Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
On 1/11/2021 at 9:10 AM, božija noga said:

Za strimove koristio sam često sajt livetv.sx 

Da obavestim one koji ga koriste (ako jos ima takvih osim mene) da je cenjeni livetv.sx preminuo 😞 

Mozda ga oprave, ne bi im bilo prvi put. Sjajan je sajt, apsolutno svaka utakmica je mogla da se nadje na njemu.

Edited by pantelia
Posted
5 hours ago, Ne sam Safete said:

Je li neko plaćao EL TV?

Ako jeste, koja je varijanta, sa šifrom se mogu ulogovati na bilo koji uređaj ili je ograničeno?

Ja sam imao prosle godine, ograniceno je na 1 uredjaj. Sacekaj sledeci mjesec mislim da ce biti neki Early Bird promo kod za to da te ispadne jeftinije. Imas EL i EC live i on-demand, ja sam na racunaru pratio utakmice imas i opciju split screen na 2-4 meca istovremeno da pratis ako te interesuje.

• Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Darko said:

Zna li neko gde može da se gleda Srbija-Grčka?

Hvala!

Ako nekoga zanima, uplatio sam Courtside 1891, poprilično jeftino za pola godine ($29 australijskih dolara). Sve Evrobasket i kvalifikacione utakmice uživo i on demand. 

Edited by Darko
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Poz braco, mozda neki vec znaju, neki ne. moj je rd-live.com site, i tu imamo domace kanale, trenutno nisu toliko stabilni, pa me zanima neko iz Srbije ako ima iris go od mts-a ili supernova tv, ugl gdje imaju arene sport, da mi posudi na dan da probam nastimat stabilne kanale na sajtu..

inace imaju prenosi na sajtu i fudbala i kosarke, svih nasih ekipa 🙂

• Like 4
  • 2 weeks later...
Posted

Kako funkcionise Eon na telefonu? Ima li opcija da placam samo telefonsku aplikaciju? 

Ili neka druga aplikacija da ima sportklub? 

Posted
On 11/18/2022 at 1:42 PM, Igor_ said:

Kako funkcionise Eon na telefonu? Ima li opcija da placam samo telefonsku aplikaciju? 

Ili neka druga aplikacija da ima sportklub? 

Imaš opciju da plaćaš samo eon aplikaciju.

• Like 1
Posted

gleda li neko preko rd-live.com ? volio bih ako neko gleda, da mi javi iskustvo, sugestiju, prijedlog. Hvala 🙂