Jump to content

Evroliga prelazni rok 2023/24


Brat od Korneta
Message added by uvrnuto,

 Počeo je Early Bird za ELTV i uz promo code ELBIRD možete ostvariti 20% popusta na godišnju pretplatu, pa umesto 32 evra, za godinu platite 25,6 evra. ELTV važi i za EL i EK.
Striming direktno na tv-u: Available on Android TV, Apple TV and Samsung TV.

Za one koji su vešti sa VPN-om i znaju i imaju isti, ima fora da se ovaj ELTV uzme i za nešto jače od 10 evra. U vezi sa tim pišite @MrTwister.

Recommended Posts

1 hour ago, berti said:

Kakva budala... Šta mu to treba...

 

Pa nije to nista cudno, pre njega su i Spanoulis, Papapetrou, Perperoglou, Sofoklis igrali za oba kluba, nije ni prvi ni poslednji koji je presao iz crvenog u zeleni dres i obrnuto.

 

To sto je kod nas takva situacija da nema vise Vitkovaca ili Katica i nije za pohvalu. Ne vidim razlog zasto Kalinic ne bi presao u Partizan ili Milutinov u Crvenu zvezdu. Naprotiv, da sam igrac i zeleo bih da igram za sto vise jakih klubova u ABA ligi - malo u Buducnost, malo u Crvenu zvezdu, pa u Cedevitu, pa u Partizan (kao Katic sto je igrao za Hemofarm, KKP, KKCZ, Radnicki).

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Olimpijakos je verovatno sa Slukasom zeleo da izbegne situaciju kao sto su imali sa Spanulisom. Da mu daju dugacak ugovor(sto je on i trazio) a kasnije da im zadnjoj godini ugovora bude teg oko vrata.

 

Bice zanimljivi Grcki derbiji sledece sezone. Bas zelim da vidim kako ce ga navijaci docekati.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Navijaci ce ga docekati isto onako kao sto su docekali Papapetroua ili pomenutog Spanoulisa - poenta je da cak ni tamo navijaci ne mogu da odredjuju ko ce da se dovodi, a ko ne.

 

Kod nas Radonjic i Ivanovic ne mogu da se vrate u SVOJ klub jer su navijaci nesto umislili, ljudi koji nemaju nista protiv Hrvata ili Albanaca u dresu svog kluba se vode onom "ili si grobar ili si cigan" mantrom pa se nesto zamera jednom Avramovicu sto je presao u KKP.

 

Sloukas je predobar potez za PAO, jednostavno takvog pleja nema na trzistu i tek ih nece biti. Sve sto vredi od evropskih bekova ima 30+ godina i treba da budemo srecni sto i dalje zele da igraju umesto da svi odu u penziju pa da ostanu samo razni Gossovi kao moguca pojacanja na 1 ili 2.

Edited by goldberg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Kankkunen said:

Nema stajanja, jako do kraja ... :classic_biggrin:

А да Жељко контактира Пао да се врати у Атину :lol_2: Стварно човек само да гледа и да се крсти и левом и десном руком...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

А да Жељко контактира Пао да се врати у Атину [emoji38]_2: Стварно човек само да гледа и да се крсти и левом и десном руком...
Slukas, Vildoza, Ponitka, Derik, Mirota, Lesor...i onda im Barcokas odere kožu sledja na gostovanju i vanredno stanje jedno mesec dana u Atini.
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Obicnim ljudima je isto da li imas 5 ili 6 miliona dolara. Ovi bi se jebali za 10000 dolara više a ne za milion vise. Ne verujem da su mu Oly ili Fener nudili da igra za kikiriki. Sve u svemu, ispao je dzukac teški. To se ne radi.

Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto pinned and unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...