McLeod Posted April 5 Posted April 5 1 hour ago, Darko said: Šta kažeš @McLeod? 😉 U vezi cega? U vezi sudijskog proteziranja Barselone gde jedva pobedjuju sa igracem vise? 1
Oi! Posted April 6 Posted April 6 On 4/4/2026 at 11:23 PM, Dzo23 said: Komentator reče prije nego sto je otišao da gleda da misli da nije crveni jer je isao na loptu i igrao njom prije kontakta. Vjerujem mu jer sam stekao utisak da baš poznaje pravila. Mislim Simeone i generalno Atletiko teatrališu i za manje stvari i prave strahovit pritisak na sudije. To im je u dnk. Pregledao sam sada situaciju, po meni crveni kao kuća. Evo slične situacije, ovakve stvari se moraju sankcionisati crvenim kartonom. 1
Ludi za Poli Posted April 28 Posted April 28 Auh kakav ce ovo cirkus bit ako se fakat vrati. Il ce napravit masineriju il ce se na pressu kad dobije otkaz poimenice sjetit najmilijih citavom rosteru.
Don Dusko Posted April 28 Posted April 28 Meni deluje da Real ne zna gde bije i sta hoce....Sa Murinjom ce biti bust ili stardust.
Dzo23 Posted April 28 Posted April 28 Ko zna koliko će Real još promjeniti trenera u godinama pred nama koji će biti obilježeni Barsinom dominacijom. Dzaba vam novci moji sinovci, Laporta šalje poruku Perezu. 🤷♀️
Stiletto Posted April 28 Posted April 28 A na osnovu čega smatraš da će Barsa da dominira? Ja bih pre tipovao na Atletiko Madrid, odlično su složeni. Ako Žoze dođe u Real Vini odlazi, nema šanse da njih dvojica dele svlačionicu. Murinjo je otvoreno podržavao Prestijanija i ono što je rekao (ili "rekao") Viniju.
Polivalentni Stevica Posted April 28 Posted April 28 Klopa ne zanima trenerski posao.Od ostalih opcija tu su Poketino i Dešan.Prvi nikada nije bio top trener,drugi nije radio u klupskom fudbalu jako dugo. Murinjo je najbolji kandidat.Voleo bih da gledam ponovo Žozea u top klubu. 1
Ludi za Poli Posted April 28 Posted April 28 Carlovo vracanje 2021. kad je bio u Evertonu i djelovao kao bivsi trener se isto ismijavalo pa je to zavrsilo sa 2 lige i dvije LP u 4 godine. Jos je i Real tad djelovao jako lose i potroseno kad ih je Chelsea prosto zgazio u SF LP. Ne mora uopce znaciti da ce Jose isto proci ali obzirom da se Klopp ocito nema namjeru upustati u ovaj cirus, Mou je bolja opcija i o Deschampsa i pogotovo od Pocha. Pominjao se jos i Scaloni ali bi njega morali cekati do kraja SP. Kao sto rekoh, ili ce napraviti masinu ko u 2011/12 sezoni ili ce cirkus istjerati na povrsinu na prvom pressu nakon sto ga stoka od igraca otjera ko Xabija pa sad i Arbelou. Mou kakav god da je, sigurno im nece podilazit ko sto nije podilazio ni Ikeru, Cristianu, Ramosu ili Özilu na vrhuncima karijere. Ja sam apsolutno za, razmazenoj stoki treba budala poput Mourinha ili Contea pa makar sve izgubili u oktobru.
McLeod Posted April 28 Posted April 28 Ja sam hteo da kazem daj Kontea, pratio bih to kao moja pokojna baba Kasandru.
Dzo23 Posted April 28 Posted April 28 (edited) 6 hours ago, Stiletto said: A na osnovu čega smatraš da će Barsa da dominira? Ja bih pre tipovao na Atletiko Madrid, odlično su složeni. Ako Žoze dođe u Real Vini odlazi, nema šanse da njih dvojica dele svlačionicu. Murinjo je otvoreno podržavao Prestijanija i ono što je rekao (ili "rekao") Viniju. Imaju kontinuitet, prepoznatljivu igru, igrače iz La Masije koji su okosnica, najboljeg igrača na svijetu, a tek treba da se pojačaju. Znaju da igraju protiv Reala koji ima kompleks od njih. Čak i kad je Barsa bila jedno vrijeme u padu Real se mučio u derbijima. Atletiko je vazda nezgodan, a naravno da ne mogu dominirati. Mogu iznenaditi jednom u 10 godina i uzeti titulu. I naravno u dvomecima ili kup utakmicama su posebno opasni jer je Čolo maher za takve utakmice. Barselona je fudbal i posebni su. Nisam navijač ni simpatizer ovog kluba, samo realno. Zadnjih 20 godina za ovaj klub su igrali Ronaldinjo, Mesi i sad Yamal, što je samo po sebi fascinantno. Edited April 28 by Dzo23 1
Drug Crni Posted April 28 Posted April 28 Ne bih rekao da Real ima kompleks od Barce, ali je Barca jedan od retkih klubova koji zna sa Realom i ne boji ga se. Drugi je Milan.
McLeod Posted April 29 Posted April 29 Kompleks, u poslednjih 10 meceva 5-5 u pobedama. U poslednjih 20, 11-9 za Real. U poslednjih 30, 14-3-13 za Barsu. U poslednjih 40, 18-4-18. U poslednjih 50, 22-8-20 za Barsu. Sta bi bilo da nemaju kompleks.
crni96 Posted April 29 Posted April 29 С каквим ужитком ћу испратит борбу за опстанак ове сезоне. Хвала Севиља 😇
crni96 Posted May 2 Posted May 2 Прошетала се Барса до титуле. Мислим да би се ови у Реалу требали добро запитат за следећу сезону. Ајд што нема ни једног трофеја већ 2г. Једина дешавања из Реала су с каквом глумицом се смувао Мбапе, дал Белингем гледа тенис или шта каже Винициус на инста сторију. Комедија колико су погубљени...
crni96 Posted May 6 Posted May 6 (edited) Kakav raspad u Realu pred El clasico 😁 Ovamo peticija da otjeraju Mbappea, a ovamo se tuku međusobno na treningu Drago mi zbog Xabi Alonsa, i tada je se vidilo da je do igrača. Nikad gori skup igrača nisu napravili, ne mislim fudbalski, nego po karakteru. Čistka od korijena im treba, inače neće vidit titule još jako dugo. Edited May 6 by crni96
Ludi za Poli Posted May 7 Posted May 7 Haha ovi se opet potukli na treningu i Fede zavrsio u bolnici. Kakva grupa debila Boze ti sacuvaj, sve ovo rastjerat treba. 1
Don Dusko Posted May 7 Posted May 7 53 minutes ago, Ludi za Poli said: Haha ovi se opet potukli na treningu i Fede zavrsio u bolnici. Kakva grupa debila Boze ti sacuvaj, sve ovo rastjerat treba. Ozbiljno bila tuca tamo?Ja rekao mediji preteruju...
NMX Posted May 7 Posted May 7 Arbeloa koji vodi Fedea u bolnicu na ušivanje, majko mila... https://as.com/futbol/primera/fuerte-pelea-valverde-tchouameni-f202605-n/ Ako Klop zaista preuzme ovu raspuštenu bandu, dati mu odrešene ruke, keš za pojačanja i govnjivu motku da bije po svlačionici. Kakva banda preplaćenih govana kad se ovako ponašaju. Trebalo je Bajern da ih unakazi
Ludi za Poli Posted May 7 Posted May 7 Al Fede je posebna vrsta pizde. Prvo je sa Viniciusom direktno sabotirao Xabija i radio sve da ga se otpusti jer si je utripao daje Kroos kad je preuzeo osmicu pa sad prvo odbio izvinjenj Tchouamenija nakon sto su se jucer pokacili i citav trening ga namjerno udarao nakon cega je Tchou popizdio i nasarao ga. Kapiten Real Madrida. Izgleda da je ustvari on taj koji je najveci kancer u svlacionici, a ne Mbappe ili Vinicius koji su se najvise razvlacili po medijima.
McLeod Posted May 7 Posted May 7 Meni je najveci hit sto je on provocirao Cuamenija. Pa moze glavu da mu otkine. Kakva buzga 1
Recommended Posts