Prijatelj Mitar Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kari je napravio Nemce, cita ih 3 koraka unapred. Ali da se ne qrcim. Borba pa sta bude! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Po svemu sudeći istorija se ponavlja. Sad ne bežim više iz škole da bih gledao naše kao onomad 😁 Edited September 8, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Izasle i prve kvote, blagi smo favoriti. 1.80-2.00 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Hteo sam Nemce jer Nemce mozemo lakse da dobijemo, ali nisam hteo Nemce jer cu se razocarati ako izgubimo. Nisam hteo amere jer svako od 12 igraca moze da nas ubije, jer su uvek apsolutni favoriti, ali sam hteo amere jer sam hteo, sto bi rekao Bogdan da ga izmerimo i nekako bi pobeda nad njima bio slag na tortu, a opet i da izgubimo ne bi’ se razocarao. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Potpuno je deplasirano pricati o jacini Nemaca i kako su prosli dosadasnji deo turnira, o evidentnom samopouzdanju koje imaju, o sjajno odigranom polufinalu, o tome kako ce stajati na kladionicama u nedelju itd itd… Jednostavno, nama je svejedno, nasim momcima je svejedno. Ovako kako izgledaju i kako se nose, potire sva druga kosarkaska pitanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kari matori frajer navijo za amere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Izasle i prve kvote, blagi smo favoriti. 1.80-2.00 Ocekivano, bice malo korigovanja do nedelje. Cepamo ozb odbranu i ozb napad. Jako i cvrsto u meso pa sta bude. Imamo svoje adute kao i oni ali mislim da ih mi imamo vise. Vodi nas Bogdane!!! Do zlata i titule💪 Edited September 8, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Jel ovo najlepsi dan u istoriji kosarke, ili sta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Miki28 Teoljub Posted September 8, 2023 Popular Post Share Posted September 8, 2023 Ali ovi danas uzivaju🤣🤣🤣🤣 10 1 1 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 22 minutes ago, DameTime said: Sreća pa nećeš morati, misle momci na tvoje mentalno zdravlje 😄 Nema tu sta. Nama ne lezi da smo favoriti ni za 1%. Plasim se velikog choke-a u finalu, jer momci sad razmisljaju: aha, to je nemacka, nisu vanzemaljci, mozemo da ih pobedimo, razocarace se ljudi ako ih ne dobijemo i onda raspad. Bogdan koji ce da nabije pritsak na sebe i slicno... Ne znam, bas nisam optimista, ali svakako da mozemo i sa ovim Nemcima da igramo, nije ni jedan Novicki osvojio EP, pa nece ni Vagner SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Karijevi hejteri se sada posipaju pepelom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Kapa dole Plavsicu Placem i sad kad odgledam ovo Prastajte ako je bilo 🙂 18 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, 40Wins said: Nema tu sta. Nama ne lezi da smo favoriti ni za 1%. Plasim se velikog choke-a u finalu, jer momci sad razmisljaju: aha, to je nemacka, nisu vanzemaljci, mozemo da ih pobedimo, razocarace se ljudi ako ih ne dobijemo i onda raspad. Bogdan koji ce da nabije pritsak na sebe i slicno... Ako sam u nešto 100% uverena (ali ne Duško Ivanović 100% nego realno) je da se ovo neće desiti. Nema šanse da će potceniti Nemačku, ako nisu Kanadu i Litvaniju. Samo malo više vere. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Jbt kakva bi bulja bila da mi nakon 3 srebra uzmemo i cetvrto srebro, a nemaca nema nidje i odmah -boc, evo svetsko zlato. Zato moram da verujem u matorog da ce da ih procita i uvuce u nase blato. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 U finalu isto kao i protiv Litvanije, kontrola skoka i izgubljenih + slobodna bacanja. Ključ je opet u našim rukama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Bice "smak sveta" ako ne osvojimo, svaki nas igrac do jednog je toga svestan i tako razmislja, nemojte imati dilemu. Imaju 2 dana da to obrnu u nesto sto ce ih pogurati, a ne ukociti. I nek neko javlja sta je sa Jovketom. Bez njega svakako sanse znatno manje. Edited September 8, 2023 by Alex_Serbia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Nama zaista ne leži da smo favoriti. Dobra stvar je što nismo favoriti. Biće veoma, veoma teško, ali u jednu stvar sam siguran, odigraćemo mnogo tvrđe i sa mnogo jačom odbranom nego Ameri danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, Alex_Serbia said: Bice "smak sveta" ako ne osvojimo, svaki nas igrac do jednog je toga svestan i tako razmislja, nemojte imati dilemu. Imaju 2 dana da to obrnu u nesto sto ce ih pogurati, a ne ukociti. I nek neko javlja sta je sa Jovketom. Bez njega svakako sanse znatno manje. Nije nista sa Jovketom, umor. Nikakva povreda, nista. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Bice "smak sveta" ako ne osvojimo, svaki nas igrac do jednog je toga svestan i tako razmislja, nemojte imati dilemu. Imaju 2 dana da to obrnu u nesto sto ce ih pogurati, a ne ukociti. Sutra, dan pred meč, Gudura kaže da će prvi put videti Borišu. Bolje,, gurke" trenutno od toga nema. 😍 Edited September 8, 2023 by Čočo 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 aleksa emotivac voli ceo svetKo misica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 29 minutes ago, Pero_Cameron said: Izasle i prve kvote, blagi smo favoriti. 1.80-2.00 koliko ja vidim nemci su favoriti svuda. obnuto je, 1.8 je na nemce. sto nije lose samo nek raste na nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 12 minutes ago, srlepajce said: Kapa dole Plavsicu Placem i sad kad odgledam ovo Prastajte ako je bilo 🙂 Ma ovo je istorijsko, ovo ce se vrtjeti i vrtjeti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 hour ago, Čvarkov said: Prvo da čestitam našim momcima! Srce puno! Bravo šampioni!!!! ❤️ A onda da izjavim da ne volim više sve vas koji ste bili u prilici da pratite današnji istorijski meč. Zavidim vam do neba. U to ime: I na kraju veliko hvala svim klijentima koji su baš danas zvali. Bukvalno u toku meča sam imao 50 poziva. Umalo da zaboravim jutros pravim tiket pred utakmicu i stavim nas i nemce i fucu večeras sve ove ultra favorite. I onda se telefon usijao i zaboravio na tiket i ne uplatim. Oprostite što smaram, ali zaslužili ste! Šalim se! Sve vas volim, ljubi brat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Haha jesmo bogovi humora 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Nemačka će imati tonu pritiska isto. Njihovo prvo finale od 2005. Oni zamalo da ispadnu od Letonije a bolji su od njih dosta. Ja mislim da je izrazito 50/50 utakmica 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts