DrMV Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Ma kakvo teranje Duška, posle 2 kola?! Kao i svi treneri, igrači, kao i mi obični ljudi u svakodnevnom životu grešimo. S tim što , ja lično, ne mislim da je (samo) Duško kriv za poraz u Kaunasu. Splet okolnosti, po nas nesrećnih, se desio-od pogađanja njihovih frljoka, sudijskih odluka, do nepojavljivanja nekih naših igrača na utakmici, udruženo sa (možda) nekim odlukama našeg trenera i minutažom nekih igrača u 4/4. Što neko reče, malo će tamo timova moći da računa na sigurnu pobedu, a mi smo bili jako blizu nje. Bitno je braniti domaći teren i otkinuti pobede u gostima slabijim (na papiru) protivnicima. I naravno, sve to na čelu s Duškom Ivanovićem! Idemo za početak da preplivamo Moravu, pa da u sredu, uz našu pomoć, pozdravimo SO i (možda) pošaljemo ga na odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 16 minutes ago, DrMV said: pozdravimo SO i (možda) pošaljemo ga na odmor. Kakav odmor? Pa gde ste videli da se tera trener polse 2. Kola? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 17 minutes ago, Crni said: Kakav odmor? Pa gde ste videli da se tera trener polse 2. Kola? Ako misliš na Saleta, on je tamo već dugo na tankom ledu. Još prošle sezone je krenula ta priča uprkos plasmanu na f4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Штета што комшије нису биле паметне да смене Жељка на 4-9, овде се вене секу на 1-1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Bez Tea veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 7 minutes ago, Sector said: Ako misliš na Saleta, on je tamo već dugo na tankom ledu. Još prošle sezone je krenula ta priča uprkos plasmanu na f4. Za sve imate objasnjenje, samo ne za Duskove poraze. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 1 hour ago, Čočo said: Duško je trener koji ima mnogo vrlina ali i poprilično mnogo mana. Naravno da treba ostati do kraja sezone. Ali ako sa ekipom koju je sam selektirao krene da zaostaje u EL i ABA ligi onda treba razmisliti o nekoj alternativi. Hau jes nou Ima tu nekih Duskovih upliva u selekciju (Gedraitis, Hanga, Yago?), ali ovaj roster je miks svakakvih kompromisa - Cokijevog fetis-populizma (Teo, Davidovac, Bjelica), pomozi-zalizanom slucajeva (Simonovic), nekih starih zelja koje su u notesu vec godinama (Nejpir, Bolomboj) + tzv. Tobi-Dzekiri dilema, gde je Dusku receno da bira izmedju njih (dva totalno razlicita profila). Jos se nije rodio taj koji kod Cokija tokom leta ima potpunu autonomiju... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 (edited) 21 minutes ago, fradler said: Hau jes nou Ima tu nekih Duskovih upliva u selekciju (Gedraitis, Hanga, Yago?), ali ovaj roster je miks svakakvih kompromisa - Cokijevog fetis-populizma (Teo, Davidovac, Bjelica), pomozi-zalizanom slucajeva (Simonovic), nekih starih zelja koje su u notesu vec godinama (Nejpir, Bolomboj) + tzv. Tobi-Dzekiri dilema, gde je Dusku receno da bira izmedju njih (dva totalno razlicita profila). Jos se nije rodio taj koji kod Cokija tokom leta ima potpunu autonomiju... To se uklapa u stereotip o Dušku kao starcu u 67. godini života koji samo čeka 1. da legne plata. Tu sam, gde sam, ćutim, trpim. Edited October 15, 2023 by robins 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Celo leto se piše kako je Tobi 1/1 Duškov izbor i da ga je želeo i u Baskoniji i Tobi odigra par loših utakmica odmah ga nije Duško selektirao. Verovatno ćemo svako kolo u zavisnosti od izdanja igrača da radimo transfere iz tima Duško u tim Čović i obrnuto. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 22 minutes ago, Crni said: Za sve imate objasnjenje, samo ne za Duskove poraze. Pa, ako Bog da, Saša će imati 0-3 (plus predistoriju), dok će Duško biti na 2-1. Mislim logičan je zaključak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Istih 12 kao u KaunasuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 1 minute ago, Setite se 2011 said: Istih 12 kao u Kaunasu Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Znači i Teo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Znači i Teo?DaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Deda stavlja tačku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 2 hours ago, DrMV said: Pa, ako Bog da, Saša će imati 0-3 (plus predistoriju), dok će Duško biti na 2-1. Mislim logičan je zaključak. F4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Од почетка до краја смо водили, Борцу честитке на борби. Да ли зна неко зашто Тоби игра овако мало и у Каунасу и сада? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 dj legenda chemical brothers prodigy ratm 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Možete da me linčujete ali ako Duško nastavi u ovoj srazmeri minutaže da koristi centarsku liniju, nama će pored krilnog centra trebati i jedan kvalitetan centar ili će morati Tobija više da koristi. Ovoliko minuta za Mitrovića i Davidovca je samoubistvo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 2 minutes ago, Issey said: Tobi je užasan u odbrani. Neće se on naigrati kod Ivanovića... Simonović isto... U tom slučaju ko je kriv što imamo tri centra koja su loša u odbrani i dva koja su loša u napadu, plus Davidovac koji je loš u oba pravca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Just now, СамоТи3 said: Од почетка до краја смо водили, Борцу честитке на борби. Да ли зна неко зашто Тоби игра овако мало и у Каунасу и сада? I ja ziv nisam da cujem razlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Da nije bilo individualnog kvaliteta Tea i Shabazza svasta bi ovde bilo. Cestitke i Borcu odlicna utakmica sva 3 stranca su im vrh. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 (edited) 6 minutes ago, jaka blazic said: dj legenda chemical brothers prodigy ratm to je odavno poznata stvar cakara je no1 dj aba lige godinama unazad 😄 Edited October 15, 2023 by hk1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Naš reket trenutno djeluje kao loša čorba. Ne znam kako bih ga drugačije opisao. Mitrović i Davidovac u top8 ekipi mogu samo da budu pomoćno osoblje u domestiku. A što sad Dušku ne valja Tobey a nije uzeo Jekirija, Daviesa, Poythressa? 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts