Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Шутер из блока said: Je l' Miki prva, je l' znaš možda? @Markoss Nemoj da mu kažeš. Zaslužio je da se krčka. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Brat od Korneta said: Ako su napisane plate tacne: -Mitrovic 450k je dobar do vrlo dobar posao. -Davidovac 700k preplacivanje u startu za bar 200k, ali ipak bi o njegovom sudu sudio na kraju sezone. -Simonovic za 400k je odlican posao u startu ali njemu treba suditi na kraju sezone, on ima potencijal da zavredi milion nakon ove sezone ali i da mu padne cena ako ga istisnu Mitrovic i startni centar odnosno da se ne dokaze dovoljno -Teo za 600k malo je reci odlican posao -Potencijalni ponitka za 600k bi bio odlican posao -Glavno jelo koje najavljuje Mile moze biti Kampaco/Mirota pa i Kalina ili neko cetvrto iznenadjenje, to bi bio fantastican posao ma za koje pare, kosarkaski gledano Za sad je prelazni rok dosta dobar i znacajno bolji nego svako prethodno leto u ovo vreme, da ne kazem neuporedivo, s obzirom koliko se dobrih imena vrte. Ja bas srecan a vi kako hocete. Isto razmisljam, mora biti neki kapitalac. Ako je Mirota rekao da bi malo da odmori i razmisli, onda ce biti Lepi Faku za cetiri osobe. Faku, Teo vec mnogo bolje izgleda, ima ko da rilja i odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Čočo said: @Markoss Nemoj da mu kažeš. Zaslužio je da se krčka. 😄 Neka pati! (Lazar Ristovski u filmu hajde da se volimo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ako mali Top ide u Megu meni deluje da Ivanović ostaje kod nas na poziciji petog beka. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Crni said: Neka pati! (Lazar Ristovski u filmu hajde da se volimo). "Mili, glupo ime. Skraćeno od Milivoje." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Od tri centarske opcije Tobi ima najmanje smisla pošto je to suštinski Simonović 2.0. Miki bi bio top 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Čović bi hteo da ga izmeri i ovog leta Šunjali smo se oko Nanelija pre ovoga sa Ponitkom. Ne znam kakva je sad situacija Edited July 11, 2023 by Боги 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako mali Top ide u Megu meni deluje da Ivanović ostaje kod nas na poziciji petog beka. Pomeri se s' mesta. Cek cek, Teo velkam tu Red Star bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Giedraitis je bolja opcija od Ponitke. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Sector said: Giedraitis je bolja opcija od Ponitke. Zavisi sta nam treba, bolji je suter Rokas, a Ponitka ume nesto i da iskreira ako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Sportske.net saznale iz svojih izvora da je Sengelija blizu 🤣 2 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 5 minutes ago, Sector said: Giedraitis je bolja opcija od Ponitke. Ne diraj mi u goldijev roster 🤓 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Jelo, posluzavnik…Racunam da je Mile dobio info direktno iz restorana. Moj Mirota, nema kod Cove besplatnog rucka.😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, Sector said: Giedraitis je bolja opcija od Ponitke. Da li si ti normalan? Edit: Pardon procitao sam Grigonis 🤣 Edited July 11, 2023 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Toka ne bih voleo. U top formi je bio jedan od najboljih igrača EL, ali deluje mi da je to vreme nepovratno prošlo. Osim toga, on je vrlo loš šuter a mi očito tu baš i nemamo previše municije, posebno ako potpišemo i Ponitku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dos Santos je bar visinski adekvatna zamena za Kafunda.I to je nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 24 minutes ago, Боги said: Čović bi hteo da ga izmeri i ovog leta Šunjali smo se oko Nanelija pre ovoga sa Ponitkom. Ne znam kakva je sad situacija Neka hvala 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Око ове расправе Теодосић и 3 Шпанца. Једно питање шта мислите докле би репрезентација Србије догурала 2009 на еп да уместо Теодосића убацимо било кога од њих? Може и двојицу. Ако би та екипа стигла до финала ја бих скакао са Тошиног Бунара. Прајм Тео је појам за све њих. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dodje Mile, iznese pred goste prazan tanjir i ode... 😤 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, Poseidon said: Dodje Mile, iznese pred goste prazan tanjir i ode... 😤 Ja mislim da je njega služba odmah sklonila na sigurno mesto jer je rekao nešto što ne sme da zna. 😅 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Markos > Mile Edited July 11, 2023 by Benito 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 49 minutes ago, Admiral said: Daj tog Jordana Mikija. Ima nesto i u nauci o imenima 😀 A onda ti upadne Šengelija 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Dajte trejd Nedović za Nanelija! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Kum se dosad triput oglasio, tri nova igraca potpisala. Ja sam odlucio da ne ludujem dok se ne javi opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Nadao sam se da bi Edwards mogao kod nas. Toko odlicna opcija, samo da se obistini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts