MC Thunder 2 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 3 hours ago, jedibojan said: Nije Madar prosut nego je odlucio da ode. No love lost Pa da, ali nasom greskom, imao je ugovor i za ovu sezonu. Da se razumemo, ne zalim jer sam sentimentalan, vec jer Jare sada deluje tako da umalo pomislim kako Adin Vrabac nije bio toliko los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Ali opet se vraćamo na "našu grešku". Naša greška je samo omogućila da se njegova želja da ode ispuni. A to drugo mi je poenta svega, nakon dve godine forsiranja od strane Žoca i njegovog biranja na kojim tekmama će da se cima, a na kojima ne. Sve u svemu, daleko mu lepa kuća, njemu i svakom sličnom. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Džaba ugovor kad igra preko one stvari. Onog trenutka kad je poželio da ode ja sam ga prekrižio, nema gore varijante od te da te igrač čašćava prisustvom.Nema potrebe da žalimo za njim, i da je nekim slučajem ostao to više ne bi bilo to. Sretno mu bilo gdje god igrao i to je to. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 (edited) Dule Vujošević je odavno govorio ovako: Najviše mi se tu sviđa Koprivica. Ako ostane posvećen i čist, imaće veliku karijeru. Madar je ogroman talenat, ali se nije stavio u funkciju tima. Mislim da malo čašćava svojim prisustvom. Suviše se igra, bilo bi šteta da taj svoj veliki talenat protraći. On je pametno uradio, kada nije prošao u Bostonu, došao je kod Obradovića u Partizan da prođe najbolju školu. E sad vidio sam Lesora u dresu zelenih pa mu u sebi nekako pozelih sreću. Možda zato što je glava blesav. Videh i Mađara u dresu Fenjera... zašto sine mi u mislima bješe. Ali to su moja lična zapažanja. Edited September 26, 2023 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Da, citirali smo tu Duleta više puta. Provalio ga je na prvu doktor. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Kakav je ovaj DajKite iz Klivlenda? Mozda ako vec ne mozemo da navatamo iskusnog igaca, mozemo sebi da priustimo jednu macku (u smislu skoka a i u dzaku) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 (edited) Izbacili su one trening dresove u prodaju, znam da je bilo zainteresovanih. Imaju dva lica. Jedan je beli i crni:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-crni-1 Drugi je beli i plavi:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-plavi Edited September 26, 2023 by uvrnuto 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 20 minutes ago, Marvin said: Kakav je ovaj DajKite iz Klivlenda? Čega daj? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 17 minutes ago, Marvin said: DajKite Rodna i seksualna raznovrsnost, pratimo trendove, postavljamo standarde. Avangarda. Just now, uvrnuto said: Izbacili su one trening dresove u prodaju, znam da je bilo zainteresovanih. Imaju dva lica. Jel iznajmiš i Kevina na 24h za ove novce? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 45 minutes ago, odupri se ludilu said: Dule Vujošević je odavno govorio ovako: Najviše mi se tu sviđa Koprivica. Ako ostane posvećen i čist, imaće veliku karijeru. Madar je ogroman talenat, ali se nije stavio u funkciju tima. Mislim da malo čašćava svojim prisustvom. Suviše se igra, bilo bi šteta da taj svoj veliki talenat protraći. On je pametno uradio, kada nije prošao u Bostonu, došao je kod Obradovića u Partizan da prođe najbolju školu. E sad vidio sam Lesora u dresu zelenih pa mu u sebi nekako pozelih sreću. Možda zato što je glava blesav. Videh i Mađara u dresu Fenjera... zašto sine mi u mislima bješe. Ali to su moja lična zapažanja. ma dule zna sta igraci tudje ekipe rade, on je kao neko omnipotentno bice. 37 minutes ago, realno *w said: Da, citirali smo tu Duleta više puta. Provalio ga je na prvu doktor. trebalo je da platite duleta a ne zeljka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 4 minutes ago, uvrnuto said: Izbacili su one trening dresove u prodaju, znam da je bilo zainteresovanih. Imaju dva lica. Jedan je beli i crni:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-crni-1 Drugi je beli i plavi:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-plavi Uuuu lepo. I skupo 🙂 Ali sa dva lica je tako da treba racunati da dobijas dve za jednu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Just now, Kooineeperk said: Uuuu lepo. I skupo 🙂 Ali sa dva lica je tako da treba racunati da dobijas dve za jednu cenu. Jeste, da... Ali ja baš tako i računam, super što ima dva lica, pošto bih ga stvarno koristio za treninge. A mogao bih i da se počastim pošto nemam naviku da kupujem dresove, već samo majice koje nisu upadljive. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Ja da se ovde pojavim sa natpisom Kevin, zajebavali bi me do kraja života 😅. Hint: u De Kevin važi za ime za tupsone. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 8 minutes ago, uini said: ma dule zna sta igraci tudje ekipe rade, on je kao neko omnipotentno bice. Ma ne zna, bacao kockice da odluči šta će da kaže, eto ispao u pravu 2 godine kasnije. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Da li je po vama spoljna linija koju cine Aleksa, PJ i Ponitka u top5 sto se tice defanzive u celoj EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 11 minutes ago, Eddard said: Ja da se ovde pojavim sa natpisom Kevin, zajebavali bi me do kraja života 😅. Hint: u De Kevin važi za ime za tupsone. hahaha, bas htedoh i ja da prokomentarisem ovo isto. Ali eto, ti mozes da okrenes u svoju korist, kao da si recimo kupio majicu na kojoj pise Saban, ili onu Rock n Rodja 🙂 Btw, juce je trening dres kostao preko 7000, mislim 7200, tako da je srecom to bila greska, jer sam vec tad razmisljao da kupim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 6 minutes ago, realno *w said: Ma ne zna, bacao kockice da odluči šta će da kaže, eto ispao u pravu 2 godine kasnije. posto je on sa madarom na treningu, na utakmicama, ima kljuceve od njegove gajbe koju je koristio vule avdalovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 3 minutes ago, Mrk said: Da li je po vama spoljna linija koju cine Aleksa, PJ i Ponitka u top5 sto se tice defanzive u celoj EL? Dzaba sve i da je najbolja defanziva u EL ako je napad najgori sa njima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 5 minutes ago, Marvin said: Btw, juce je trening dres kostao preko 7000, mislim 7200, tako da je srecom to bila greska, jer sam vec tad razmisljao da kupim 🙂 Mislim da je toliko bio i kada sam okačio. 😄 Zar ne @Kooineeperk? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 2 minutes ago, Gb92 said: Dzaba sve i da je najbolja defanziva u EL ako je napad najgori sa njima 🙂 Pa nije bas da su toliko napadacki limitirani, ima tu dosta kreacije, mozda bi eventualno sut malo ispastao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 3 minutes ago, uvrnuto said: Mislim da je toliko bio i kada sam okačio. 😄 Zar ne @Kooineeperk? Ja video 6500 kad sam napisao post. Vidi sada je 6200! Pa sta je ovo, pada cena kako vreme prolazi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 32 minutes ago, uvrnuto said: Izbacili su one trening dresove u prodaju, znam da je bilo zainteresovanih. Imaju dva lica. Jedan je beli i crni:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-crni-1 Drugi je beli i plavi:https://kkpartizanshop.com/collections/kosarkaski-dresovi/products/trening-dres-dvostrani-kevin-beli-plavi Jel ima neki a da nisu od Minesote? 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Just now, uini said: posto je on sa madarom na treningu, na utakmicama, ima kljuceve od njegove gajbe koju je koristio vule avdalovic. Da nacrtam: Čovek priča o tome kako on izgleda na utakmicama. On je od prvog dana u Partizanu birao koje tekme igra koje ne. Mnogi su to pripisivali mladosti, neiskustvu, ne znam čemu, ali kada neko na uzorku od 2 godine konstantno ima bolji učinak na mečevima protiv tipa Fenera i Makabija, nego protiv Splita i Mornara, i to pričam samo o utakmicama u kojima KKP nije lako pobeđivao, onda znaš da nešto nije u redu sa glavom. Ako igrač sa 21 godinom razmišlja da ga boli dupe da se cima u ABA ligi, nema tu sreće. Ja sam o tome ovde stalno pričao, vodio rasprave sa Safetom i još dosta ljudi koji su ga branili. A onda dodje vikend, ABA liga, raspad sistema. To je bio i vizuelni, i statistički utisak, kakav hoćeš. Ubedljivo najgori igrač KKPa kada se gleda -/+ statistika, koja svakako zna da prevari na jednu, dve ili tri tekme, ali takav trend na nivou cele sezone, teško. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Sve to stoji, ali sad imamo Ogija koji pokusava da ga vikne kako god i gde, a nesto ne deluje da ce uspeti u dogledno vreme. ABA ili EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 5 minutes ago, realno *w said: Ako igrač sa 21 godinom razmišlja da ga boli dupe da se cima u ABA ligi, nema tu sreće. Ja sam iz fazona da ima srece kod Madara u svakom slucaju i ako ne dogura do Nba da ce minimum postati top El plejmejker kroz koju sezonu. Tako kapiram i da su razmisljali u Partizanu pa se jasno vidi da im je bilo bas krivo jer Madar nije vise u Partizanu upravo zbog njegovog kosarkaskog talenta koji moze da se razvije potencijalno prilicno brzo, kao sto i jesto u mnogome, zbog njegovih godina. Tako da kapiram da im je pod B a mozda cak i pod C, koje je Madar birao utakmice u Aba i dal tu ima srece. Primarni cilj Partizana je Evroliga a tu je Madar mogao da pomogne dosta i jos vise bi verovatno da je ostao. Ovako su morali da dovedu vrlo vetovatno i skupljeg Jaramaza (zbog reputacije odnosno jer dolazi iz El tima a Madar kapiram da nije imao vecu platu od obestecenja koje je dato za njega) koji moze da donese verovatno i manje od Madara sto se tice instant doprinosa a sto je jos vaznije koji nema toliko prostora za napredak koliko i Madar. Kada pogledas ko su sve treci plejmejkeri El ekipama, jasno je da je Madar jedna od najboljih opcija u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts