Haklberi Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Skols, Iniesta, Ćavi, Luka. Mada sam obožavao Alonsa, veliki fudbaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 19 minutes ago, Joki said: Skols, Iniesta, Ćavi, Luka. Mada sam obožavao Alonsa, veliki fudbaler. Po meni bi mogli Pirlo i Kros u tu grupu. Vredni spomena su Dzerard, Lampard, De Brujne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Pirlo? Nemoguće da se njega neko nije setio 😄 Po meni Patrik VIjera, zver sa mozgom i čarolijom u nogama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Ne znam za cijeli 21. vijek, ali ova poslednja decenija pripada Modriću. Meni je De Brujn isto fantastičan fudbaler, kao da je lik napravljen u nekoj fudbalskoj laboratoriji, jedan od najkompletnijih fudbalera koje sam gledao u životu. Nije isti tip igrača kao Modrić, Skols, Injesta i ta ekipa, ofanzivniji je dosta, moglo bi se reći da je desetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Kakav haos na meču Sevilja-Granada. Sudija odredio produžetak od 4 minuta, ali svirao posle 3, buniili se gosti ali krenuli ka svlačionici i onda je ipak odlučeno da se odigra i taj minut, pa ih je sve vratio na teren i odigrali su još minut. Dakle sudija je dva puta svirao kraj meča. Ja u životu ovo nisam video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Jbt, gle kad na kraju raspali Kuman uzme duplu krunu i ostane u klubu kao veliki pobednik [emoji17]Barsi sve pobede do kraja garantuju titulu. Tesko da ce ih ostvariti ali Real je bas kiksnuo poslednje dve a evo i Atletiko ce izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Sad cak i X protiv Atletka radi posao Barsi, uz ostale pobede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 A ko garantuje da ce Atletiko sve do kraja da pobedi?Isto vazi i za Barsu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Ne mogu vise da gledam Cholov fudbal u Atletiku..hvala mu za sve,ali mislim da ga je danasnji Atletiko nadrastao,iako je klub na lepe grane izasao upravo zahvaljujuci i Simeoneu. Bas guzva na vrhu..bila bi fora da Sevilja na kraju uzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 U medjuvremenu Barca duva kuci od Granada..iz keca u dva. Kuman Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Kuman je jebeni bog, majke mi...bili su na čelu lige celih 30 minuta [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ako ovo dunu, a dunuce, bukvalno otkaz veceras. Da ga bace sa vrha Kamp Noua. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Ali Pike. Kakva ruina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Valjda ce Sevilja uspeti da ukrade titulu ovoj nesrecnoj trojki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Teško. Mora baš sve da dobije, uključujući i Real u Madridu i da se nada jednom kiksu onog ko ne kiksne u utakmici Barsa-Atletiko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 I Real ce ni kriv ni duzan da uzme titulu [emoji1782] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) 1 hour ago, NMX said: I Real ce ni kriv ni duzan da uzme titulu Zašto ni kriv ni dužan kad ima najbolji međusobni omjer u triu fanastikus? Edited April 29, 2021 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Ko pogodi bez guglanja ko je drugi najbolji strelac Reala u LaL posle 33 kola i koliko je golova dao ima krem bananicu od mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Verovatno Ramos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) 21 minutes ago, Cooper said: Ko pogodi bez guglanja ko je drugi najbolji strelac Reala u LaL posle 33 kola i koliko je golova dao ima krem bananicu od mene. Vinicius ili Casemiro. 7 golova Rekao bi Ramos, ali da je Ramos ne bi postavio pitanje. Edited April 29, 2021 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Podatak u koji je teško poverovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Sezona jako slicna onoj epskoj 2006-07 kad Tamudo izbi Barceloni titulu u zadnjim minutama utakmice na Camp Nou. Citav kraj te sezone je bio za srcanog, a izgleda da ce i ovdje biti takav slucaj. Nadam se i sa istim prvakom kao te sezone 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 19 hours ago, NMX said: I Real ce ni kriv ni duzan da uzme titulu Ko kaze da ce da uzmu titulu? Atletico je trenutno najblizi, samo treba da ne izgube u Barceloni i dobiju preostale 4 utakmice. Real ima jos meceva na kojem moze da izgubi bodove, nije ovo LLSL gde su zagarantovani bodovi bilo kome jer se bori za titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 15 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Sezona jako slicna onoj epskoj 2006-07 kad Tamudo izbi Barceloni titulu u zadnjim minutama utakmice na Camp Nou. Citav kraj te sezone je bio za srcanog, a izgleda da ce i ovdje biti takav slucaj. Nadam se i sa istim prvakom kao te sezone 😁 Meni je najjača bila ona s Deportivom kad su imali penal u zadnjoj minuti za naslov prvaka. Na žalost nitko se nije usudio pucati od igrača koji inače pucaju penale i primio se Đukić lopte. I promašio prvi Deporov naslov prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Atletico je ove sezone zasluzio titulu, a Sevilla bi zaista bila neponovljiva prica ako osvoje - imaju jednu titulu odmah nakon Drugog svetskog rata i jedno drugo mesto. Samo ne Real ili Barcelona - prvi su doveli dva skupa igraca, jedan je na pozajmici, drugi ne igra. Igraju maltene Benzema, Kroos, Modric i Casemiro, igraci koji su igrali i pre 5 godina i to je jedino vrhunsko sto imaju u sredini terena i u napadu, a Barcelona se bas raspada ove sezone sto pokazuje i dvomec sa PSG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts