Miki28 Teoljub Posted June 19 Share Posted June 19 Detroit nastavlja da briljira Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 19 Author Share Posted June 19 siakam 4/189.5 monty dobio otkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted June 19 Share Posted June 19 Trajan Langdon, koji blast from the past 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 19 Share Posted June 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 19 Share Posted June 19 Svi treba da znaju šta drugarstvo znači. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 20 Share Posted June 20 Steta je za kosarku sto je Dzejlen Braun MVP finala.Znam da vecina i ne gleda utakmice i da samo pisu na osnovu brojeva, ali ovakav antitalentat u nekom sportu nikad nista uzeo nije.Mene je sramota kao ljubitelja kosarke da ovakvi likovi dobiju bilo kakvu nagradu.Sramotno. 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 20 Share Posted June 20 Ma da, ne moze Benderu air-forsice da ometla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 20 Share Posted June 20 Pa ko je od umetnika zaslužio nagradu pre antitalenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 20 Share Posted June 20 2 hours ago, Jerotije Pantic said: Steta je za kosarku sto je Dzejlen Braun MVP finala.Znam da vecina i ne gleda utakmice i da samo pisu na osnovu brojeva, ali ovakav antitalentat u nekom sportu nikad nista uzeo nije.Mene je sramota kao ljubitelja kosarke da ovakvi likovi dobiju bilo kakvu nagradu.Sramotno. Jedino ako sebe ubrajaš u tu većinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 20 Share Posted June 20 Dobar je Jaylen, nemojmo se zezati, ali je još bolji tim i trener koji su njemu takvom kakav je omogućili da toliko dođu do izražaja njegovi kvaliteti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20 Share Posted June 20 Mnogo je napredovao Jaylen, vidi se da nije bogom dan prirodni talenat kao Tatum npr ali je baš postao 2-way zver. Takođe je u pitanju impresivan atleta koji jedini može da izađe na crtu Edwardsu kad je u pitanju kombinacija atletike, eksplozivnosti i gole fizičke sile na poziciji SG. Najveći antitalenat koji je u novijoj istoriji uzeo FMVP je Giannis naravno, al on je fizikalac sa druge planete pa jebiga. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 20 Share Posted June 20 Potpuno se slažem, isto tako mogu recimo da se kurče i Sacramento Kingsi kako su bili NBA šampioni jer su osvojili jednu titulu kad su bili Rochester Royalsi Treba da se računaju samo titule osvojene u tom gradu. Quote Bill Simmons Says The Lakers Are Cheating By Counting 17 NBA Titles: "They Count Five Minnesota Championships" Bill Simmons thinks the Lakers should stop counting the five titles they won before relocating to Los Angeles. Bill Simmons has aggravated Los Angeles Lakers fans while celebrating the Boston Celtics' 18th NBA Championship win on his podcast with his father as the guest. Simmons said the Lakers cheated their 17 NBA Championships count by claiming the five titles the franchise won while they were the Minneapolis Lakers. "The Lakers cheat though... They count five Minnesota championships. You know what I heard? I think they're gonna count the In-Season championship too. So I think the Lakers' fans think they're still tied. Cut this out as a social clip: You guys can't count the Minnesota titles. They don't count. You stole the team from Minnesota. You don't get to count the titles. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 20 Share Posted June 20 FMP u bedaku. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 20 Share Posted June 20 1 hour ago, Skyglider said: You don't get to count the titles. " Procitao sam "you don't get to count the titties." Mislim da je dosta interneta za ovu nedelju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 20 Author Share Posted June 20 ESPN Sources: JJ Redick has agreed on a four-year contract to become the next coach of the Los Angeles Lakers. Rob Pelinka offered job this morning and Redick’s started working on a staff to surround himself with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted June 20 Share Posted June 20 Za Redika sam odavno napisao,pa su mi se smejali ovde 🙂 Lebron ga izabrao i ko ce tu da se buni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 20 Share Posted June 20 Jašta, Bron bira trenere, a ne može da izdejstvuje da trejduju neki bedan pik 🙂 Sad da vidimo šta će Pelinka da uradi, ali je još bitnije i šta će DLo, jer ako odbije player option, biće teška situacija za Lejkerse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 20 Share Posted June 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 20 Share Posted June 20 Na prvi pogled ako je glava za glavu djeluje ko pljacka za OKC. Dobiju tipa koji se vise uklapa u ono sto oni zele + rjese se momka koji nije fit. OKC je vec dobra defanzivno a ovaj ako zdrav ostane ucinice ih elitnom ekipom na toj strani terena. Oba igraca su u contract year ali je izvjesno da bi Giddeya morali platiti vise nego sto bi morali Carusa pa sve da obojica igraju odlicnu sezonu svako za sebe. Bullsi neki reset odrade da probaju sa njim ko prvim plejom da nesto naprave pa eo da vidimo koliko je to izvodljivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 20 Author Share Posted June 20 imaju jos prostora da dovedu i nekog sutera jer bez toga nece biti uspeha imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 20 Share Posted June 20 Ne znam koliko bi morali Gidija platiti, ali za Karuza već idu priče o 80/4. Ne vidim ni šta bi mogli da izvuku za Karuza, jer i Gidi je premija sa svojih tek 21 godinu. Mnogo se priča o odbrani Tandera, ali nisu rešili pitanje pleja, jer SGA nije punokrvni plej. Pokušali su da igraju sa Dalasom sa ograničenom Gidijevom minutažom, pa smo videli kako su prošli. Ispravno je što su trejdovali Gidija, ali morali su da ganjaju pleja. A da se ne može niđe bez pleja, dokaz su i Finiks Sansi, tri gola skorera i metla od Minesote. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 21 Share Posted June 21 2 hours ago, Skyglider said: Dobar posao, Caruso je šampionski tip role player-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 21 Share Posted June 21 Ako Cikago FO nije uspeo da za Karuza uzme nijedan pick od OKC-a koji se dave u njima, treba da ih navijaci Bulsa lincuju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted June 21 Share Posted June 21 10 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted June 21 Share Posted June 21 6 hours ago, Darko said: Dobar posao, Caruso je šampionski tip role player-a. pa sad ne znam koji je caruso šampionski tip, al ajd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts