problema za njih. "Ja nemam takav talenat, šta da se cimam?". Ili pak: "Talentovam sam jer sam Srbin kao Nikola, radiću više kasnije, sada mogu da se zajebavam". A vreme leti. Karikiram malo, ali poenta stoji. 

 

Naravno da je Jokić radio na telu i to pošteno, vidi se da je dobio na snazi. Samo što ne kurči sa time na društvenim mrežama. Takođe, pretpostavljam da zvezde u NBA više paze na svoj imidž, pa ne dozvoljavaju da ih snimaju onako kako snimaju Nikolu, iako sigurno provode više vremena po strip barovima i ko zna gde još. Zion je dobar primer. Ovaj video mi više ukazuje na slabosti društvenih mreža, koje umeju da daju veoma iskrivljenu predstavu realnosti.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Steta sto ne mozemo svaku da igramo protiv Detroita, mozda bismo imali >.500 skor

Slušao sam jučer Isiaha Thomasa kako je pohvalno govorio o radnoj etici i grinti KD i Booka te kako su proveli zajedno celo leto do početka kampa treniravši 5 dana u sedmici u teretni i dvorani radivši na sebi kao da su tek došli u ligu. Mora se to vratiti. Inače jučer dobra predstava i second unita. Naročito je Gordon bio on fire. Ali kad KD šutira onako nema tu obrane a kad pokušaju duplirat i triplirat uvek neko ostane sam na trojki ili perimetru. Ako ti wide open šutevi ulaze onda nema zime. Pridodaj tome triple threat kad se ova dvojica vrate bit će zanimljivo gledati kakav  je defanzivni plan protivnika. 

Edited by bodo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...