Manu Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 12 hours ago, Nenadd said: Bogami ovu cukicu Tika ne bi mogao da priusti ni u svom prajmu. Sem sto je zlatan, vrlo lep i dimenziono sveden sat, ne moze to svako ni da iznese. Audemars Piquet, Royal Oak 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Sta je preostalo od 4ki na trzistu? Cisto da vidim da li vredi da nesto pazarimo ili krecemo sa ovim sto imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Pa na 4 imamo Simonovica i Davidovca. Takodje i Tobi moze igra 4 u petorci sa Bolombojem(kao sa Veselim u Barseloni).Cini mi se da ce se samo igrac na poziciji 2 dovesti, a 4 eventualno u doselekciji... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Miško okačio na Instagram, Vasa i Topic zajedno treniraju u Pioniru i spremaju se za novu sezonu.. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Sta je preostalo od 4ki na trzistu? Cisto da vidim da li vredi da nesto pazarimo ili krecemo sa ovim sto imamo. 1 hour ago, Predragdjape said: Pa na 4 imamo Simonovica i Davidovca. Takodje i Tobi moze igra 4 u petorci sa Bolombojem(kao sa Veselim u Barseloni).Cini mi se da ce se samo igrac na poziciji 2 dovesti, a 4 eventualno u doselekciji... Imamo i Ilica, nije (za sada) jos nigde na pozajmicu otisao i poceo je pripreme sa ekipom. A slobodan je Bjelica. Pa eto, birajte izmedju njih dvojice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 9 hours ago, Čočo said: I pored toga što je razum rekao NE. Srce je ipak ispunjeno. Laku noć. ❤️ Jedva cekam ovog majstora da gledam u svetom dresu. Teo magija 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ja licno smatram da nam je neophodnija cetvorka, a da bek moze i u doselekciji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 11 hours ago, MarioKempes said: Nije rekao da će doći u godinama kad može nešto da pruži (bar ja to nisam video ni pročitao), već da je uslov za dolazak da se oseća zdravo i spremno da može da pomogne klubu. Pretpostavljam da se sada tako oseća, čim je došao. Na stranu šta ko mislio njegovom dolasku, trenutnim mogućnostima, da li je kompatibilan sa timom, da li donosi više štete nego koristi... meni nije jasno čime je to Miloš zaslužio da ga navijači Zvezde (pojedini, uključujući i tebe) nazivaju štetočinom i da im se povraća od njega. Čovek koji je deklarisani Zvezdaš i vrv najveća legenda reprezentacije u poslednjih 15god, zašto, ljudi? Time sto pre 3 godjne nije dosao da igra El vec otisao u Virtus da igra Ec a sad se odjednom setio da je veliki zvezdas, kad je napunio 35 leta i pare kao mi niko ne zeli da mu da. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 1 minute ago, Redstar0356 said: kad je napunio 35 leta i pare kao mi niko ne zeli da mu da. jesil siguran za veliku platu? pisalo se ovde da je ugovor prilično skroman za njegovu reputaciju. mada ne kapiram zaštose brineš oko novca koji pljuska na sve strane za random igrače a ne za takvu legendu, koja usput jako dobro igra euroleague 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 2 minutes ago, uini said: jesil siguran za veliku platu? pisalo se ovde da je ugovor prilično skroman za njegovu reputaciju. mada ne kapiram zaštose brineš oko novca koji pljuska na sve strane za random igrače a ne za takvu legendu, koja usput jako dobro igra euroleague Svaka plata za penzionere je velika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 2 minutes ago, Redstar0356 said: Svaka plata za penzionere je velika. ajde videćemo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Just now, Redstar0356 said: Svaka plata za penzionere je velika. Zavisi koliko penzioner moze da doprinese. Caca su isto prozivali kako je zavrsio karijeru, pa je skolovao sve po EL, a vidis on je samo godinu dana stariji od Tea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 (edited) Obrćemo krug. Posle Tea, nek se spremi Deda, a doći će i Nedović na red. Edited August 28, 2023 by Stanko1997 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ako iz penzije zaigraju, ima valjda popusti za doprinose. Taman da Covke i ovde uštedi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 14 hours ago, Čočo said: I pored toga što je razum rekao NE. Srce je ipak ispunjeno. Laku noć. ❤️ da je vazda mećeš matori.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Neka Tea...Posebno što njegova motivacija u najdražem dresu sigurno neće biti upitna...Većina evroligaša bi ubilo za takvu bekap opciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Bože kako je lepo gledati ovog iz Jordana, fejk Kobija. Igra odbranu, atletika top, napad brutalan. Verujem ne košta mnogo šuške a tako lepo bi nam pokrio SG. I ako mu je pozicija SF. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 56 minutes ago, Stanko1997 said: Obrćemo krug. Posle Tea, nek se spremi Deda, a doći će i Nedović na red. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 24 minutes ago, Čočo said: Bože kako je lepo gledati ovog iz Jordana, fejk Kobija. Igra odbranu, atletika top, napad brutalan. Verujem ne košta mnogo šuške a tako lepo bi nam pokrio SG. I ako mu je pozicija SF. Predlozio sam ga prekjuce Mada je on vise 3/4 nego sto bi mogo na 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Just now, Nele said: Predlozio sam ga prekjuce Mada je on vise 3/4 nego sto bi mogo na 2 Ne bih se složio. Sa 198cm pre će biti 2/3. Ali odličan predlog. Trepnuo ne bih ako možemo da ga dovedemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 13 minutes ago, Čočo said: Ne bih se složio. Sa 198cm pre će biti 2/3. Ali odličan predlog. Trepnuo ne bih ako možemo da ga dovedemo. Nesto ne verujem da bi se snasao kod nas... Trazi on slobodu da bi mogao da pruzi ovakve partije,bez slobode mislim da bi bio bas labav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ja se iskreno nadam da ćemo izbeći metak i dovoditi igrače koji dominiraju protiv Angole, Novog Zelanda, Irana i sličnih ili ubacuju 30 poena dok njihova reprezentacija gubi isto toliko razlike, a generalno, igraju klupsku košarku na egzotičnim destinacijama. Hvala, ali ne moramo radar na ovom SP ni da uključujemo. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 On je imao ozbiljnu ulogu u Bruklinu,čak sam neke utakmice Bešiktaša gledao zbog njega jer mi je baš čudno bilo da nije ostao u nba,a naročito što je završio u Bešiktašu. Inače 23 pik nije baš neki egzotični,i prije svega pf-sf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 21 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ja se iskreno nadam da ćemo izbeći metak i dovoditi igrače koji dominiraju protiv Angole, Novog Zelanda, Irana i sličnih ili ubacuju 30 poena dok njihova reprezentacija gubi isto toliko razlike, a generalno, igraju klupsku košarku na egzotičnim destinacijama. Hvala, ali ne moramo radar na ovom SP ni da uključujemo. Čovek ima preko 300 tekmi u NBA sa ozbiljnim procentima... Ono što je igrao kod Nik Nursa u Torontu je sve što nam treba na PF... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Nema sta da se ukljucuje radar za Hollis-Jeffersona, svako ko prati NBA to ime vrlo dobro zna. To sto je dao 38 poena za Jordan moze samo da mu bude plus, mnogi su bili saglasni za njegov dolazak i pre nego sto je uopste poceo da igra za tu reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts