necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 11 minutes ago, Laki21 said: Ajmo ovako; juče se na APRu pojavio finansijski izveštaj Partizana za 2022. godinu, gde je ukupni dug 10 milki, dakle, slično kao i naš. Partizan danas produžuje Pantera, uz Mirotića i Kampaca trenutno najskupljeg igrača u Evropi. Dakle, niti je nedostupan Kampaco, niti ima bilo kakvog smisla razgovarati o nekom igraču koji je "preskup" za nas ili komšiluk. Razmišljajte na taj način, a ne o tome da li je neko finansijski dostupan ili ne. Svi su dostupni. Ok, dakle da pocnemo: Laprovitola, Darius, Topic Nedovic, Cannan Kalinic, Lazic Mirotic, Davidovac Dejvis, Nebo, Kuzmic + Lazarevic kao 13. igrac. Moze naravno neke rotacije, tipa Kampaco/Lapro, Kuzmic/Mitrovic itd. Edited June 29, 2023 by necke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, СтелаРоса said: Kako je ono Evroliga nazvala nasu situaciju kada nas je kaznila za Kampaca? "Sticanje prednosti u odnosu na konkurente" jer nismo izmirili dugovanja a doveli novog igraca, tako nesto? Tako je. APR izveštaj je bio dostupan i pre i posle toga. Međutim, EL ne zanima APR već dugovanja prema igračima i trenerima. Edited June 29, 2023 by Laki21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kampaco je igrac ciji kvaliteti dolaze do izrazaja kada ima top saigrace koji mogu da isprate njegovu igru. Zato on kod nas ne moze do kraja da pokaze svoju vrednost, kao sto bi mogao u Realu na primer. U tom smislu mislim da je nama neisplativo da platimo njega 2,5 ili 3 miliona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 7 hours ago, DameTime said: Ja kad čitam @Guru-ove upise inače: vs ja kad čitam upis u kom spomene Nedovića: #duality Šta bi rekla kad bi znala koliko voli Gudurića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Jel bi mogao neko ko malo bolje poznaje situaciju da kaže nešto više o Silvanu Francisku, vidim da je u 12 Francuske za SP, a malopre raskinuo sa Peristerijem. Ima li tu nekog potencijalnog materijala za nas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 7 minutes ago, Milos 3.14 said: 1. Exumu/Kris Dan( dati "Kampacove" pare ako on ne ostaje), Lo, Topić 2. Nedović, Hanga (Šaranović FMP) 3. Kalina , Hilijard, Lazić (Lazarević) 4. Cornelie, Polonara 5. Rejnolds Uniks, Simonović Bulsi (Ilić ) Ima i patkometrije i krvavih kolena i mladih i prangijaša i muda Krisa sam pominjao vise puta, dao bih mu sve sto trazi, ali nisam siguran da mu se dolazi preko. Lo kao izmena tu i nije lose. Hanga, Hilijard, ima svega. Problem je sto je Kalinic pod ugovorom. Ljubi te brat nemoj Corneliea kanturinu. Rejnolds obnovio tamo, inace ok kombina i na centru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Čestitam Kobri, Dedi, Muci, Lazareviću, Laziću, Kuzmiću i Raduljici još jednu godinu u EL. Nek je sa srećom momci. 💪💪💪 7 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Stanko1997 said: Jel bi mogao neko ko malo bolje poznaje situaciju da kaže nešto više o Silvanu Francisku, vidim da je u 12 Francuske za SP, a malopre raskinuo sa Peristerijem. Ima li tu nekog potencijalnog materijala za nas? Немојте људи ко Бога вас молим немам више снаге да чистим бунар 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, bosMan_jr said: Krisa sam pominjao vise puta, dao bih mu sve sto trazi, ali nisam siguran da mu se dolazi preko. Lo kao izmena tu i nije lose. Hanga, Hilijard, ima svega. Problem je sto je Kalinic pod ugovorom. Ljubi te brat nemoj Corneliea kanturinu. Rejnolds obnovio tamo, inace ok kombina i na centru. Za Rejnoldsa nisam znao, onda Dejvis. Što se tiče Korneliea mislim da nije kantuljina i da bi mu ovo mogla biti sezona gde može da pokaže da ima kvalitet, poput Petruševa. Konzervativno bi bilo recimo Miki, ali jeftinije i motivisani igrač je Francuz, plus imaš Simonovića i Kalinića kao osigurače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 5 minutes ago, bosMan_jr said: Krisa sam pominjao vise puta, dao bih mu sve sto trazi, ali nisam siguran da mu se dolazi preko. Lo kao izmena tu i nije lose. Hanga, Hilijard, ima svega. Problem je sto je Kalinic pod ugovorom. Ljubi te brat nemoj Corneliea kanturinu. Rejnolds obnovio tamo, inace ok kombina i na centru. Samo da Kris ne traži kao uslov za dolazak da mu ostane najbolji ortak Ben 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Malo mi je žao što je Kjurik otišao u Zenit. Jeste da je veteran, ali ima dobru prangiju kao Beron, nije tolika rupetina u odbrani. Ček malo, pa Beron je samo godinu mlađi, a mi balavismo za njim, iako ima još godinu jakog ugovora sa Armanijem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 minutes ago, Stanko1997 said: Samo da Kris ne traži kao uslov za dolazak da mu ostane najbolji ortak Ben 😅 Ne bih se ja tu bunio, može Ben da se koristi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 😃 ovo vec obecava 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, lukag said: 😃 ovo vec obecava Videh i ja ovo,konacno dobre pripremne tekme... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 19 minutes ago, Laki21 said: Međutim, EL ne zanima APR već dugovanja prema igračima i trenerima. Tacnije zanimaju ih samo dugovanja prema igracima i trenerima koji ih tuze evroligaskom sudu. Neki drugi klubovi su takodje imali dugovanja prema bivsim igracima preko Fibinog bata cuvenog i naravno nisu bili kaznjeni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 50 minutes ago, NikeAir said: Holand,Martin otisli,igramo EL,ajde jos do kraja dana da nas napuste Raduljica i Bentil i neka igre pocnu 😁 Kako to mislis da nas napusti Covicev izvor prihoda? 38% drzavi, za ostalo se dogovorilo, mozda nesto tipa 32% Raduljici (plus ce i od onih 38% imati i penziju) i tricavih 30% Covicu... Da ne bacam sad apsolutne brojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, lukag said: 😃 ovo vec obecava Turnir na Kritu<OPAP turnir na Kipru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Od Dzonija se ocekuje da eksplodira sledece sezone. I mi sa njim. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, berti said: Od Dzonija se ocekuje da eksplodira sledece sezone. I mi sa njim. implodira je aktuelnije 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 29 minutes ago, Milos 3.14 said: Šta bi rekla kad bi znala koliko voli Gudurića 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, Kankkunen said: Male su šanse da ga zadržimo ... istina jbg. Bas mi zao😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Nini3112 said: Bas mi zao😁 Šta da se radi, teraj dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 33 minutes ago, Laki21 said: Tako je. APR izveštaj je bio dostupan i pre i posle toga. Međutim, EL ne zanima APR već dugovanja prema igračima i trenerima. Jasno, slicno je i u fudbalu gde UEFA ne zanima da li je klub duzan bankama npr, nego da li je isplatio sva dugovanja prema sportskom sektoru. Ali je to totalna glupost, ako mene pitas. Znaci manji bi bio greh da smo dugovali recimo drzavi za porez 5 miliona evra, nego sto smo Holinsu dugovali 100 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 E sad pametno uloziti novac,kad drugi produzuju najboljeg igraca,nadam se da cemo i mi naseg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 37 minutes ago, Profesor said: Kampaco je igrac ciji kvaliteti dolaze do izrazaja kada ima top saigrace koji mogu da isprate njegovu igru. Zato on kod nas ne moze do kraja da pokaze svoju vrednost, kao sto bi mogao u Realu na primer. U tom smislu mislim da je nama neisplativo da platimo njega 2,5 ili 3 miliona. Faku čita našu zadnju ponudu i odgovara pitanjem: ,,...el pošo Dobrić ?'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts