Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

U sustini, ja sam odmah na pocetku rekao da je ovo bas ocajno selektiran tim.

 

Ovako, kad ste agresivni bas svi (Teodosic je igrao top odbranu celo vece recimo) i ako se igra protiv ekipe koja je tanka na centru, mozete da igrate kompetitivno. Za ekipe sa dobrim centrom morate da ih razvucete i napunite vise nego sto ce oni vas preko Tobija i Bolomboja, a to je realno jako tesko.

 

U ovoj utakmici je sve bilo kako treba, jesu i Jago i Nedovic lose odigrali ali ne mogu svi da odigraju perfektno.

 

Ali pokazuje se da treba da igrate visok tempo, sa mnogo rotacija, kako bi kvaliteti vasih netipicnih igraca pogotovo pod kosem dosli do izrazaja. Kad ste Makabi pretrcali, mozete svakog.

 

Sferopulos je stvarno odlican trener. Dosta rotira, ne mrsi sa tajmautima, sve radi pravovremeno, pogotovo kod ovakvih ekipa gde imas 10+ igraca, a nije iskristalisano ko je kome backup i gde moraju pojedini da pokrivaju pozicije koje im i nisu primarne, to je pravi pristup.

 

Odlicno i sprema utakmice.

 

Ako nastavite ovako mozda mozete da se ugurate u plejof.

  • Like 6
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Issey said:

Nejpir jeste bio kancer, ovo večeras je dokaz. Dobra energija, dosta trčanja. Bilo je i gluposti, ali se mora odati priznanje igračima. Ako ubodemo pojačanja, možda se i uguramo u plej-in. Majstor košarke Teo to zaslužuje...

Nije, i nema potrebe za tim, završena priča i tačka.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Don Dusko said:

 

Treba vise utakmica za rep uzorak. Videcemo kakva ce biti energija kada ne budu ulazili ovako sutevi. Jbg. Nije svaki dan badnji dan.

I Makabi je ubacivao šuteve u visokom procentu. Zo i Boldwin čini mi se 7/9 kombinovana za 3.

Presudila je switch difens ja bi rekao, uz pogođene suteve naravno. Sva sreća da smo odustali od jebenog iskakanja.

Link to comment
Share on other sites

Yago danas nije čak bio ni los. Ne može se za ovu partiju reći da je loša. Tačan termin je da NIJE POSTOJAO na terenu. Zabrinjavajuće. Nemamo više Šabaza, Teo će da crkne ovako, prosto je dogorelo za pleja sad. Plus Nedović u štetočina modu.

 

Makabi... ne znam, ako njima samo Di Bartolomeo nedostaje, ja sam šokiran da su ovoliko visoko na tabeli.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Don Dusko said:

Nedovic treba da se trgne. Losa utakmica, lose odluke koja je kulminirala onom izgubljenom kada je preskocio otvoren sut.

image.png.b779e3b567ef88c5f45b6d7185b6078a.png

Dobro ne mogu svih 12 igrača da odigraju svaku utakmicu dobro.

Dali smo 98 poena, treba biti zadovoljan.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

?, Teo

Nedovic, Lazic

Giedraitis, Davidovac

*Hanga po potrebi od 1 do 3 kao i veceras

Mitrovic, ?

Bolomboj, Tobi, Gilespi

 

Ako do nove godine ovo bude 12 i ubodemo 2 prava pojacanja na 4 i 1 (sto nisu Pengos ili Volters na primer) mozemo da dobacimo do plej in/plej of faze, kao i da pariramo Partizanu u borbi za 3 trofeja u suprotnom sanse su dosta male.

Edited by Brat od Korneta
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Srecna prva pobjeda u gostima svima koji slave. 
Teo, msm, sta reci... Nisam bio za njegov dolazak, nisam ni sada da budem iskren, ali ovo sto radi me dematuje i super je dok je tako, samo neka nastavi.
Ostali takodje jako dobri, Tobi u prvom poluvremenu, Bolomboj citavu tekmu, pa cak i Davidovac. Hanga, isto dobar, Gedraitis takodje, mada je kasnije malo spustio rucnu, tj promasio je neke otvorene suteve. Mnogo je znacilo sto se hanga vratio sada, i nekako mi djeluje da je Sabaz bio tu dok Hanga nije dosao, kada se hanga vratio odmah je bila paljba, mozda je to bilo neki interni dogovor, ko zna. 
Neda je bio los uz Jaga, ali to mi je podnosiljivo dokle god nije konstantno. Tako da cemo vidjeti u narednim utakmicama. 
Ono sto nam fali je taj igrac na 1/2 i cetvorka i naravno da vidimo ledja Kuzmicu i Simonovicu. Kapiram da bi to vec bio jako dobar tim sa kojim bismo mogli da dostignemo ciljeve koji su zacrtani. 
Naravno, kao sto sam i prosle godine pricao oko sage sa Kampacom, isto tako i sada. Za sve ovo, mora neko da odgovara, znamo svi ko. Tako da bih to podvlacio i nakon pobjede i nakon poraza.
Sudjenje je bilo lose, ja stvarno ne znam sta ljudi sviraju. Mozda ja ne znam kosarku, moze biti svasta. 
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

"Igrali smo kao tim, svih 10-11 igrača koliko je trener koristio. Svi su pokazali energiju. Tobi je imao četvrtinu gde je bio sjajan, Rokas, Hanga, Deki... Tako treba da igramo. Uvek neko treba da iskoči i preuzme odgovornost", rekao je Teodosić, koji je potom upisan da prokomentariše svoju partiju:

"Zbog drugih momaka sam bio u situaciji da dođem do toliko asistencija. Ne želim da pričam o sebi. Ovo je način na koji ćemo stići do ritma i momentuma."

 

Svoje utiske je podelio i Rokas Gedraitis, koji je svih svojih 16 poena postigao u 3/4.

"Ponosan sam na sebe i sve. Stigli smo do važne pobede. Večeras slavimo i sutra idemo ispočetka", rekao je Litvanac koji je pohvali Tea:

"Teodosić je sjajan igrač, jedan od naših lidera. Igra sjajno, šta drugo da kažem."

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije da će Teo imati ovakve partije svako kolo, ali raduje to što smo dobili utakmicu sa Nedom u kontraritmu, užasnim Jagom i malim doprinosom Mitrovica.

 

Teški smo autsajderi u narednom kolu protiv crnih Grka predvođenih zlim Turčinom, ali ima neke nade... red bi bio da konačno dobijemo utakmicu koju (stvarno) igramo u gostima.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...