No name Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Mijailović je baš tu gde treba da bude, da oslika stanje trenera koji mu veruje, i stanje uprave koja je dozvolila da klub koji igra LS ima standardnog igraca coveka koji ne zna osnove fudbala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 12 minutes ago, fasper said: Konacno ovo Lucicevo zalamanje da ima neku svrhu. 11 minutes ago, fradler said: Konacno neka korist od Lucicevog laznjaka Olajinka odlican danas. Realno, sa prvim je napravio prednost. Sa drugim je samo iskomplikovo stvar, ali na sreču dobro se završilo Apropo Mićka, neznam šta je mogao bolje da napravi kod drugog gola. Jedino da namesti ofsajd. Po meni, krivica je do one dvojice koji su dozvolili da im čovek primi loptu u 15, zadrži, okrene se i uputi udarac ka golu. Ovaj što ga je Mićko čuvao imao sreče što ga pogodila i odbila mu se perfektno 3 minutes ago, Nele said: ... Mirko ponovo u stealth modu Svaka čast na tajmingu 😂 Vrhunski potez Ivanića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ovom majstoru na klupi trebalo 3 mes da ukapira da je Olajinka doktor u odnosu ma Mitrovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Terza ne igra više prelaze, samo cepa gg3+pp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 9 minutes ago, Mirage93 said: Nema sta da radi ili ne radi ako je ocigledno da ne ume i ne moze, to je jasno bar svakom ko iole prati fudbal. Razumem ja sta vi potencirate, bol u *urcu i to je ok, nije ni pokusao. Nije ovo neko branjenje njega nego razumevanje situacije. Covek blage veze nema sa ovim sto mi igramo i ne treba da bude ni blizu terena. Brate, svako moze da blokira loptu, to prosto nema veze sa fudbalskim kvalitetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 5 minutes ago, TB Told said: Naročito ovo, znamo. Kakav si ti besraman lik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) Nije ni Micko kriv. On je zadnji vezni a ne štoper. Kriv je trener koji je imao nikad duže pripreme a evo još malo pa druge pripreme a on ne zna ko mu šta igra i u kojoj formaciji. Edited October 8, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Moramo se vratiti na 4 pozadi, pa taman Rodic igrao levog, a Degenek desnog beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Zvezda ima najbolje igrace u Srbiji ubedljivo. Zasto to ne opravdavaju, mislim da je pitwnje za Terzu i Bahara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 4 minutes ago, L' Imperatore said: Realno, sa prvim je napravio prednost. Sa drugim je samo iskomplikovo stvar, ali na sreču dobro se završilo Apropo Mićka, neznam šta je mogao bolje da napravi kod drugog gola. Jedino da namesti ofsajd. Po meni, krivica je do one dvojice koji su dozvolili da im čovek primi loptu u 15, zadrži, okrene se i uputi udarac ka golu. Ovaj što ga je Mićko čuvao imao sreče što ga pogodila i odbila mu se perfektno Svaka čast na tajmingu 😂 Vrhunski potez Ivanića Djiga i ne znam ko jos nisu ispratili igrača, to je prva greška, ali jbt jos u petlicima se uči da izadjes ispred igraca, a na da stojiš iza njega u ovakvim situacijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Lucic decko koliko god spor bio i nemao zavrsnicu moze pola tima kod njega da ide na casove fudbala. Bravo za njega i Ivanica, kao i Olajinku koji je pored dva gola imao brdo dobrih poteza i prodora. Nerealno mi je da je Serif koji bukvalno ne ume nista izbacio njega iz 11. I ne znam odakle se sad Kange setili, ovo je jedno od njegovih najgorih izdanja, a gledali smo svasta kada je on u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Mi smo generalno Baharov Makabi odvalili u obe utakmice. Posebno u Bg je bilo kad da igramo protiv drugoligasa. Samo su nase greske u oba meca kumovale tome da oni prodju dalje. Od 5 golova 4 smo im mi poklonili. I sad nije mi jasno sta su oni videli u tom coveku da ga dovedu u Zvezdu. Da je bilo malo vise srece prosle sezone primio bi 10 od nas dao 1. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 43 minutes ago, fasper said: Nema ovde gola tri dana da se igra. Jedino neka njihova greska. Mi dva normalna dupla pasa ne mozemo da povezemo. A sa ovim veznim redom defanzivna tranzicija nam je nula. Svaki kontranapad sansa za gol. Vidim da se razumeš 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Svaki napad protivnika je opasnost za gol. Da li ce to biti po sredini terena ili sa krila, potpuno je ne bitno, jel su obe strane bušne. Hvang ne može nista sam na sredini. Bekovi koji nisu bekovi, nista ne mogu u odbrani, a o napadu da ne govorimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Nadam se da Marin i druzba u najvece skautiraju bekove koji ce da dodju na zimu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 minute ago, fasper said: Mi smo generalno Baharov Makabi odvalili u obe utakmice. Posebno u Bg je bilo kad da igramo protiv drugoligasa. Samo su nase greske u oba meca kumovale tome da oni prodju dalje. Od 5 golova 4 smo im mi poklonili. I sad nije mi jasno sta su oni videli u tom coveku da ga dovedu u Zvezdu. Da je bilo malo vise srece prosle sezone primio bi 10 od nas dao 1. Najaci smo i kad se hvali i kad se pljuje jbt. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Odlican rezultat sobzirom na to kako primamo golove. Odbrana mora da bude cvrsca. Menjaj nesto. Mogao bi degenek umesto Micka mozda, a ostali da se prepakuju. Ne znam. Ali ovako ne ide. Na treneru je da uradi nesto smisleno sa odbranom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Just now, Nele said: Nadam se da Marin i druzba u najvece skautiraju bekove koji ce da dodju na zimu Sigurno, kao i prethodnih pet prelaznih rokova koliko nam dugo vec trebaju bekovi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 2 minutes ago, Nele said: Nadam se da Marin i druzba u najvece skautiraju bekove koji ce da dodju na zimu I jednog Gatuza ako moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ne znam sta je Degenek tolko zajebao da Micko ima prednost tu. A Bahar ga doveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 3 minutes ago, fasper said: Samo su nase greske u oba meca kumovale tome da oni prodju dalje. Ја смем да се кладим да ви не правите грешке, а да вам противници не дају смешне голове ви би ЛШ освојили глат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Tu je bata Micko, da ne brinete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Kanga se nije video u prvom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Što se tiče utakmice protiv Haife, da nije Pavkov sam sebi zakucao gol, u produžetku bi bilo stanje kao produžetak Pao Olimpijakos u košarci. Mi bi bili Pao. Toliko smo fizički i trkački bili inferiorni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ovo prvi put vidim u zivotu! Javasluk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts