DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 5 minutes ago, Darko said: Udvajaju ga stalno, mada u pravu si - govor tela mu je baš loš. Ne pokazuje se kao lider. Nije prvi put da neki tim koristi tu taktiku protiv njega. Ok, ostali bi trebalo da iskoče (pre svega Murray), ali i on kao superstar mora da povuče i baci neku statement partiju. Jasno je da nije tip kao Edwards koji se malo više "busa" i trash talkuje, ali ne može da bude ni ovako pasivan. Inače svako ko bude u 12 za OI će od mene imati podršku, sve dok poštuje reprezentativni dres. Lični animozitet je nebitan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted May 7 Share Posted May 7 Ovo kako navijaci Lejkersa sebe dozivljavaju kao neki bitan faktor u bilo cemu vezanom za NBA, a popili back to back metle, u sezonama gde imaju generational whistle + sve one malverzacije sa potpisanim ugovorima ispod cene, otprilike me podseca na ono radovanje Beverlija nakon sto je sa Minesotom uspeo da udje u plejin. Nezapamcen nivo odvaljenosti od realnosti. Tako da kapiram zasto se svaki poraz Denvera slavi kao titula. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 7 Share Posted May 7 8 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Hajde ostace vam zauvijek dvije dobijene serije protiv Lakersa kao satisfakcija, proslavice se vjerujem burnije nego sama titula 🥰 Titula se slavi, glupo mi je radovati se tuđim porazima. Al dobro, razumem vas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, Sombor Shuffle said: Ovo kako navijaci Lejkersa sebe dozivljavaju kao neki bitan faktor u bilo cemu vezanom za NBA, a popili back to back metle, u sezonama gde imaju generational whistle + sve one malverzacije sa potpisanim ugovorima ispod cene, otprilike me podseca na ono radovanje Beverlija nakon sto je sa Minesotom uspeo da udje u plejin. Nezapamcen nivo odvaljenosti od realnosti. Tako da kapiram zasto se svaki poraz Denvera slavi kao titula. Pa ocito je da smo i vise nego bitni cim ti ne mozes dana preziveti bez da zakmecis na Lakerse ili ko jutros ono epsko guslanje o belosvetskoj uroti 1 minute ago, Darko said: Titula se slavi, glupo mi je radovati se tuđim porazima. Al dobro, razumem vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 7 Share Posted May 7 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @Darko Jamal i Jokic? Tako igraju odbranu mada Jokicu tesko da podigne ruku I kao takav je uzeo conference finals i finals MVP i dao metlu tvom ljubimcu. Mada ove sezone mi se čini da je nazadovao u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7 Share Posted May 7 Ali kako se uvek LAL nadje u diskusiji jbt. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 7 Share Posted May 7 Just now, alpaka Bereta Sida said: Pa ocito je da smo i vise nego bitni cim ti ne mozes dana preziveti bez da zakmecis na Lakerse ili ko jutros ono epsko guslanje o belosvetskoj uroti Hvala, jel ti ostalo malo? Nemoj da si stipsa, sharing is caring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 7 Share Posted May 7 Ja sam i pre plejOfa upozoravao na kouca i njegovu dinastiju i raspustenu bandu, ali me je retko ko ozbiljno shvatio. timO, zajebant... pffft PS. Denvere, goreces! Spoiler 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) 6 minutes ago, uncletima said: Ja sam i pre plejOfa upozoravao na kouca i njegovu dinastiju i raspustenu bandu, ali me je retko ko ozbiljno shvatio. timO, zajebant... pffft PS. Denvere, goreces! Reveal hidden contents Samo zbog tebe mi je krivo da su baš ovako natamburani. ❤️ Edited May 7 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 7 Share Posted May 7 Navio sat jutros u 5 da pogledam drugo poluvreme, video onako bunovan da je 30 razlike za Vukove, rekao sebi šta koi kurac i vratio se na spavanje. Vidim da je bilo veselo na temi u sitne sate. Ovako razvaljivanje je retko ko mogao da predvidi. Deluje trenutno da Wolvesi ovo ne mogu ispustiti ali ako neko može da se vrati u igru to je ipak aktuelni šampion. Naravno, ako Murray izvuče mudanca iz guzice a Jokić odigra kao da nije random utakmica regularne sezone gde ga boli paja da malo pocima telesinu na obe strane. Opet, da imaju bilo kakvog lika sa klupe koji može ponekad da ubaci 15 ne bi ni došli u ovakvu situaciju, jebali ih NBA Stef Lazarevići. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Nisam ocekivao da se Murray ovako raspada. Bas aprijatno iznenadjenje. Mora biti da ipak ima neke povredice ili slicno. Nema neke velike matematike, sa ovim sto on igra Denver bi tesko izasao na kraj i sa Orlandom... Edited May 7 by SteveFrancis#3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Nisam ocekivao da se Murray ovako raspada. Bas aprijatno iznenadjenje. Mora biti da ipak ima neke povredice ili slicno. Nema neke velike matematike, sa ovim sto on igra Denver bi tesko izasao na kraj i sa Orlandom... Ovde nema vise povratka. Minnesota je usla Denveru u glavu, mnogo su fokusirani, Denver nesposoban da im kazni prazne minute, klupa Denvera raspad, kako god da okrenes nema sanse da dobiju 4 od 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 7 Share Posted May 7 14 minutes ago, DameTime said: ❤️ Hvala, ali nema potrebe. Da sam bio tamo, tamburao bi ih ja, dodatno, nakon utakmice. Jeste da bih se preznojio od skakutanja (dok ih do'vatim), ali isplatilo bi se... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, uncletima said: Hvala, ali nema potrebe. Da sam bio tamo, tamburao bi ih ja, dodatno, nakon utakmice. Jeste da bih se preznojio od skakutanja (dok ih do'vatim), ali isplatilo bi se... Novi kondicioni trener Nuggetsa - Patch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, DameTime said: Patch... Pa, da vidis, kako, Nidza sledece sezone kuca kao Gordon! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 7 Share Posted May 7 Babuli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 7 Share Posted May 7 Sve što imam na temu loženja kad se vodi 30 razlike,nebitno ko je u pitanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 7 Share Posted May 7 Da li će Jokić biti prvi MVP koji će dobiti metlu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 7 Share Posted May 7 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Navio sat jutros u 5 da pogledam drugo poluvreme, video onako bunovan da je 30 razlike za Vukove, rekao sebi šta koi kurac i vratio se na spavanje. Vidim da je bilo veselo na temi u sitne sate. Ovako razvaljivanje je retko ko mogao da predvidi. Deluje trenutno da Wolvesi ovo ne mogu ispustiti ali ako neko može da se vrati u igru to je ipak aktuelni šampion. Naravno, ako Murray izvuče mudanca iz guzice a Jokić odigra kao da nije random utakmica regularne sezone gde ga boli paja da malo pocima telesinu na obe strane. Opet, da imaju bilo kakvog lika sa klupe koji može ponekad da ubaci 15 ne bi ni došli u ovakvu situaciju, jebali ih NBA Stef Lazarevići. Povređen je, vidno je. Nema lift koji obično ima. Stvarno se glupo povredio protiv Niksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted May 7 Share Posted May 7 Je li realno u šta se pretvorila ova tema? Uđoh da iščitam malo neku pametnu o taktici, prilagođavanjima kad ono... ova tema se pretvorila u nivo "leo gdesi -penaldo hehe" rasprave. I što je najjače svi mrtvi ozbiljni. Fascinantno mi je da samo kod nas na svijetu i vjerovatno nigdje drugo postoje mrzitelji svega što je naše. Zamisli kao voliš košarku nešto i iz tvoje zemlje dolazi najbolji košarkaš na svijetu i ti iz dna duše provedeš na internetu pola dana svaki dan da ga kao nešto prozivaš. Što je najjače ti isti pljuju preko interneta jednu veličinu kakva je Đoković, a da ne pričam dalje o svakom igraču odavde iole poznatijem. Ne kapiram te frustracije. Samo zamišljam nekog npr Danca da pljuje nekog svog rukometaša recimo, Španca, pa ne moramo ići dalje evo recimo i Hrvata. Najbolje da se napravi neka tema pa nek izbacuju iz sebe to tamo, ovo je baš nečitljivo. Inače o utakmici, fudbalski rečeno Minesota je Denveru prepustila posjed i kažnjavala ih iz kontri. To bi ugrubo bila priča ove dvije utakmice. U suštini mene ova Minesota ne oduševljava ali Denver igra baš onako kako oni i žele da igraju. Malo tranzicije, spor pozicioni napad gdje iz izlaznih pasova na udvajanje Jokića pomoćbo osoblje + Marej ne rade posao. Iz promašenih šuteva kreće nervoza sa velikim brojem izgubljenih lopti što otvara tranziciju Minesoti. Računica je jednostavna, lopta mora brže da kruži i ako se dobtim šutem uvedu u utakmicu otvoriće im se sve. Minesota igra dobru odbranu ali isto tako nemaju poene u rukama u pozicionom napadu. Ovdje je najbitnije može li Marej. Ako on krene, neće Jokića moći ovako da udvajaju više i mislim da Denver u tom slučaju preokreće. Problem je i šut KCP-a koji otvorene šuteve promašuje što ranije nije bio slučaj. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 7 Share Posted May 7 12 minutes ago, Darko said: Povređen je, vidno je. Nema lift koji obično ima. Stvarno se glupo povredio protiv Niksa. I Embiid je igrao vidno povrijedjen protiv Knicksa pa te to nije sprijecilo da seres po njemu iako je imao 33-11-6 seriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 7 Share Posted May 7 hahaha. odra vas nas ef em pe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 7 Share Posted May 7 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Lijepo je kad čoek zna da se šali na sopstveni račun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 7 Share Posted May 7 Petorka Knicksa mora dobiti makar neku spomenicu za ratne veterane kako god da završe ovaj PO run, gazi ih Thibs sve u crveno, ne prašta. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 7 Share Posted May 7 10 minutes ago, jabadabaadu said: Je li realno u šta se pretvorila ova tema? Uđoh da iščitam malo neku pametnu o taktici, prilagođavanjima kad ono... Što se tiče prilagođavanja, Jokić je prilagodio sebi konjske trke sa avgusta u maju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts