Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Beonegro said:

direktan crveni ouvaj bajni tran trajni ban

Vidi, ne mogu da zanemarim nba, opalim dremku kad igraju jevropljani, a mora i da se radi jbga.

Posted

Playoff EL je najbolja košarka izvan NBA, na F4 zbog značaja utakmica na kojima nemaš pravo na grešku se desi i pravi hrkljuš ali u seriji do 3 dobijene najbolji klubovi Evrope pokažu sve što imaju.

• Like 24
Posted (edited)
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Playoff EL je najbolja košarka izvan NBA, na F4 zbog značaja utakmica na kojima nemaš pravo na grešku se desi i pravi hrkljuš ali u seriji do 3 dobijene najbolji klubovi Evrope pokažu sve što imaju.

I zato bi se kao i u NBA trebao igrati do kraja, a ne samo jedna runda Playoff-a.

Edited by Borca
  • Like 15
  • Thanks 2
Posted

Moja predvidjanja za F4 su:Real, Pao, Monaco, Barselona. 

Nekako ne bi mi bilo krivo da Monaco osvoji, ali tipujem na Barsu. Imam osjećaj da su se oni malo poslozili kako sezona odmiče kao ekipa, družina. A kvaliteta i ludila imaju u ekipi i šampionskih igrača kao Veseli i Kalina. Niko L je ludak plus podgrijani RikiR plus Satoranski. Parker se prilagodio. Ni Grimau im neće odmoći.

Posted
1 hour ago, odupri se ludilu said:

Moja predvidjanja za F4 su:Real, Pao, Monaco, Barselona. 

Nekako ne bi mi bilo krivo da Monaco osvoji, ali tipujem na Barsu. Imam osjećaj da su se oni malo poslozili kako sezona odmiče kao ekipa, družina. A kvaliteta i ludila imaju u ekipi i šampionskih igrača kao Veseli i Kalina. Niko L je ludak plus podgrijani RikiR plus Satoranski. Parker se prilagodio. Ni Grimau im neće odmoći.

Kad smo kod tipova i Barse cak i finala, tipujem da ih Olimpijakos izbacuje iz dalje price.

• Like 1
Posted

Komplikuje se ulazak Dubaija u EL, pojavile su se nove ekipe sa A licencom koje su protiv ulaska, navodno im nije dovoljno para + Pesic je vec kontaktirao igrace par klubova povodom prelaska u Dubai iako nisu zvanicno primljeni u takmicenje. Glasanje o prijemu u takmicenje se odlozilo na neodredjeno, tako da pitanje sta ce biti sa ovim timom.

Po meni sve ovo pokazuje (ne)ozbiljnost EL kao takmicenja, ali bice zanimljivo ispratiti sve ovo

Izvor: https://encestando.es/el-real-madrid-lidera-un-nuevo-grupo-de-equipos-que-se-oponen-ahora-a-la-entrada-de-dubai-no-hay-votacion-prevista-a-corto-plazo/

Posted (edited)
21 hours ago, Borca said:

I zato bi se kao i u NBA trebao igrati do kraja, a ne samo jedna runda Playoff-a.

Jos jedan razlog zasto je F4 u Evroligi problematican je sto vecina ovih najboljih ekipa nema podrsku navijaca. Na primer i prosle i pretprosle sezone je bio El Clasico u polufinalu. I sad ocekujes spektakl, a ono krene utakmica i cuje se skripa patika maltene. Utakmica moze da bude ludilo, ali bez dobre atmosfere to nije potpuni ugodjaj, a F4 bi to trebalo da bude. Prethodna dva fajnal fora je izvukao Olimpijakos i njegovi navijaci, inace sa Barsom, Realom, Monakom i jos nekom ekipom bez podrske navijaca to bi izgledalo bas otuzno. Atmosfera kao na predsezonskom turniru na Kritu. Nazalost kosarka u Evropi nije dovoljno atraktivna da bi imao vrhunsku atmosferu na neutralnoj lokaciji. Mozda pola lige ima tu navijacku bazu da prati ekipu u velikom broju na F4.

Tako da je sada super sto se PAO vratio, iako mi nisu previse simpaticni kao skup likova. Bice oni ili Makabi u Berlinu. Nadam se da ce Fener pre Monaka, kao i Olimpijakos pre Barselone.

Edited by Del Piero
  • Like 1
Posted
1 hour ago, BaneSto01 said:

Komplikuje se ulazak Dubaija u EL, pojavile su se nove ekipe sa A licencom koje su protiv ulaska, navodno im nije dovoljno para + Pesic je vec kontaktirao igrace par klubova povodom prelaska u Dubai iako nisu zvanicno primljeni u takmicenje. Glasanje o prijemu u takmicenje se odlozilo na neodredjeno, tako da pitanje sta ce biti sa ovim timom.

Po meni sve ovo pokazuje (ne)ozbiljnost EL kao takmicenja, ali bice zanimljivo ispratiti sve ovo

Izvor: https://encestando.es/el-real-madrid-lidera-un-nuevo-grupo-de-equipos-que-se-oponen-ahora-a-la-entrada-de-dubai-no-hay-votacion-prevista-a-corto-plazo/

Ma to pojedinci pokusavaju da isteraju svoje sitne interese pa se ko fol nesto kurcobesaju.

Slicno je uradio i Bokan kako bi progurao Studentski ka vlasnickom statusu.

Nije to nista sto Arapi ne mogu da namire, njihov upad na ovo trziste je neminovan i nece to neka Valensija, Alba ili cak neko veci da spreci.

Bice interesantno videti koga ce Kari pokusavati da Panteruje i odvede u EK.

Moji pikovi: Kalates, Satoranski, Marinkovic, Dobric, Ibaka, Dorsi.

Posted (edited)
22 minutes ago, Nenadd said:

Bice interesantno videti koga ce Kari pokusavati da Panteruje i odvede u EK.

Moji pikovi: Kalates, Satoranski, Marinkovic, Dobric, Ibaka, Dorsi.

Za Marinkovica su se nezvanicno interesovali ali mislim da je on zavrsen vec u kkp-u na konto intervjua Davora Ristovica a i Ostoje mislim da je tu ostao samo potpis.

Za Dorsija se spominje Oli. Mada ne znam gde ce i sa njim i Evansom (navodno dogovoren za 3.2m za 2 sezone) i jos i Vokapom i Gossom i Larentzakisom svi imaju ugovore kao i Mekisik koji igra tamo i 2 i 3 a morace i da se rastosiljaju Brazdeikisa i Longa.

Satoranski ima veliki ugovor u Barsi do 2026.

Ibaka nek ode i tamo (ako nije nas pik nazalost) samo da ne ode u kkp. Sjajan igrac.

Najrealniji su mi tu Kalates i Dobric koji ima ugovor ali je to 3x manje od Satoranskog jos je na godinu dana a ne na jos 2 godine a i ima malu ulogu u Virtusu.

Interesuju se inace Dubai za Larkina. Efes mu nudi 2 sezone po 3 miliona a Fener 3 sezone po 3 miliona. Kapiram ako ga Dubai dovodi za Evrokup prve sezone da ce bas morati da se isprse. Larkin ispade najtrazeniji, Dzejmsa niko i ne pominje. Kapiram da ostaje u Monaku onda, mada nema nigde nikakvih vesti a za sve druge najbolje dostupne igrace ima nekih vesti makar interesovanja. Svakako ne mogu zamisliti Karija i Dzejmsa. 😄 Inace nije jos Kari zvanicno potpisao za Dubai al je navodno najblizi. 

Edited by Brat od Korneta