Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam za cijeli 21. vijek, ali ova poslednja decenija pripada Modriću. Meni je De Brujn isto fantastičan fudbaler, kao da je lik napravljen u nekoj fudbalskoj laboratoriji, jedan od najkompletnijih fudbalera koje sam gledao u životu. Nije isti tip igrača kao Modrić, Skols, Injesta i ta ekipa, ofanzivniji je dosta, moglo bi se reći da je desetka. 

• 2 weeks later...
Posted

Kakav haos na meču Sevilja-Granada.

Sudija odredio produžetak od 4 minuta, ali svirao posle 3, buniili se gosti ali krenuli ka svlačionici i onda je ipak odlučeno da se odigra i taj minut, pa ih je sve vratio na teren i odigrali su još minut.

Dakle sudija je dva puta svirao kraj meča. Ja u životu ovo nisam video.

• WOW 1
Posted

Jbt, gle kad na kraju raspali Kuman uzme duplu krunu i ostane u klubu kao veliki pobednik [emoji17]

Barsi sve pobede do kraja garantuju titulu. Tesko da ce ih ostvariti ali Real je bas kiksnuo poslednje dve a evo i Atletiko ce izgleda

Posted

Ne mogu vise da gledam Cholov fudbal u Atletiku..hvala mu za sve,ali mislim da ga je danasnji Atletiko nadrastao,iako je klub na lepe grane izasao upravo zahvaljujuci i Simeoneu.

Bas guzva na vrhu..bila bi fora da Sevilja na kraju uzme.

Posted

Kuman je jebeni bog, majke mi...bili su na čelu lige celih 30 minuta [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ako ovo dunu, a dunuce, bukvalno otkaz veceras. Da ga bace sa vrha Kamp Noua.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
  On 4/29/2021 at 9:07 PM, Cooper said:

Ko pogodi bez guglanja ko je drugi najbolji strelac Reala u LaL posle 33 kola i koliko je golova dao ima krem bananicu od mene.

Expand  

Vinicius ili Casemiro. 7 golova

Rekao bi Ramos, ali da je Ramos ne bi postavio pitanje.

Edited by Bugl Khan
Posted

Sezona jako slicna onoj epskoj 2006-07 kad Tamudo izbi Barceloni titulu u zadnjim minutama utakmice na Camp Nou. Citav kraj te sezone je bio za srcanog, a izgleda da ce i ovdje biti takav slucaj. Nadam se i sa istim prvakom kao te sezone 😁

• Like 1
Posted
  On 4/29/2021 at 7:01 PM, NMX said:

I Real ce ni kriv ni duzan da uzme titulu emoji1782.png

Expand  

Ko kaze da ce da uzmu titulu?

Atletico je trenutno najblizi, samo treba da ne izgube u Barceloni i dobiju preostale 4 utakmice. Real ima jos meceva na kojem moze da izgubi bodove, nije ovo LLSL gde su zagarantovani bodovi bilo kome jer se bori za titulu.

Posted
  On 4/29/2021 at 11:12 PM, alpaka Bereta Sida said:

Sezona jako slicna onoj epskoj 2006-07 kad Tamudo izbi Barceloni titulu u zadnjim minutama utakmice na Camp Nou. Citav kraj te sezone je bio za srcanog, a izgleda da ce i ovdje biti takav slucaj. Nadam se i sa istim prvakom kao te sezone 😁

Expand  

Meni je najjača bila ona s Deportivom kad su imali penal u zadnjoj minuti za naslov prvaka. Na žalost nitko se nije usudio pucati od igrača koji inače pucaju penale i primio se Đukić lopte. I promašio prvi Deporov naslov prvaka.

Posted

Atletico je ove sezone zasluzio titulu, a Sevilla bi zaista bila neponovljiva prica ako osvoje - imaju jednu titulu odmah nakon Drugog svetskog rata i jedno drugo mesto.

Samo ne Real ili Barcelona - prvi su doveli dva skupa igraca, jedan je na pozajmici, drugi ne igra. Igraju maltene Benzema, Kroos, Modric i Casemiro, igraci koji su igrali i pre 5 godina i to je jedino vrhunsko sto imaju u sredini terena i u napadu, a Barcelona se bas raspada ove sezone sto pokazuje i dvomec sa PSG.

• Like 1