Урош19 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Beograđani sezonci, koliko dugo ste čekali na sezonsku nakon mejla da je predata Bexu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Bex isporucuje 1-3 radna dana, vikendom ne isporucuje. Obicno bude isporuka sutradan za vece gradove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Koliko ćemo imati treninga u Areni pre Asvela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 18 hours ago, DameTime said: A brate mili, u svakom društvu ikad muškarci ogovaraju i ne znaju da ćute Gospođice @DameTime vidimo se na sudu. 🙃 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 14 minutes ago, mister-no said: Koliko ćemo imati treninga u Areni pre Asvela? Koliko god, neće biti dovoljno. Kao da nismo ni imali. Neozbiljnost na nivou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Gospođice @DameTime vidimo se na sudu. 🙃 Neka me tvoj advokat kontaktira! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 1 hour ago, Nini3112 said: Niko da pohvali Bolomboya ali meni je covek savrsena izmena kad nam fali malo defanzive(a falice nam),uz neki alley i ranpu moze da bude bas koristan Bas sam ga pohvalio na live temi juce kad sam video da ga neki kude. Kad je usao skok u defanzivi koji je do tada stucao se stabilizovaao i na svakoj utakmici skine neku bananu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Neka me tvoj advokat kontaktira! Novac koji dobijem od strane suda i naplatim od Vas gospođice @DameTime, doniraću nekome po Vašem izboru, npr Bucksima za jednog pivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Just now, Čvarkov said: Novac koji dobijem od strane suda i naplatim od Vas gospođice @DameTime, doniraću nekome po Vašem izboru, npr Bucksima za jednog pivota. Zadrži, da dovedete upotrebljivu dvojku umesto Nedovića 🙃 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 51 minutes ago, Čočo said: Koliko god, neće biti dovoljno. Kao da nismo ni imali. Neozbiljnost na nivou. Čija neozbiljnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 4 minutes ago, Stanko1997 said: Čija neozbiljnost? Nečija definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Just now, Čočo said: Nečija definitivno. Slažem se. Ali ne verujem baš da smo imali mogućnost da koristimo tu Arenu za treninge i media day, a da nismo hteli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 1 hour ago, Cavani said: Bex isporucuje 1-3 radna dana, vikendom ne isporucuje. Obicno bude isporuka sutradan za vece gradove Meni su juce dostavili, tako da rade subotom, za nedelju ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Slažem se. Ali ne verujem baš da smo imali mogućnost da koristimo tu Arenu za treninge i media day, a da nismo hteli.Kad i da treniramo od deset dana sveckog u rvanju pa tri rasprodata koncerta Prijovićke do juče. A slede...Gibon 20-i i 22-i oktobar. Hauzer 24-og, pa IL Divo 28-og.U novembru Merlin ima 4 koncerta, Lukas jedan. Pa do novaka...Imortal Ilić, Dragana Mirković...i još neki nikad čuo. Icepaćemo se od treniranja u Areni i mi i komšiluk. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 11 minutes ago, Wingwalker said: Kad i da treniramo od deset dana sveckog u rvanju pa tri rasprodata koncerta Prijovićke do juče. A slede ...Gibon 20-i i 22-i oktobar. Hauzer 24-og, pa IL Divo 28-og. U novembru Merlin ima 4 koncerta, Lukas jedan. Pa do novaka...Imortal Ilić, Dragana Mirković...i još neki nikad čuo. Icepaćemo se od treniranja u Areni i mi i komšiluk. Moramo da organizujemo nešto da kao naš trening bude koreografija nekom pevaču ili grupi 😂 to nas jedino vadi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Kalinic sledece sezone u Zvezdi. Da je pametan bio, trebao je i ove. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 3 hours ago, VISOKOLETAC said: https://kkcrvenazvezda.rs/2023/09/30/kk-crvena-zvezda-meridianbet-gospodo-rakic-vidimo-se-na-sudu/ Umesto sto smo se mucili da pisemo saopstenje bolje da smo samo ovo poslali doticnoj. Bukvalno niko nikad cuo do danas za nju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Moramo da organizujemo nešto da kao naš trening bude koreografija nekom pevaču ili grupi [emoji23] to nas jedino vadiKa'smo cigani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 16 minutes ago, Miki28 said: Kalinic sledece sezone u Zvezdi. Da je pametan bio, trebao je i ove. Da gledam ga sada u ovoj nikad slabijoj Barsi, uopste ne treba da je tu, vec u Zvezdi ove godine, bilo bi top i za njega i za nas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 1 hour ago, Wingwalker said: Kad i da treniramo od deset dana sveckog u rvanju pa tri rasprodata koncerta Prijovićke do juče. A slede ...Gibon 20-i i 22-i oktobar. Hauzer 24-og, pa IL Divo 28-og. U novembru Merlin ima 4 koncerta, Lukas jedan. Pa do novaka...Imortal Ilić, Dragana Mirković...i još neki nikad čuo. Icepaćemo se od treniranja u Areni i mi i komšiluk. a kad odu Teo i Nedovic da se razmrdaju u Areni svi se na forumu bune 😑 5 minutes ago, Stefi88 said: Da gledam ga sada u ovoj nikad slabijoj Barsi, uopste ne treba da je tu, vec u Zvezdi ove godine, bilo bi top i za njega i za nas... moja najveca zelja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Kod nas ljudi igraju za stipendije... Teo i Nedovic iz svog dzepa daju pare da skacu po Areni... sirotinjo i bogu si teska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Kalinica ocekujem sledece sezone u Zvezdi pa da vidimo i Teo-Neda-Kalina trio 💪❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Lojdara brat dok se oporavi ostaće mu neka sića minutaža pored Kembe, Jamesa i Okoba.Rešenje se samo nameće.Nedari ništa ne verujem. Nikad pouzdan na klubskom ni reprezentativnom nivou. Posvećen ni blizu levela koji zaslužuje taj fizio, skil set i talenat. Gledam danas reprizu sa Igokeom...te kretnje. Pod kojim uglom mu je telo u prodoru. Najelegantniji ali i najluksuzniji EL bek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Ne verujem da ce ga Sasa pusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Kako Mile rece, u Igri su bili Lojd, Hilijard i ne secam se treceg imena... Ali nama uvek neko ili malo fali... Zamislite Sengenliju i Lojda na ovu ekipu... Brutalno I opet to nebi bio toliko skup tim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts