Bad Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Just now, Čvarkov said: Ne znam da li je već bilo. Čoviću odlazi! Bilo je, ali nikad toga nije dovoljno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Igrali smo i mi i komsije protiv istog Armanija, isto kod kuce, i isto bili u debelom minusu. Reakcija, tojest razlika nase i njihove, posle toga je to sto mene cini besnim, i najbolje pokazuje razliku, koju mi nazalost nema sense da smanjimo ili promenimo. Trulli smo od glave do repa. 8 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam da li je već bilo. Čoviću odlazi! To bi trebalo da bude naziv teme. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitalic Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Sa ovakvim rogobatnim imenom teme ove sezone nismo imali nikakvu sansu... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 2 minutes ago, Vitalic said: Sa ovakvim rogobatnim imenom teme ove sezone nismo imali nikakvu sansu... U @uinija sumnjas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 (edited) Kuzmić na listi podrške Vučiću. I Lazić. Edited December 8, 2023 by robespierre 3 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 (edited) 23 minutes ago, robespierre said: Kuzmić na listi podrške Vučiću Pa ti meni potpis ja tebi ugovor. Ti meni deo,, zarade". Ja tebi - ti meni. Zemlja dembelija. Sa jedne strane Željko, kod njega to nema prođu sa druge strane Čović koji živi od mutljavina i UPPR. Jedan SNS projekat je morao da bude žrtveno jagnje za pranje para i malverzacije a drugi za uspehe. Sve po zasluzi. Na naplatu nam dolazi ta 2011.godina. Bolje da se nikad nije ni desila. Edited December 8, 2023 by Čočo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 5 minutes ago, robespierre said: Kuzmić na listi podrške Vučiću. I Lazić. Kazu pratili Jokica. Sto je meni skandaloznije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 13 minutes ago, robespierre said: Kuzmić na listi podrške Vučiću. I Lazić. ima li igde dokaza da stvarno daju podršku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 2 minutes ago, Filbi said: ima li igde dokaza da stvarno daju podršku? Ima, primaju džak para svaki mesec po tom osnovu od KKCZ. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 3 minutes ago, Filbi said: ima li igde dokaza da stvarno daju podršku? Informer brale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 4 minutes ago, Filbi said: ima li igde dokaza da stvarno daju podršku? Pa na osnovu čega misliš da Kuzmić dobija platu od KKCZ? Zbog košarke? Čovjek je u penziji odavno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Nemojte mi reći da ste iznenađeni za ovo sa podrškom AV. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 2 minutes ago, quentin said: Nemojte mi reći da ste iznenađeni za ovo sa podrškom AV. Ja sam više iznenađen što ih je tako malo. Drastično više je onih koji nisu podržali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Sad bar znamo ko će biti u petorci kad coach diplomira 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, Kooineeperk said: Nemanja "na ovu moju igru kad dodam jos sut - to ce biti pakao za ostale" Nedovic! :nije pakao: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 13 minutes ago, quentin said: Nemojte mi reći da ste iznenađeni za ovo sa podrškom AV. Lazić ima taj šapićevski šaebilo nastup sns buzdovančine, tako da nisam iznenađen ni najmanje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 4 minutes ago, robespierre said: Lazić ima taj šapićevski šaebilo nastup sns buzdovančine, tako da nisam iznenađen ni najmanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 5 minutes ago, robespierre said: Lazić ima taj šapićevski šaebilo nastup sns buzdovančine, tako da nisam iznenađen ni najmanje. Hakovan sajt kurira i informera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 (edited) Previse se mi zalimo za napad uzimajuci u obzir da smo primili 56, ponavljam 56 poena od Valensije za poluvreme. Mi smo u 1/2 postigli 40 poena i bili u debelom minusu. U 2. smo postili tek 1 vise tj. 41 poen i bili na pragu pobede. Ne treba biti previse pametan i zakljuciti da se nismo napadom vratili nego smo zategli odbranu. Falio je bolji pristup i energija u odbrani. I nije ovo prvi put, redovno se desava pogotovo na gostovanjima. Edited December 8, 2023 by NikolaTest Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastavnik dzemo Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, Bad said: Bilo je, ali nikad toga nije dovoljno. Koliko puta se culo u areni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 (edited) Šabaz ne igra večeras per SK https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vesti-euroleague/sk-saznaje-sabaz-nejpir-ne-igra-protiv-baskonije/ Edited December 8, 2023 by Bax Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Just now, Bax said: Šabaz ne igra večeras per SK prelazim sa crnog pesimizma na blagi optimizam 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 ovaj tim ima dosta veliki plafon i reci je da je ovo tim za dno EL je neozbiljno....ne kazem da necemo biti pri dnu, posto ima previse primera da su se ekstra skupi i dobri rosteri rapadali u EL...na treneru je da proba da izvuce najvise sto moze od svakoga pojedinacno a tako i od celog tima... moj utisak je da nam sitnice fale da postanemo pobednicki tim...ono sto mi najvise bode oci je da pre cesto imamo vrlo male procente suta za 3 s obzirom na igrace koje imamo i pozicije koje pravimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 1 hour ago, robespierre said: Kuzmić na listi podrške Vučiću. I Lazić. Šljam 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 2 minutes ago, Bax said: Šabaz ne igra večeras per SK https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vesti-euroleague/sk-saznaje-sabaz-nejpir-ne-igra-protiv-baskonije/ :šilbovan: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts