suptil Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Frank nas je odbio? Zeli vecu ulogu? Pa sunce ti... Ne verujem sta citam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 minute ago, suptil said: Frank nas je odbio? Zeli vecu ulogu? Pa sunce ti... Ne verujem sta citam. Овај човек је сам са собом започео "сагу" око Нтиликине и сам ју је и завршио. Генијално 9 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 13 minutes ago, Milos 3.14 said: Ne znam da li je bilo na prethodnih cca 40 strana, ali videh juče da je Devon Rid potpisao za Peristeri, mislim da može biti dobar igrač za evropske uslove + očigledno nije skup. Šteta što nismo probali, realno ne treba nam bolja dvojka. U svakom slučaju treba ga ispratiti *Prometej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Okanite se komentarisanja @MrzimMORE ako pretera i ako se otkrije da je klon reagovacemo. Vratite se na temu o igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) Frenki hoće veću ulogu od one da bude startna EL dvojka? Jedino da ga kloniramo, pa da ih bude dvojica u petorci... Šta god, ako bude dolazio u EL, neka to budemo mi. Inače, u NBA neće nigde imati veću ulogu od dosadašnje, bez obzira što se dva-tri kluba tamo navodno interesuju za njega. U NBA jedino može da ima istu ili manju ulogu od dosadašnje. Edited July 21, 2023 by Nek grmi jako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 15 minutes ago, suptil said: Frank nas je odbio? Zeli vecu ulogu? Pa sunce ti... Ne verujem sta citam. Nigde logike. Rejectuje el ponudu da bi sacekao nba ponude u nadi da dobije veecu ulogu. What? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 @Don Dusko sto ste mu obrisali komentar za hirurge i interniste? Pa tema je bila CZ i Kalinic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 3 minutes ago, L' Imperatore said: Nigde logike. Rejectuje el ponudu da bi sacekao nba ponude u nadi da dobije veecu ulogu. What? Ocito neka attention whore. Covek izmislio celu pricu. Ne bi me cudilo da je odavde video tu pricu o Nateklini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 minutes ago, L' Imperatore said: Nigde logike. Rejectuje el ponudu da bi sacekao nba ponude u nadi da dobije veecu ulogu. What? Taktika da izvuce jos vise love😀 salu na stranu, taj klinja na tw nema pojma, samo nesto piskara pa ako prodje prodje. Love u mutnom pa onda posle prave grupe, predstavljaju da imaju info o povredama igraca u EL, uzimaju ljudima pare za igranje na poene igraca itd itd. Ne treba objavljivati takve likove i davati im prostor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Pozdrav svim forumasima, dugo sam citao forum par puta pokusao da se registrujem, ali nije htelo. Pre koji dan sam konacno uspeo 😅. Da li se zna kada kreću sezonske? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Udžbenik ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Taj profil na tviteru je samo odjednom krenuo da tvituje na engleskom i da se bavi insajderisanjem. Ja sam 100% siguran da je lik ovde video da Uini provlaci ime Ntilkine svakodnevno i odlucio malo da se zabavi, a onda su se i pojedini portali primili i stvorili vest na osnovu tog tvita. Kako je Uini prestao da pise u toliko kolicini o Ntilkini, tako je i ovaj tviteras odlucio da objavi da nas je odbio. A mi 50 stranica o tome. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 minute ago, 443 said: Pozdrav svim forumasima, dugo sam citao forum par puta pokusao da se registrujem, ali nije htelo. Pre koji dan sam konacno uspeo 😅. Da li se zna kada kreću sezonske? Dobrodosao🤣🤣 U septembru, da se prvo razrijesi ova saga Mirotic pa dovedemo jos nesto i onda debakl na SP i ulecemo sa sezonskim da lijecimo rane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Taj lik je neozbiljan od početka. Ja sam se ponadao Frenkiju nakon nolanovog tweeta. Quote Nolan is Back @parkingsnolana · Jul 17 Frank Ntilikina is the name to watch: Crvena zvezda is close to signing the former 8th overall pick from 2017 NBA Draft, source with the knowledge of the situation has confirmed Nolan. Stay tuned. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Davajte jos neko ime da se i ovde nesto piskara Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 35 minutes ago, suptil said: Frank nas je odbio? Zeli vecu ulogu? Pa sunce ti... Ne verujem sta citam. Nemanja nije opcija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 minute ago, pantelia said: Nemanja nije opcija! Мислиш предаја није опција Ја овом горе ич не верујем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: Dobrodosao🤣🤣 U septembru, da se prvo razrijesi ova saga Mirotic pa dovedemo jos nesto i onda debakl na SP i ulecemo sa sezonskim da lijecimo rane Sad si me obradovao, potrošilo se mnogo para u 🇬🇷 taman da se povratim malo finansijski 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 minutes ago, 443 said: Pozdrav svim forumasima, dugo sam citao forum par puta pokusao da se registrujem, ali nije htelo. Pre koji dan sam konacno uspeo 😅. Da li se zna kada kreću sezonske? Pre sat vremena si mi lajkovao upis u kom pise da su sezonske u Septembru, mada razumem da je tesko citati moje eseje pa mozda nisi obratio paznju na sve a evo i Miki ti je odgovorio. Administracija te nece kaznjavati za skrolovanje, ali znaj da nema skrolovanja kroz sveti topik... (osim mojih upisa sto je i razumljivo) Ovde mora sve od A do S da se cita narocito ako si krenuo u prvi razred odnosni pocetnik. Sveti topik je sveti topik. Dakle nema skrolovanja i nema pisanja 'Kalinic je prosecan igrac' sve ostalo moze. (nazalost moze i ovo drugo da se napise ovde 🥺) Dobrodosao na sveti topik. 👍🏻 3 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 @Don Dusko Uvedite pravilo za nove forumase iskjucivo Zvezdase da ko hoce da pise na svetom topiku mora da zna sve upise napamet do sada sa ove teme. Nema zezanja vise... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Pročitah ceo upis. Fuckyeah. 4 puta si napisao sveti topik. Vidis da citam. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 3 minutes ago, Brat od Korneta said: Pre sat vremena si mi lajkovao upis u kom pise da su sezonske u Septembru, mada razumem da je tesko citati moje eseje pa mozda nisi obratio paznju na sve a evo i Miki ti je odgovorio. Administracija te nece kaznjavati za skrolovanje, ali znaj da nema skrolovanja kroz sveti topik... (osim mojih upisa sto je i razumljivo) Ovde mora sve od A do S da se cita narocito ako si krenuo u prvi razred odnosni pocetnik. Sveti topik je sveti topik. Dakle nema skrolovanja i nema pisanja 'Kalinic je prosecan igrac' sve ostalo moze. (nazalost moze i ovo drugo da se napise ovde 🥺) Dobrodosao na sveti topik. 👍🏻 Ja se izvinjavam sto nisam procitao sve ali zaostao sam jedno 30tak stranica za vama pa je bilo malo skrola 😂 nece se ponoviti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Pa da počnemo;KEMBA WALKER INJURIES12/24/22. Knee12/22/22. Rest2/7/22. Rest1/22/22. Knee12/31/22 Knee11/27/21. Rest11/7/21. Rest5/29/21. Knee5/27/21. Knee5/14/21. Neck5/12/21. Injury management4/26/21. Oblique4/23/21. Knee Injury Management4/7/21 Rest3/27/21. Rest2/17/21. Rest2/3/21. Rest1/24/21. Rest12/1/20. Left Knee8/12/20. Knee8/5/20. Rest7/23/20. Knee3/3/20. NKnee2/20/20. Knee2/8/20. Knee1/31/20. Knee1/21/20. Knee1/18/20. KneeZadnje tri i po sezone 10 puta je pauzirao zbog povrede ručnog zgloba i 15 puta je problem bilo koleno.Prezadnja povreda i operacija:torn left meniscusWalker underwent surgery for a torn left meniscus and missed 18 games. The following season he tore the same meniscus and underwent surgery after the playoff loss to Miami. Almost exactly a year later Walker underwent an arthroscopic procedure on the same knee.Nov 29, 2022Nakon operacije se brzo vratio na parket i već 22. decembra 2022-e povredio je opet isto koleno.Hasan Martin je trenutno za Kembu jebeni Iron Man. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 37 minutes ago, Sector said: Taj lik je neozbiljan od početka. Ja sam se ponadao Frenkiju nakon nolanovog tweeta. Ako dodje Frank, ovo bi bio veci ubod Nolana od trojke u areni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Bas divnu istoriju bolesti ima kemba 😬 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts