L' Imperatore Posted February 1 Share Posted February 1 On 1/31/2024 at 4:55 PM, Polivalentni Stevica said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ohi-omoidzuanfo-deki-mi-se-kasnije-izvinio/473336 Ā Vrlo dobro proÄitajte intervju,pogotovo kad dodje deo sa TerziÄem. Ā Ā FantastiÄan opis toksiÄne atmosfere u klubu i to na svim razinama. Najslikovitije to opisuje ova anekdota sa priprema, gde su mu prvo pogreÅ”no diagnosticirali povredu, pa kasnije joÅ” bili ljuti na njega Å”to se sitaucija pogorÅ”ala. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 1 Share Posted February 1 18 minutes ago, Bobby Shurda said: Ā Nije rekao niko da se bije, kapiteni su uglavnom zaduženi da smiruju situaciju, ne može da stoji sa strane kao kapiten i voÄa tima, Bukari me ne interesuje on i na terenu igra samo za sebe a kamoli u ovakvim situacijama. I treba da daje primer i stoji sa strane, a dokazao se do sada milion puta. MeÄutim, ÄitajuÄi Å”ta piÅ”eÅ” mi i ne zaslužujemo bolje od Gobelje i sliÄnih.Ā Bukari igra za sebe, lepo, vratiÄemo i SrniÄa ili nekog drugog kapitalca koji igra za tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 1 Share Posted February 1 LoÅ” prelazni rok sa dve prodaje koje Äe rastužiti svakog ZvezdaÅ”a. Kada se deca od 17 i 18 godina prodaju, to niko ko je u glavi Äitav ne može da podrži. Ā Naravno, jasno je svima da klub živi od transfera, ali bi bilo i za klub i za nas mnogo pametnije da se baÅ” ne prodaju pre prvog brijanja.Ā Ā Moram da priznam da sam kao Äovek razoÄaran klubom. BiÄe zaista izazov pratiti to na proleÄe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 1 Share Posted February 1 22 minutes ago, Don Juan said: I treba da daje primer i stoji sa strane, a dokazao se do sada milion puta. MeÄutim, ÄitajuÄi Å”ta piÅ”eÅ” mi i ne zaslužujemo bolje od Gobelje i sliÄnih.Ā Bukari igra za sebe, lepo, vratiÄemo i SrniÄa ili nekog drugog kapitalca koji igra za tim. Ā Kako potežete na ovom topiku SrniÄa i GobeljiÄa oni su vam zavrÅ”ni džokeri za svaku diskusiju.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 1 Share Posted February 1 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Ā Kako potežete na ovom topiku SrniÄa i GobeljiÄa oni su vam zavrÅ”ni džokeri za svaku diskusiju.Ā Nama? Ne razumem na koje "nas" misliÅ”. Ovde ne postoji nikakvo udruženje da ja znam, niti imamo kolektivni mozak koji delimo. Ne znam zaÅ”to takav stav imaÅ” Älanovima foruma, na kome i ti piÅ”eÅ”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠŃŠµ Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Jedino su prve dve prodaje kriminalne i sramota za klub, ostalo je i viÅ”e nego potrebno zajedno sa raskidom Falka. Kukamo kako je igraÄki kadar glomazan a onda kada se prodaju mahom rezervisti ispada kako radimo loÅ” posao. Ā Terzinjo nas je doveo na trange frange nivo i to je to. Talenti odlaze, sumnjivi dolaze.Ā Edited February 1 by ŠŃŠµ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 1 Share Posted February 1 5 minutes ago, Don Juan said: Nama? Ne razumem na koje "nas" misliÅ”. Ovde ne postoji nikakvo udruženje da ja znam, niti imamo kolektivni mozak koji delimo. Ne znam zaÅ”to takav stav imaÅ” Älanovima foruma, na kome i ti piÅ”eÅ”? Ā SrniÄ i GobeljiÄ.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinisa85 Posted February 2 Share Posted February 2 Nepravedno prema SrniÄu je da se stavlja u isti koÅ” sa GobeljiÄem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 2 Share Posted February 2 20 minutes ago, Sinisa85 said: Nepravedno prema SrniÄu je da se stavlja u isti koÅ” sa GobeljiÄem. SrniÄeve igre u njegovom drugom mandatu su bile na nivou amatera,zato ga ljudi stavljaju u isti koÅ” sa Gobeljardom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 2 Share Posted February 2 1 hour ago, Sinisa85 said: Nepravedno prema SrniÄu je da se stavlja u isti koÅ” sa GobeljiÄem. Iskreno, Gobeljic je makar izgledao kao igrac u odnosu na Srnica iz drugog mandata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 2 Share Posted February 2 Sremcevic i zvanicno.Ā @MarkossĀ jel se ovo Delibasic usemio sa Terzom pa je u Graficaru?Ā Od ponuda Juvea i Lajpciga do Graficara..Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 2 Share Posted February 2 Balerina o StameniÄu: Ā Quote Momak koji je impresionirao na poÄetku Barakovog mandata, uslovno reÄeno prekomandovan je u drugi tim koji je imao trening-meÄ protiv mladog tima Pafosa. Njegovi elegantni potezi, veliki radijus kretanja i figura manekena brendiranih koÅ”ulja, nisu neÅ”to Å”to se uklapa u profil MilojeviÄeve igre. Posebno Å”to je StameniÄ Äesto kasnio, bio slabiji u duelima i prepuÅ”tao rivalima niÄije lopte. Kao nekadaĀ MiloÅ” VuliÄ...Ā Ali na osnovu graÄe i toga Å”to je StameniÄ profilisan u nekom drugom sistemu, koji stvara ozbiljne pare od izlaznih transfera, moraÄe da mu pronaÄe žicu... Ali moraÄe i StameniÄ da dobije na agresivnosti, motivaciji i posebno duel igri. Ā 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted February 2 Share Posted February 2 Ovaj deo isto genijalanU takvoj situacijiĀ Vladan MilojeviÄĀ i njegov prvi saradnikĀ NebojÅ”a MiloÅ”eviÄ,Ā pre svega, morali su da se fokusiraju na osnovne principe i popravku izraleske Å”tete.Sent from my A063 using Tapatalk 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) On 1/31/2024 at 9:32 PM, CuaTheTime said: Jel istinaĀ za Korejanca? Ljudi, ovaj Korejanac valjda u timu igra levog beka a u reprezentaciji desnog. Ili obrnuto. No, sve jedno. Taj Äe kod nas da guli desnog. Da ne guÅ”i RodiÄa. Živi bili pa videliā¦. Edited February 2 by The_Big_S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted February 2 Share Posted February 2 Ljudi, ovaj Korejanac valjda u timu igra levog beka a u reprezentaciji desnog. Ili obrnuto. No, sve jedno. Taj Äe kod nas da guli desnog. Da ne guÅ”i RodiÄa. Živi bili pa videliā¦.Ako bude igrao levog daje 30% plate bratu RodiÄu Sent from my A063 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 2 Share Posted February 2 Sremcevicu neka je sa srecom, bagra napolje iz Zvezde! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 2 Share Posted February 2 4 hours ago, The_Big_S said: Ljudi, ovaj Korejanac valjda u timu igra levog beka a u reprezentaciji desnog. Ili obrnuto. No, sve jedno. Taj Äe kod nas da guli desnog. Da ne guÅ”i RodiÄa. Živi bili pa videliā¦. A dje Äe Kosta da igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 3 Share Posted February 3 Korejanac je na poslednja tri meÄa igrao tri razliÄite pozicije. Igrao je desnog beka, pa levog veznog, pa levog beka. I na svim pozicijama je bio dobar.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠŃŠµ Posted February 3 Share Posted February 3 MijatoviÄ zvaniÄno u Njujorku ā Zvezda oborila klupski rekord Ā Neka je sreÄan klupski rekord svima koji slave. Ā Terza madjija.Ā š Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 3 Share Posted February 3 MilojeviÄa treba da bude sram. Doveden da nemo posmatra prodaju jedva punoletne dece zarad Terzinih ugraÄivanja. Ā NemaÅ” podrÅ”ku Vladane. 13 minutes ago, ÄoÄo said: Korejanac je na poslednja tri meÄa igrao tri razliÄite pozicije. Igrao je desnog beka, pa levog veznog, pa levog beka. I na svim pozicijama je bio dobar.Ā Ā Kad si los, jednako si los na svim pozicijama. Ā Korejac koji nije dobacio dalje od svoje lige sa 25 godina... wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 3 Share Posted February 3 On da je hteo da se nesto pita i da on odlucuje, ne bi se vratio ovde. Dobro se zna ko ovde odlucuje o svemu.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) 1 hour ago, John Terry said: MilojeviÄa treba da bude sram. Doveden da nemo posmatra prodaju jedva punoletne dece zarad Terzinih ugraÄivanja. Ā NemaÅ” podrÅ”ku Vladane. Ā Kad si los, jednako si los na svim pozicijama. Ā Korejac koji nije dobacio dalje od svoje lige sa 25 godina... wow. Korejac koga traži i West Ham, wow. ViÅ”e oÄekujem da Äe kod njih nego kod nas, naravno. Nije u redu davati sud o nekome i podsmevati mu se a da ga nisi ni jednu utakmicu pogledao. Jer da jesi ne bi pisao ovo. Da se ja pitam samo bih Korejce dovodio kod nas. Disciplinovani, tehniÄki dobri i igraÄi od zadatka. To Å”to ima 25 i nije izaÅ”ao iz zemlje ne mora niÅ”ta da znaÄi. NaÅ” Hvang je izaÅ”ao sa 22 i otiÅ”ao u MLS. Svako ko je standardan u 12 i to ne u nekoj random reprezentaciji i igra dobro je igraÄ koji ima kvalitet. Zato i ne verujem da Äe on kod nas.Ā Edited February 3 by ÄoÄo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Sad i zvaniÄno je FK prodao Mijatovica za 10Ā miliona i 15 % od naredne prodaje. Edited February 3 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted February 3 Share Posted February 3 Kako klupski rekord, a RadonjiÄ, Goran DruliÄ ? Ne znam da li ima joÅ” neki igraÄ da je prodat za veÄu sumu, ali ovo sigurno nije rekord. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted February 3 Share Posted February 3 21 hours ago, Guru said: Balerina o StameniÄu: Ā Ā Stvarno bi moralo govnjiva motka da mu se slomi od ledja, lik koji nije potrcao u zivotu daje sebi za pravo ovako da pise, dok za Micka koji se nije ni video protiv 3. Ligasa na pripremama nista.Ā Bas poludim kad vidim ovako nesto zato i ne citam nase vesti samo prolazim naslove ā¦ā¦ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts