Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Jako mi je žao da kažem ovo sada ali mislim da neka doselekcija ne može da poboljša  ovaj tim. Pratim košarku više od 30 godina ali ovakvu malodušnost i nesigurnost ne pamtim da sam video. Kada gledam sa kakvom energijom igraju drugi EL timovi vrlo mi je žao što ovi igrači ne pokazuju takvu motivaciju. Šteta!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Sector said:

Samo se nadam da će aba ostati na jednom mjestu u EL naredne sezone i da nas samim tim čeka pauza u tom takmičenju. 

 

Ovo nije za nas, samo se bacaju pare. 

Овоме се и ја надам. Кад већ немамо буџет да заиста будемо конкурентни за највише домете у ЕЛ а и ово добијеног новца није потрошено оптимално, бар да не играмо улогу конкуренције у региону како би се рекло да не иде све на једну страну.

Написао сам пре неки дан да је екипа прављена да освоји ЕК а не ЕЛ, међутим, после вечерашње утакмице нисам сигуран да бисмо освојили ни ЕК.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Jedan fun fact - Branko Lazić je večeras postavio lični rekord u EL po broju izvedenih i pogođenih slobodnih bacanja. Trenutno je na 6/6, a ima još jedna cijela četvrtina.

Pa vi onda drugi put recite nešto za Damira Javora. :s_d:

Edited by Sharp
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Tri kljucna problema su nam tri najskuplja igraca uz Kumaru, dakle inicijalno tri startera i glavna igraca - Sabaz, Rokas i Tobi. Cetvrti problem (mozda i najveci) je Davidovac ciji je svaki minut na terenu luksuz, jer je lik verovatno najgori igrac u EL trenutno, a nama guli 20 plus minuta. 

 

Sramota je koliko su jadni, koliko ne doprinose i koliko im se titraju jajca ovde, valjda jer se nadamo da ce da proigraju. Moguce i da oce tamo u februaru kad bude najnebitnije, pa ce Rokas da bude MVP Kupa. No, ne pamtim da smo ikad ovoliko tolerisali likove na lepe oci, jer em sto nista ne igraju, em ne hasluju, ne krvare kolena, ne rade doslvono nista.

 

Svaka cast Teodosicu, Nedovicu, Mitrovicu, Bolomboju koji igraju vrhunski, uz neretki doprinos Lazica i Jaga. Fali bas Hanga, ali sta je tu je.

 

Najgora smo ekipa u EL. Bice lepih pobeda u Areni, i samo na konto toga necemo zavrsiti kao poslednjeplasirani, ali bice neko jako 12. mesto. 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svasta bih sad napisao ali cu popiti ban

 

Cemu bre da se nadamo kad imamo 3 otvorene trojke kad se lomi utakmica koje promasujrmo.I to promasuje Litvanac koji je doveden upravo samo da bi to radio bukvalno.

Imamo shabaza koji tapka loptu, teraj se bre vise  u tri lepe,zivce da mi kidas i da te cekamo do aprila neces li odigrati jednu utakmicu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...