Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 možete li da pristupite statistici na FIBA sajtu? Meni piše da utakmica Australija - Finska još nije počela: https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/game/2508/Finland-Australia#tab=boxscore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Pod jakim opterećenjem su trenutno dres Omarija Spelmana i sajt FIBA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Koliko je propao Dubljevic. Mozda na nekoj utakmici bljesne ali to je to od njega. 1 minute ago, Beonegro said: možete li da pristupite statistici na FIBA sajtu? Meni piše da utakmica Australija - Finska još nije počela: https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/game/2508/Finland-Australia#tab=boxscore Ovi gori od nas sto se tice vodjenja sajtova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 3 minutes ago, Beonegro said: možete li da pristupite statistici na FIBA sajtu? Meni piše da utakmica Australija - Finska još nije počela: https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/game/2508/Finland-Australia#tab=boxscore Kod mene radi bez problema, tako i ispratih ove početne mečeve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Dubljevića na 4 će da iskoristi svaka pristojna ekipa sa normalnim trenerom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trbolend Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 4 minutes ago, Beonegro said: možete li da pristupite statistici na FIBA sajtu? Meni piše da utakmica Australija - Finska još nije počela: https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/game/2508/Finland-Australia#tab=boxscore Meni tako piše nekih 4-5 sekundi i onda se rifrešuje na statistiku samo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Aplikacija fino radi. Bilo bi ovo čupavo za Crnogorce da nema Vučevića. Meksikanci standardno srčani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Meksiko nije tipicna "simpaticna" latino ekipa. Imaju gabarita, iako fali kvaliteta. Mene ne cudi sto se CG muci s njima. Edited August 25, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ovaj erbol iz levog horoga Amiga je jedan od jacih poteza prvog dana 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ali ovaj mrceni Ibarra ne moze pogledom da isprati Vucevica. Sprda se sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 minutes ago, Marvin said: Ovaj erbol iz levog horoga Amiga je jedan od jacih poteza prvog dana 😄 Biće dosta komedije od ovih egzotičnih ekipa. Angolci su gubili lopte protiv Italijana na sve moguće i nemoguće načine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bez obzira na razliku, ovo malo sto sam video od CG uopste ne impresionira. Igraju neki spor, retrogradni basket u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bravo Crnogorci💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Kvalitet kosarke posle ovog matine termina mi nekako uliva nadu za nas 😄 Odlicno prvo poluvreme AUS - FIN, ostalo znatno tanje... MNE ne puni oci, mogu da budu i nadrcani i nadigrani i prebijeni. Vooch kraljevski, doduse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Donese mi Kendrik Peri novce u poslednjoj minuti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Moja Crna Gora dobra, mislim da je ovo najbolja crnogorska ekipa na velikim takmičenjima. Jeste malo retrogradan basket, pogotovo u smislu brzine, ali ima tu pristojnog kvaliteta. Vučević konačno u svojoj pravoj ulozi gdje je za FIBA košarku odličan, Dubac se previše potcjenjuje, i dalje je on vrhunski trojkaš i post up igrač za svoju poziciju. Perry ne forsira, može i on da isporuči neku brutalnu partiju. Ja zadovoljan! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) 20 minutes ago, Marvin said: Bez obzira na razliku, ovo malo sto sam video od CG uopste ne impresionira. Igraju neki spor, retrogradni basket u napadu. Mislim da će CG da igra rasterećenije i bolje u narednim utakmicama. Sudeći po izjavama u poslednjih nekoliko dana, bili su se prilično usrali od kiksa protiv Meksika, tako da mislim da su danas igrali pod velikim opterećenjem. Što se ostalih stvari tiče, Dubljevićeva forma jeste konceptualni problem, ne znam zašto Nemanja Radović ne dobija više minuta, on je u odbrani i skoku bio bolji od Dubljevića čak i kad je ovaj bio u prajmu, a to i jeste ono što se traži od igrača koji igra u paru sa Vučevićem. Edited August 25, 2023 by Beonegro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ko je pravio ovaj glup raspored sa 3-4 utakmice u isto vreme i onda rupom od sat i po? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 4 minutes ago, Ječmendo said: Moja Crna Gora dobra, mislim da je ovo najbolja crnogorska ekipa na velikim takmičenjima. Jeste malo retrogradan basket, pogotovo u smislu brzine, ali ima tu pristojnog kvaliteta. Vučević konačno u svojoj pravoj ulozi gdje je za FIBA košarku odličan, Dubac se previše potcjenjuje, i dalje je on vrhunski trojkaš i post up igrač za svoju poziciju. Perry ne forsira, može i on da isporuči neku brutalnu partiju. Ja zadovoljan! CG je uvijek bila bar solidna unutra, ali mislim da nikad do sada nije na bekovskim pozicijama imala dva igrača (Perry i Ivanović) koji svaku tekmu mogu da donesu 25 poena i 10 asistencija, to je suštinska razlika u odnosu na prethodna takmičenja. Još ako se ove godine stvarno pojavio NBA Vooch... ja ću da zategnem po 50 ewry protiv Lijetuvanije i Suvlakidisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Litvanija bi trebalo da je streptomicin za CG jer ce Vucevica skroz ponistiti, ali to vam nije ni bitno, prosli ste sa ovom pobedom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Litvanija će nas prebiti, kvalitetom bi se još moglo isparirati. Jedina šansa - krvava koljena! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 6 minutes ago, Beonegro said: CG je uvijek bila bar solidna unutra, ali mislim da nikad do sada nije na bekovskim pozicijama imala dva igrača (Perry i Ivanović) koji svaku tekmu mogu da donesu 25 poena i 10 asistencija, to je suštinska razlika u odnosu na prethodna takmičenja. Još ako se ove godine stvarno pojavio NBA Vooch... ja ću da zategnem po 50 ewry protiv Lijetuvanije i Suvlakidisa. To možda protiv Meksika i sličnih Perry i Džoni mogu da izgledaju kao legit EL/NBA bekovi, protiv ozbiljnijih ekipa malo teže. Ponavljam, da ovde Vučević nije izdominirao kao što treba bilo bi ovde teškog mučenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 10 minutes ago, Nicklord said: Ko je pravio ovaj glup raspored sa 3-4 utakmice u isto vreme i onda rupom od sat i po? 😄 Vidjeli od kolega iz Evrolige 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 11 minutes ago, Nicklord said: Ko je pravio ovaj glup raspored sa 3-4 utakmice u isto vreme i onda rupom od sat i po? 😄 Meni odgovara, mora nešto i za posao da se završi. 2 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ne znam zasto mislite da je retrogradna kosarka. Dobiti Meksiko , sa stalnim vodjstvom od 7-12 poena tokom veceg dijela meča. Meni to vise liči na sigurnost. Ova ekipa ne moze da ulazi u brzu kosarku i trku, posebno sa Meksikom jer vise mi gubimo sa tim nego oni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts