Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

Raspored do kraja godine u Evroligi jeziv, ne toliko sam po sebi vec zbog toga koliko smo zasrali pre njega.

Sve od sebe da damo protiv Valensije da pokusamo da napravimo brejk protiv tima koji je vezao 5 poraza, mislim da je moguce. Onda Baskonija tamo koja je meni jedna od najtezih utakmica ove sezone, Dusko je ovaj tim selektirao sa 30 nedostataka i sad moze to da iskoristi. Sedekerskis ubedljivo najbolji skakac lige, Moneke napada career-high protiv Davidovca, bas ne vidim kako bi to dobili s obzirom i na nase sutersko raspolozenje na gostovanjima gde imamo 0-5.

I da napravimo taj brejk u Valensiji i dobijemo Albu kod kuce, do kraja polusezone iz meceva sa Makabijem, Realom i Panatom nama treba 2/3 pobede da bi imali 8-9 skor koji je i dalje negativan. 

U ovom sledecem periodu imamo mozda i poslednju sansu da ostanemo u trci za to nesto u Evropi o cenu sanjamo vec duze vreme. Naravno, uprave koje ne igraju ovo rekreativno i koje nisu jake samo na recima bi doveli pojacanje makar iz Evrokupa do tog duplog kola, bar da se pokrije ta crna rupa na poziciji 4, ali dobro tome se ni ne nadamo vise.

1 hour ago, pilif88 said:

Dzon Holand ne ume da igra odbranu, niti je ikada umeo, niti je ikada igrao cak ni kada bi sam bio na terenu. Toliko o tome.

Lazarevic nije dao dugu dvojku ni poludistancu vec trojku uz gazenje linije. 

@Wingwalker

Da li imas 4 miliona da platis raskid ugovora?

Pa to upravo i piše. Holand ne ume odbranu a Lazarevic napada. Ne znam sta ti nije  jasno?

Žao mi je naravno Šabaza, razumem ga kao čoveka i oca ali trebamo li sad pustiti sezonu niz vodu zbog toga? Jer vrlo verovatno bi tabela izgledala dosta drugačije da on isporučuje ono što bi trebao da isporučuje.

• Like 1

Bas fali Hanga, posebno sad kad je Rokas u bunaru... Za njegovo stanje se diljem interneta svasta moze procitati, od toga da je zavrsio sezonu, a mozda i karijeru, do toga da ce se vratiti protiv Albe. 

Sudeci po nacinu na koji je hodao juce posle utakmice, ne deluje kao da ce u skorije vreme na parket, ali moguce je da nosi nekakav steznik ili nesto sto mu otezava kretanje.

• Like 1

Svideo mi se ovaj Daum kao igrac, dobar sut, ruke do poda, dobar skok a verujem i da nije skup. Voleo bih da vise rizikujemo sa igracima poput njega, Jaga, Cabokla, PJ, dakle sa igracima koji se probijaju i u punoj su snazi a ne sa ispusenim mustiklama koje se vrte po EL.

Sabazz- ov problem sto mu nedostaje mali jeste nezgodan, ali nije ni u top10 problema koji mogu da te zadese a sa cime verujem da se vrhunski sportisti suocavaju tipa bolest voljenih, smrt u porodici, bankrot, razvodi, izdaja..

• Like 2

5 minutes ago, fradler said:

Bas fali Hanga, posebno sad kad je Rokas u bunaru... Za njegovo stanje se diljem interneta svasta moze procitati, od toga da je zavrsio sezonu, a mozda i karijeru, do toga da ce se vratiti protiv Albe. 

Sudeci po nacinu na koji je hodao juce posle utakmice, ne deluje kao da ce u skorije vreme na parket, ali moguce je da nosi nekakav steznik ili nesto sto mu otezava kretanje.

Rekao je Janis na konferenciji da mu je koleno bolje i da je poceo da trenira individualno. Mislim da su realno sanse da ga ocekujemo protiv Albe.

^kod Cove je to samo moc navike. Kad se u zivotu izrekne toliko lazi, i njemu samom bude cudno da prica istinu.

Nego, dva bas vidljiva ofanzivna buga:

1. Sabaz je jako nesiguran, sto vodi do loseg odlucivanja u igri. Ne napada preuzimanje (sem ukoliko Teo ne insistira na tome), prosledjuje loptu dalje. Mora imati jasnu ulogu sta moze, a sta ne da radi, i to je posao za Sferu. Drugim recima, to sto ga je spojio sa Teom na terenu meni ne deluje kao resenje na duge staze.

2. Luka je posle par eksperimenata vracen u ulogu rolera, a Bolomboj izvucen na 6.75. Menjaju se u toj ulozi, ali nek bude da je odnos 4:1. Dzoel ce biti ignorisan do bola kako ide sezona... Svakako da igra sa Bolombojem maksimizira Lukine pluseve, ali bez prave cetvorke ta postava ce izgledati sve losije.

• Like 2

7 minutes ago, Fromthecorner said:

Hanga se oglasio na Fejsbuku danas:

Prošli smo kroz dugi novembar. Moram biti strpljiv sa svojom povredom. Počeo sam sa treninzima snage ove nedelje, nadam se da ću se vratiti u akciju kroz par nedelja. Ostanite pozitivni i crpite snagu iz pobeda kao sinoć!

Ma laze, samo da bi Covica navukao da kaze nesto slicno, pa da ga ovde pljuju i dobiju dosta +.

2 hours ago, Wingwalker said:

Ostaje nam dve opcije: da sačekamo da li ćemo Šabazovu najgoru sezonu usled ličnih problema galantno pokriti sa rekordnim klubskim ugovorom ili da ipak, shodno kako ovo ide, sami što pre iniciramo neki kompromisan razlaz a drugi milion uložimo u dovodjenje kombo defanzivnog beka ili genuine četvorke pa nek je i EC level.

Jednom za sva vremena da izbacimo iz rasprave da mi odlucujemo kad  i kako ce se ugovor raskinuti. Mozemo mi da iniciramo i da AV bude predsednik celog Univerzuma, ali sta univerzum briga za nasu inicijativu.

Zasto bi Sabaz rekao bas super sto od mene trazite da Vam poklonim milion. Moze biti i da bi bio toliko srecan pa da kaze predivno, toliko ste me obradovali da sam resio da Vam poklonim i drugi, plus ako je ugovor 1+1 onda je player option, pa on tako srecan kaze oprastam Vam i ona 2 miliona za sledecu sezonu.

Tako da Sabaz tesko da ce izaci iz ugovora i raskid saradnje sa njim kosta 4 miliona minus ono sto je do sad inkasirao. Mada sta je to za sirotinju, daj 5 karata.

• Like 1

I da raspored je bio poprilicno lagan, ako se planirao ulazak u Top4, pa jos i napad na EL titulu. Solidno lagan, ako se misli ici u Top8. U gostima Zalgiris, Virtus i komsije bi morala da bude bar jedna pobeda, ne samo za Top 4 ekipu, napadaca na titulu, vec i za Top 8 ekipu. Gde je to lakse napraviti brejk. Mozda protiv, Pao, Fenera, Reala, Barse, Oly. Ovako ispada da se brejku mozemo nadati samo protiv Albe i Asvela u gostima, eventualno jos Bajern. Ali to nece biti dovoljno ni za 10 mesto jer vec imamo dva poraza na svom parketu i to protiv drugo i trece EL pozivaca. Armani i Monako nisu najvece zveri koje cemo ugostiti. Ko sme da potpise da cemo pobediti Real, Barsu, PAO, Oly, kad Armani i Monako sve vreme imaju kontrolu nad utakmicom u Areni. Svaka cast svima, ali nije to sam krem EL kosarke. U ovom trenutku mi imamo dva poraza kuci i ocekivati je jos, pa bar tri. Ja bih voleo da mi neko kaze gde mi to planiramo da nadoknadimo 5 pobeda, koji su to tereni. Tri sam ja naveo, a sasvim sigurno necemo pobediti sve tri, mozda cak ni jednu, ali eto i da pobedimo sve tri, gde je to lakse pobediti na strani nego Armani ili Monako kod kuce.

Nismo mi samo izgubili i protiv Armanija i Monaka, vec su oni kontrolisali utakmicu i samo je bilo pitanje kad ce je prelomiti. Isto tako nasi porazi protiv Virtusa i Oly su mnogo manji od onog sto se desavalo na parketu. 15 razlike je imao Virtus, pa se malkice opustio i utakmica je dobila na dramaticnosti, ali samo dok nisu opet dali po gasu. Slicno i Oly, isto desetkovan. Kazem jos jedanput, pozicija na tabeli, pa i skor i nisu toliko losi, iako smo samo dno tabele, koliko smo nemocni na samim utakmicama i koliko ne zavisi od nas vec od protivnika. Izuzetak su Fener i Asvel.

Edited by kokodakalo
  • Ha-ha 1

Jednom za sva vremena da izbacimo iz rasprave da mi odlucujemo kad  i kako ce se ugovor raskinuti. Mozemo mi da iniciramo i da AV bude predsednik celog Univerzuma, ali sta univerzum briga za nasu inicijativu.
Zasto bi Sabaz rekao bas super sto od mene trazite da Vam poklonim milion. Moze biti i da bi bio toliko srecan pa da kaze predivno, toliko ste me obradovali da sam resio da Vam poklonim i drugi, plus ako je ugovor 1+1 onda je player option, pa on tako srecan kaze oprastam Vam i ona 2 miliona za sledecu sezonu.
Tako da Sabaz tesko da ce izaci iz ugovora i raskid saradnje sa njim kosta 4 miliona minus ono sto je do sad inkasirao. Mada sta je to za sirotinju, daj 5 karata.
A zašto se ovde pravimo nevešti da ne znamo kako se rešavaju takve situacije ?
Da je kao Bjelica u Feneru cele sezone povredjen tada mu ne možeš ništa ali i ne očekuješ ništa dok ne ozdravi...šit hepns okolnost.
Kod Šabaza je problem što njemu nije do košarke...a kaće biti, ne zna se.

"Dečkonja...brat-bratu, čekali smo te pola sezone jer koštaš milione a tvoji minuti nas dodatno koštaju Boba oca. Izvoli na tribine."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...