Don Dusko Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 3 hours ago, Markoss said: Otisao je Pesic, ne morate da brinete. Bice danas zvanicno. Spoiler 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 4 hours ago, Stanko1997 said: Hoće li biti nekih pojačanja do 19. ili smo na Olajinki i Stameniću? Ocekujem Krasoa do tad. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Sa bratskog foruma Moguca postava koja se privodi kraju Glazer Degenek dragovic spajic Addo Stamenic olanjika. Bukari Krasso. Ivanic Late late Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 9 minutes ago, Steve Gerrard said: Sa bratskog foruma Moguca postava koja se privodi kraju Glazer Degenek dragovic spajic Addo Stamenic olanjika. Bukari Krasso. Ivanic Late late Pa ovo je da nam pozavidi i City, da postanemo drugi klub u Evropi koji ovako igra 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Najjače što nema Erakovića. Momak ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Pa ocekuje se prodaja vjerovatno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13, 2023 Author Share Posted June 13, 2023 9 hours ago, Markoss said: Otisao je Pesic, ne morate da brinete. Bice danas zvanicno. Koliko sam ja cuo, nije jos potpisano 😄 Dogovoreno da, ali ne jos potpisano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Izgleda da Borjan ide u Slovan iz Bratislave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 8 minutes ago, Miki28 said: Izgleda da Borjan ide u Slovan iz Bratislave Bila bi dobra vest, ali cudi me da je Borjan prihvatio ponudu Bratislave, i sa sportske i finansijske strane. Ne moraju da plate obeštećenje, pa mogu i nešto veću platu da nude, ali Borjan bi verovatno dobio ovde oko 2 miliona do isteka ugovora. Koliko moze Slovan da nudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Neka nam Slovan u suprotnom pravcu pošalje Kučku. Top igrač za klubove našeg ranga. Kako bi nam legao u veznom redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 28 minutes ago, Milko Miller said: Bila bi dobra vest, ali cudi me da je Borjan prihvatio ponudu Bratislave, i sa sportske i finansijske strane. Ne moraju da plate obeštećenje, pa mogu i nešto veću platu da nude, ali Borjan bi verovatno dobio ovde oko 2 miliona do isteka ugovora. Koliko moze Slovan da nudi? Pozajmica je u pitanju. Plata mu ostaje ista, ali se plaća 50-50. Kažu da je Glazer dogovoren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 12 hours ago, Steve Gerrard said: Sa bratskog foruma Moguca postava koja se privodi kraju Glazer Degenek dragovic spajic Addo Stamenic olanjika. Bukari Krasso. Ivanic Late late Vezni red bezvezan... Ado i Stamenić 😂 Kakvi znalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Svidja mi se ovo ciscenje igrackog kadra. Pesic, Nikolic, Pankov, Krsticic, cekamo jos da PIO fond zavrsi papirologiju za Gobelju i Srnu...Rakonjcu istice pozajmica...Generalno gledano Borjana ne svrstavam u grupu tih igraca, ali jeste vreme da se krene dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 800.000 plata,pa nije ni čudo što imamo usedelice u klubu,pa nigde ne idu.Kako finansijski poslujemo,da ne poveruješ. Borjanu svakako hvala,godinama je bio odličan. Ali da se onako zapustiš,da ti ispada pivski stomak iz dresa,to svakako ne priliči profesionalcu,a vala ni klubu koji ima neke ambicije. Nek mu je sa srećom svakako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Dva igrača od kojih ošekujem,ne da proigraju,već podignu nivo igre pod novim trenerom su Ivanić i Kangva. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 31 minutes ago, Drug Crni said: Dva igrača od kojih ošekujem,ne da proigraju,već podignu nivo igre pod novim trenerom su Ivanić i Kangva. Samo da ne gura Kangvu pozadi, pošto dečko je tu tanak. Morq bliže golu da igra. Ja sam već predvideo da Ivanić dobija traku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ako ostane Dragović on dobija traku. Ako ode dobija Ivanić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Kakva budaletina... Sanjao sam da se Račić vratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Postoji li nesto novo oko Gobeljica? @Markoss Svi odose samo on ostade😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 7 minutes ago, Nini3112 said: Postoji li nesto novo oko Gobeljica? @Markoss Svi odose samo on ostade😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Da li Ado dolazi na kraju i da li ga je neko gledao u dresu Spartaka ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 ODE NADOBUDNI!!! ODE BAHATI!!! Hvala ti Bahare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 28 minutes ago, berti said: Kakva budaletina... Sanjao sam da se Račić vratio Nocna mora. Nek se vrati Ristic i ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 1 hour ago, Don Juan said: Samo da ne gura Kangvu pozadi, pošto dečko je tu tanak. Morq bliže golu da igra. Ja sam već predvideo da Ivanić dobija traku. Kangvu ce kako stoje stvari da izgura iz kluba. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Izgleda da imamo novi tandem iz 🇨🇮. Late Lat blizu dolaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts