Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

37 minutes ago, Laki21 said:

Upravo sam sanjao da u nekom napuštenom kamenolomu (?!??) igram basket 3 na 3 sa Lukom i Dobrićem protiv neka tri igrača Partizana koje nisam upamtio.

Uglavnom kurca nismo mogli da pogodimo lopta odskače od onog kamenja na sve strane jedno 10 zicera smo promašili ustvari samo jedan koš smo ubacili, a vi slobodno zaključite šta god hoćete.

PS

Ja sam igrao u papučama.

 

Sta znam, meni vise lici na uvodni deo ljubavnog filma.

Tri Partizana, jos ako su crni, jedan u papucama sto ne moze da bezi, ima tu prostora za dosta akcije.
 

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

По мени је Душко Ивановић човек са великим карактером и мислим да би на сваки покушај наметања мишљења дао неопозиву оставку. То до сад није урадио тако да ћемо знати праву истину у наредним данима. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

 

zasto bi ivanovic u toj teoriji ostao?:covek je zaradio novce za penziju minimum

 

ako ostane ivanovic, onda se slaze, kao i radonjic i ostali izmedju.

 

meni je malo degute ova ksmpanja, "trener nece tea" al okej.

A ako ne ostane?

Ja ne znam da li je tačno, zato sam i napisao "ako" ali ovde je više njih potvrdilo da jeste. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Mile1 said:

#4

 

Realno, i nebitno ko je. Dogovarati igrače, a da o tome trener nije ni obavešten je neozbiljno. Podrška Dušku da izgura svoje.

 

1 hour ago, Princeton said:

 

 Nenad Stefanovic stoji u redu kao zapeta puska.

 

Meni Stefanovic i Žakelj rade solidan posao sa svojim ekipama u ABA ligi. Naravno, ne dozivam ga jer smo na nekoliko primera videli koliko je težak taj preskok u Zvezdu. Ali recimo mislim da je za Olimpiju imalo više smisla da ide u ovaj re-build i smanjivanjem budgeta sa nekim od njih dvojice, nego sa Pianiganijem.

 

1 hour ago, Mile1 said:

Radonjica ne bi podneo stvarno jos je Covicev covek igrace kako mu ovaj kaze

 

Pa nije baš tako. Zadnji put je jedan od glavnih kamena spoticanja bio baš roster i to što smo zadržali White-a, a nismo Hollinsa. S tim da imam osečaj i da je Čović osetio da če teško provući Nedovića za 1.1m pored Radonje, pa se nije nešto ni polomio da ga pregovori u nastavak saradnje.

 

1 hour ago, Mile1 said:

U svakoj njegovoj sezoni si imao coviceve igrace. Dusko to nece da trpi lose sam se izrazio

 

To sigurno. Pogotovo kad pričamo o prvom mandatu, kad Radonja još nije imao toliko ime i autoritet. Ali je isto postojala granica negde. Možda je Duško ekstremniji oko toga (i treba), ali nije ni Radonja samo klimao glavom. 

 

Naprimer, čovek nas je od 2014te do 2022e vodio 6 sezona. A Fića je na prvo mesto synergy plejmakera izbio baš izmedju njegova dva mandata i dočekao svoju priliku u Zvezdi.

 

 

1 hour ago, uini said:

 

naravno da ima, bilo u evropi ili u nba.

 

Ima. Ali isto tako varira od trenera do trenera, u zavisnosti koliko je veliko ime i njegov položaj u organizaciji.

Kao što sma več napisao, kako god okreneš malo je neozbiljno da dovodiš igrača a da o tome trener nije ni obavešten.

 

1 hour ago, Don Dusko said:

Da imao je, ali zato je verovatno dva puta i pukao raskid u sledecoj.Mozda Radonjic trpi malo vise nego Dusko ali nece da ga prave budalom.

Da je sve bajno i sjajno bilo ne bi on prosle godine i otisao...

 

+1

 

To sam i ja hteo da kažem. Radonjić jeste imao čovićevih igrača, ali opet se znalo gde je otprilike granica. 

A može biti i da je dosta tih igrača koje mi smatramo pod čovićeve, ustvari Radonjić i odobrio, jer imaju slično razmišljanje o toj domačoj osnovi i tako dalje. Ako pričamo o imenima, ja znam samo za Sofoa da ga je Nebojša doveo za svoju dušu, a da se Radonja nije složio.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DameTime said:

 

Fali Lazarević, on bi se snašao tu. Zaključak: treba da ostane.

 

Pakao.

Ko da nam je prešao sav njegov talenat, ispadaše nam lopte iz ruku, ne možemo  polaganje da ubacimo i sve takvi spektakli.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Преостало је само да Тео потпише

 

Један од најбољих европских плејмејкера 21. века ускоро ће задужити дрес Црвене звезде

ФОТО: В. Марковић

Никада није била тајна да ће, када и ако дође прави тренутак, Милош Теодосић обући дрес Црвене звезде. Практично сваког лета од када се славни српски плејмејкер, 2019. године, вратио из НБА лиге, говорило се да је то готово, да ће од наредне сезоне обући црвено-белу униформу и да ће помоћи клубу са Малог Калемегдана да нападне највеће циљеве.

Сада се то, коначно, дешава.

Легендарни капитен репрезентације Србије, некадашњи МВП Евролиге и без дилеме један од највећих мађионичара са лоптом у последње две деценије европске кошарке, нови је играч Црвене звезде. У тренутку док ово пишемо можда још није, али онда ће бити сутра, евентуално прекосутра...

Zurnal 

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Cim se vrate Rusi mi ostajemo bez Evrolige na duzi period. Ovaj nivo neozbiljnosti i jajarenja nema nigde. Jbt kao da vodis mesnu zajednicu. Okruzio si se raznim Dozetima, Bagzijima i slicnim. Jedini preduslov koji treba da ispunjavas da bi radio u Zvezdi jeste da si dobar sa Covicem. Pa ono prepucavanje sa Evroligom oko Kampaca. Alo kralju pa nije ti to Ostoja limar, to su ozbiljniji igraci. Ako si pristao da igras njihovu privatnu ligu onda moras da postujes njihova pravila. Ako neces da postujes pravila lepo izadji iz Evrolige. Koliko god mislio da je Covic bolje resenje nego neki SNS potrcko tipa Darko Glisic ili ne daj Boze Vesic, stvarno covek prelazi sve granice dobrog ukusa. Jbt, ni u snu nisam mislio da ce doci vreme da ce cigani motkama da teraju Covica iz kluba.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da Nebojša gleda fudbal i da ga je bar malo sramota. Kako izgleda ekipa kad trener sa vizijom odradi prelazni rok, reši se škarta i prenese svoju filozofiju igre, pritom da šansu mladim igračima. I sve to pod jednom lopinom Terzićem. 

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, fasper said:

Koliko god mislio da je Covic bolje resenje nego neki SNS potrcko tipa Darko Glisic ili ne daj Boze Vesic

U redu Vesić, ali ne vidim zašto je Čović bolje rešenje od nekog ko se ne bi mešao u sve i ko nije opsednut fiks idejama kao Čović.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Surova istina - random SNS trećepozivac tipa Ostoja je bolje rješenje od Čovića.

Samo lik treba da ima političku konekciju da pare nesmetano dolaze, a za sportski sektor postave nekoga kao oni Savića, recimo Sedlačeka, i mnogo toga bi počelo da ima smisla.

 

Čović je sujetan i senilan čovjek kog niko ne voli. Svake sezone od njega je sve više štete, sve manje koristi.

  • Like 9
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, TB Told said:

U redu Vesić, ali ne vidim zašto je Čović bolje rešenje od nekog ko se ne bi mešao u sve i ko nije opsednut fiks idejama kao Čović.

Ubedjujem sebe da Covic ipak nece da dozvoli da grobari gaze po nama kao sto su gazili 13 godina. Ako ni zbog cega drugog onda zbog toga da nece da dozvoli da brisu pod sa njim oni koji godinama vredjaju njega i njegovu porodicu. Ako dodje neki SNS potrcko psiho ce da se pita za sve kome ide titula, da ne talasamo i slicno. Ne znam dal je to samo moja paranoja ali svakako ne bih voleo da vidim nijednog Vucicevog potrcka na celu Zvezde.

Link to comment
Share on other sites

Meni je Covic bolje resenje od random SNS lika koji ce da zadovoljava zelje megalomana u Srbiji.

 

Lik je otvoreno pokazao koliko ga ne zanima klub kada je doveo 5-6 skupih stranaca i na mesto rezervnog pleja ugurao svog sina. Naravno, samo to je dovoljno da se vidi koliko je pokvaren lik u pitanju (zajedno sa onim odvratnim saopstenjima u kojima se obracunava sa stvarnim i izmisljenim neprijateljima). No, cak i to je bolja varijanta od Vuciceve "nikada bolje nismo ziveli, ljudi ne zele da priznaju da je dobro, lakse im je da se zale na nesto", sto, kada se primeni na nasu sportsku svakodnevnicu ("mnogo smo jaki - mnogo smo jaci") znaci i stav da niko drugi osim KKCZ i KKP nemaju sta da trazi na vrhu, svi treba da sluze kao trening pred epske duele (koje smo videli kako su se zavrsili).

 

Imali smo Radonjica, koji je sezonama unazad demonstrirao nacin na koji klub moze da bude ravnopravan sa bogatim evroligasima. To je princip koga sam podrzavao i kojeg jedino mogu da podrzim - trener koji izvlaci vise od igraca od vecine drugih, kosarka na kos manje, realan kvalitet za 18. mesto, rezultat daleko iznad toga.

 

Koncept KKP je toliko odvratan i odbojan da ne znam kako iko ko ne glasa za SNS moze da ga priziva. Vrh drzave je pokrao neke pare, ulozio ih u kampanju (odnosno u skupe igrace i skupog trenera), u toj kampanji se velica Vodja i njegovi podvizi (kao sto se stalno velicaju navijaci KKP i sma klub kao nesto neponovljivo, nevidjeno, najbolje), rezultat svih tih ulaganja su, naravno, pobede, pune tribine, ucesce u EL (kao sto se zna rezultat izbora u Srbiji). I sto je najgore - kao sto se ljudima namece stav da Srbija hoce Vucica, tako se ljudima namece stav da Partizan mora da igra EL jer je to naj naj naj klub u Evropi. A, zapravo, potpuno je svejedno da li je neki Hapoel ili neka Sarloa uletela sa ogromnim novcem ili je to uradio Partizan - svakako bi i jedni i drugi igrali EL zbog miliona koje ulazu.

  • Like 7
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Mile1 said:

Radonjica ne bi podneo stvarno jos je Covicev covek igrace kako mu ovaj kaze

 

Stvarno bi trebalo da prestanes sa tim pricama - Radonjic za razliku od skoro svih drugih trenera nikada nije pristao da mu Filip bude ni blizu prvog tima.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

NE ZNAM CEMU OVE LAZI OKO DUSKA I TEODOSICA
APSOLUTNO NE POSTOJI NI JEDAN JEDINI PROBLEM
TEODOSIC IMA DA RESI NEKE STVARI SA VIRTUSOM PRE POTPISA
NE DUSKO NECE TEODOSICA[emoji23][emoji23]
AU JBT

Isključi slobodno caps lock. Vidimo normalno. Teodosiću je ugovor istekao, tako da nema šta da rešava ni sa kim, osim sa Duškom, koji se pita ko će igrati u njegovom timu.
  • Like 2
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Laki21 said:

Upravo sam sanjao da u nekom napuštenom kamenolomu (?!??) igram basket 3 na 3 sa Lukom i Dobrićem protiv neka tri igrača Partizana koje nisam upamtio.

Uglavnom kurca nismo mogli da pogodimo lopta odskače od onog kamenja na sve strane jedno 10 zicera smo promašili ustvari samo jedan koš smo ubacili, a vi slobodno zaključite šta god hoćete.

PS

Ja sam igrao u papučama.

 

Vec treci put se smejem citajuci ovo. 😄 Dobric los cim nije bilo DeDe da sunca stesano telo u kamenolomu i bodri drugare.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Laza Kacanski said:

NE ZNAM CEMU OVE LAZI OKO DUSKA I TEODOSICA

APSOLUTNO NE POSTOJI NI JEDAN JEDINI PROBLEM

TEODOSIC IMA DA RESI NEKE STVARI SA VIRTUSOM PRE POTPISA

NE DUSKO NECE TEODOSICA😂😂

AU JBT

Lazo,Lazo smanji caps znam da si navikao al sta da se radi

Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...